Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kto mi powie... - Edycja 2 |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-04-2011, 17:18
|
|
|
... joy. Czemu w tym kraju nikt nie myśli? ==' |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-04-2011, 18:20
|
|
|
Kuj mnie boli problem rządu, mogą tym gazem od ruskich nawet baloniki pompować, byleby tylko uwolnili ceny... LPG za 1.50 - to jeszcze możliwe!? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 10-04-2011, 19:12
|
|
|
Slova napisał/a: | Kuj mnie boli problem rządu |
I tu właśnie leży problem tego kraju.
Nie, serio.
Właśnie przez taką postawę jest, jak jest.
I NIC się nie zmieni, dopóki większa część społeczeństwa nie zacznie wreszcie rozumieć, że problem rządu, to ICH problem. Za który oni, co dzień, będą płacić.
Dopóki większość stanowią "polaczkowie" którzy albo wybory ignorują (nie ma na kogo głosować? wolne żarty), albo głosują jak jurorzy w konkursie miss polonia ileśtam (sprawiając że w polityce wypływają głównie ci, co umieją się mizdrzyć do takiego elektoratu), to będzie jak jest.
Kontrakt na dziesiątki lat z Rosjanami podpisał rząd w imieniu TWOIM, slova, i moim, i każdego z nas. I każdy kolejny rząd będzie płacił, nawet za niepotrzebny gaz, z TWOICH pieniędzy - które ci ZABIERZE w podatkach. Albo NIE uwalniając rynku, jeśli się da, i zmuszając cię do kupowania drogo, albo uwalniając, ale za to okładając absurdalnej wysokości podatkami.
A najgorsze jest to, że ci którzy nam serwują taką sytuację, potem tylko mówią "to ja se jadę na saksy, w niemczech/anglii/irlandii/whatever będzie mi lepiej". Tyle, że TAM oczywiście nie mogą głosować, więc nie mogą nic spieprzyć... mogą tylko harować, płacić podatki, i trzymać gęby na kłódkę. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-04-2011, 19:15
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Właśnie przez taką postawę jest, jak jest. |
Ja wiem, że to źle, ale zauważ, że jeżeli rząd utrzyma ceny odpowiednie dla SIEBIE, to nasze przedsiębiorstwa będą niekonkurencyjne, czyli stracimy na tym WSZYSCY jeszcze bardziej.
wa-totem napisał/a: | Kontrakt na dziesiątki lat z Rosjanami podpisał rząd w imieniu TWOIM, slova, i moim, i każdego z nas. |
Nikt mnie o to nie pytał, gdy owi panowie dochodzili do władzy, ja jeszcze nie miałem uprawnień do głosowania. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-04-2011, 21:50
|
|
|
Wychrzaniło mi listę kontaktów z gtalka, czy komuś z jenotów też to się kiedyś zdarzyło? Jest jakiś szybki i prosty sposób na odzyskanie, czy po prostu zapraszać wszystkich od nowa? |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 16-04-2011, 10:19
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Dopóki większość stanowią "polaczkowie" którzy albo wybory ignorują (nie ma na kogo głosować? wolne żarty), albo głosują jak jurorzy w konkursie miss polonia ileśtam (sprawiając że w polityce wypływają głównie ci, co umieją się mizdrzyć do takiego elektoratu), to będzie jak jest. |
No ok tylko zauważ, że większość rozsądnych ludzi, trzyma się z dala od polityki. Wiec nie można się do końca dziwić ludziom, że nie maja na kogo glosować. Bo na kogo? A bez pieniędzy żadna nowa siła nie wypłynie.
Czy Wiedźmin 2 ma się ukazać jednocześnie na pc i ps3? |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-04-2011, 10:48
|
|
|
Tabris napisał/a: | Czy Wiedźmin 2 ma się ukazać jednocześnie na pc i ps3? |
Jednocześnie nie, ale powinien pojawić się w późniejszym terminie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 16-04-2011, 17:31
|
|
|
JJ napisał/a: | Wychrzaniło mi listę kontaktów z gtalka, czy komuś z jenotów też to się kiedyś zdarzyło? Jest jakiś szybki i prosty sposób na odzyskanie, czy po prostu zapraszać wszystkich od nowa? |
jak wywaliło? nie masz w książce nikogo w ogóle?
u mnie kontakty się ukrywają, jeśli nie z nimi nie kontaktuję (chyba dlatego, innego pomysłu nie mam jak to wytłumaczyć), ale jak wrzucę w wyszukiwanie pierwsze litery danego kontaktu, pojawia mi się na liście. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 16-04-2011, 18:27
|
|
|
JJ, a gmail nie zapisuje kontaktów? Czy z gmaila też wszystkich wypingało? |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-04-2011, 20:21
|
|
|
Tabris napisał/a: | No ok tylko zauważ, że większość rozsądnych ludzi, trzyma się z dala od polityki. |
Nie, to nie są "rozsądni ludzie" tylko małoduszni idioci, którzy brzydzą się polityką, ale nic nie zamierzają z nią zrobić, za to jak najbardziej śmią narzekać na koszmarny stan państwa. Całkowicie zasłużyli na każdy los, jaki ściągają sobie tym na głowy, tylko nie wiem czemu muszą żyć w moim kraju. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-04-2011, 20:35
|
|
|
Problem już rozwiązany, okazało się że gugiel ma opcję "przywróć kontakty sprzed (...)".
Ale tak, wywaliło wszystkich z gmaila i gtalka. Co do jednego. Nie mam pojęcia dlaczego O_o |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-04-2011, 20:57
|
|
|
Czy tylko u mnie MAL nie aktualizuje statsów?
Edit: Ok, już nieważne. Nie tylko u mnie. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 19-04-2011, 23:56
|
|
|
Czy jak chcę coś kupić przez eBay, to musi to być koniecznie przez eBay Polska, czy mogę też kupować przez zagraniczne eBaye, i wyślą mi towar do Polski? Bo coś, czego szukam, jest na amerykańskim eBayu, ale po wpisaniu w wyszukiwarce na eBay PL już nie. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-04-2011, 07:17
|
|
|
Możesz, pamiętaj tylko że nie każdy sprzedawca może wysyłać do Polski. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|