Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-02-2013, 22:59
|
|
|
Moje to SONY MDR-RF810RK i jedyne, co mnie weń irytuje to, że zdarza im się naprawdę dziwne szumienie, ale może to wina zbyt bogatego tła u mnie w domu (nie wiem nie badałem ^^), a może kwestia tego, że mamy w domu dwie pary. Niby powinny pracować na dwóch różnych kanałach, ale jak jeden nadajnik jest wyłączony to daje się złapać słaby sygnał z drugiego kanału. No i trochę grzeją, ale to nawet w nich lubię. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 06-02-2013, 20:46
|
|
|
Bo zęby wyszły fajnie, gładko i bez szwów... ale kurcze boli. I te ziejące, krwawiące dziury :< |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 06-02-2013, 22:43
|
|
|
Bo z jednej strony cieszę się, że wyjeżdżam.
Z drugiej strony od półtora tygodnia ciągle coś załatwiam, jestem poza domem, spotykam się, kupuję i odbieram, ale jakoś nie widzę postępów w pracy ;< Poza tym, jestem nakręcona jak ruski budzik i jak czegoś nie robię to zaczynam mieć wrażenie, że właśnie o czymś zapominam i tracę czas, zamiast przygotować się jeszcze lepiej do wyjazdu.
Jutro przyjeżdża Gordon ze swoim uczniem, więc mam wyjęte kolejne 4 dni z życia. W poniedziałek planowałam w spokoju sobie umrzeć, ale coraz więcej rzeczy dopisuję jeszcze na listę "to do". I nie mogę spać, bo ciągle myślę, zastanawiam się i analizuję czy czegoś nie zapomniałam >.> |
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 09-02-2013, 22:59
|
|
|
Przebijam się przez mrhoki Mechaniki Teoretycznej i muszę przyznać, że po raz pierwszy dostrzegam sensowność (aczkolwiek jeszcze nie zasadność) niektórych jej elementów. Co ciekawe jest to pierwszy przypadek, gdy spotkałem się z brutalną (dla współczesnych dzieci internetu) prawdą, że studiować zaczynasz w momencie, gdy jedyne, co znajdujesz w sieci po rzuceniu hasła to link do książki/listy zadań z której je wziąłeś ^^
Srlsy... Podejrzewam, że więzy katastatyczne i akatastatyczne to autorski pomysł G. Białkowskiego znany tylko ludziom, którzy przeglądali jego podręcznik (swoją drogą znacznie słabszy niż "pierwowzór" Królikowskiego).
Ale, co ja się rozpisuję o szczegółach...
Trwa sesja - fajnie jest ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 18-02-2013, 19:01
|
|
|
Borze, weź nie strasz...
Plus - bo z różnych takich spraw urodził się awaryjny wyjazd do wrocka. To jest git.
Minus - bo w pośpiechu wziąłem jednego laptopa. A zasilacz od drugiego. ARGH. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-02-2013, 22:17
|
|
|
Smk napisał/a: | Minus - bo w pośpiechu wziąłem jednego laptopa. A zasilacz od drugiego. ARGH. |
First world problems. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 18-02-2013, 22:24
|
|
|
Also, biodro mi umarło, ale nie mam nic pozytywnego do zbalansowania == |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-02-2013, 22:45
|
|
|
Bo dawno nie zaglądałam do Lackadaisy a tam tyle Ivy się pojawiło :3
I zaczynam fajnie wyglądać, czyli jednak warto było rozciągnąć przykurczone mięśnie.
Ale z drugiej strony jednak jestem ślepa, mam dioptrie róznicy między lewy a prawym okiem, a okulary będą mnie kosztowały ponad pól tysia (NFZ refunduje <werble> 15zł).
I dostała opieprz od mentorki. Że przychodzę bez siły na zajęcia i mam jeść obiady. Ale to nie takie proste, bo najbliższa jadłodajnia oferuje 12zł za obiad w miesiecznym pakiecie, co razy 4 w tygodniu i razy 4 tygodnie daje potwornie burzujską sume. Ja wiem, ze jechanie 12 godzin na samych kanapkach nei jest specjalnei energetyczne, ale co ja poradzę, że szkoła zamkneła przed uczniami II stopnia możliwość korzystania ze stołówki... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 28-02-2013, 20:58
|
|
|
Bo ktoś omyłkowo uznał mnie za osobę, cytuję: "rozgarniętą", co wiąże się z nagłym atakiem odpowiedzialności. Na szczęście towarzyszyć mi będą osoby mniej nierozgarnięte. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-02-2013, 22:07
|
|
|
Wykorzystaj to i trenuj! :D
Jeśli Cię to pocieszy, ja usłyszałam w pracy, że jestem stanowcza... Poproszę Oscara. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 01-03-2013, 10:46
|
|
|
Serika napisał/a: | Wykorzystaj to i trenuj! :D |
Ano, wykorzystam jak najbardziej. Zastanawia mnie tylko, kto, kiedy i dlaczego stwierdził, że ja i koleżanki jesteśmy bardziej rozgarnięte niż dziewczyny z polonistyki (bo poproszono nas, jako że one z jakiegoś powodu nie podpasowały organizatorowi, też poloniście). Jak źle musi być na polonistyce o.O ? |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-03-2013, 14:39
|
|
|
Serika napisał/a: | ja usłyszałam w pracy, że jestem stanowcza... Poproszę Oscara. |
Bo jesteś... ale nie na tyle, żeby kogoś skłonić do przyznania Ci Oscara. >] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 04-03-2013, 20:17
|
|
|
No i po mojej odpowiedzialności. Chyba udało mi się utrzymać iluzję rozgarnięcia. A teraz padam na twarz i chyba zepsułam sobie rękę, bo boli przy każdym ruchu łokcia. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 09-03-2013, 10:59
|
|
|
Mam nowe okulary... czuję się dziwnie, dziwnie widzę i dziwnie wyglądam. Ale za to wow, jakie są czyste, nieporysowane i szerokie! |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-03-2013, 15:06
|
|
|
> prawo poprawione na ładne 4,5
> początek tygodnia w pracy bardzo relaksacyjny
...ale niech mi ktoś te śruby z czaszki wykręci, bo umrę na ból głowy i taki będzie finał T_____T |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|