Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 25-04-2010, 20:21
|
|
|
Tren napisał/a: | Vivin, jest jeszcze stary, dobry "ekscentryczny" i "niezrównoważony". |
Sasayaki napisał/a: | "Obłąkany" też może być. |
Obłąkany już mam, nie może się powtarzać, ekscentryczny ma nieco inny wydźwięk, niezrównoważony nie pasuje mi do reszty zdania, jest jeszcze niepoczytalny, aczkolwiek stwierdziłam, że w kontekście ten nadwrażliwy pasuje, bo o szaleństwie wspominiałam wcześniej, więc niejako nadwrażliwość nawiązuje do jego przyczyn,chociaż... ale wielkie dzięki za pomoc;) |
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 26-04-2010, 16:28
|
|
|
Bo The Ramus. Za darmo. W Lublinie. Blisko... Bardzo blisko.
Dlaczego nie piszę tego w innym temacie? Bo prawdopodobnie nie będę mogła pojechać.
Rodzice i transport... Jeśli przyjaciółka nie pojedzie, wyklucza to i mnie. Jeśli ona pojedzie, ja nadal mam marne szanse na uzyskanie zgody rodziców. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-04-2010, 20:30
|
|
|
Bo odkryłam radosny sposób na radzenie sobie z sennością na wykładach z fizjologii. Limeryki fizjologiczne ftw, żeby tylko mi jeszcze to cholerne przeziębienie nie dokuczało i nie wpływało negatywnie na moja jasność i panowanie nad umysłem to byłabym szczęśliwa. |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-04-2010, 10:51
|
|
|
Bo pierwszy dzień egzaminu, jakoś ni to ziębi ni grzeje, ale nie wiem czemu coś czuję, że nie poszło mi za dobrze...
Szkoda tylko że do punktacji podczas zapisów do liceum do którego chcę iść, nie liczą się punkty z egzaminu z angielskiego, który jest jak dla mnie najłatwiejszy. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-04-2010, 17:42
|
|
|
Bo jest mi źle, smutno i płaczliwie. Ale pocieszę się tym że mam chyba szansę na zwolnienie z jednego egzaminu, a jeśli zaliczę termin zerowy z logiki to czerwiec będzie fri. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-04-2010, 14:08
|
|
|
Spotkanie klasowe rok po maturze. Naprawdę nie wiem, czy bliżej temu do życia, czy do zupy. Się zobaczy dziś wieczorem ^^ |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-04-2010, 17:34
|
|
|
Ot, skończyłem liceum.
Dziwne, moja świadomość nawet jakoś specjalnie tego nie zauważyła... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-04-2010, 17:39
|
|
|
Cytat: | Dziwne, moja świadomość nawet jakoś specjalnie tego nie zauważyła... |
To potrwa. Jeszcze przez jakieś pół roku będzie Ci się nauka do matury śniła |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 02-05-2010, 14:09
|
|
|
Po prostu obłęd, od tygodnia katuję się sztuką barokową, opracowałam architekturę, rzeźbę i malarstwo XVII wieku na terenie Italii. Właśnie miałam zabierać się za Francję, kiedy przypomniałam sobie że ćwiczenia mamy 16, a nie 8 maja... Z jednej strony, szlag bo niepotrzebnie tak się spieszyłam, z drugiej fajnie, bo mam to już z głowy. A że wczoraj skończyłam lekturę na ćwiczenia ze średniowiecznej polskiej, zostały mi tylko powtórki, o ile będzie mi się chciało. Oh well, ogłaszam dzień dzisiejszy, dniem bez nauki! |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2010, 19:19
|
|
|
Bo przetykanie zlewu jest takie męskie ;p |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 03-05-2010, 01:33
|
|
|
Bo kompletnie nie czuję tego, że już jutro rozpoczyna się matura. Oby tylko Potopu nie dali, bo popełnię samobójstwo.
Hm, chyba pora iść spać. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 03-05-2010, 02:29
|
|
|
Około 20-ej położyłem się zdrzemnąć. Śnił mi się genialny sen z akcją dziejącą się w jakimś królestwie trochę w stylu Final Fantasy (tylko ludzie nie ubierali się jak zabiedzone błazny), z intrygami politycznymi, Nadciągającym Wielkim Zagrożeniem, Niebezpieczną Misją i w ogóle wszystkim.
Niestety sen tak mnie wciągnął, że obudziłem się dopiero około północy... |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 03-05-2010, 09:45
|
|
|
Wczoraj byłem na majówce. Grill, znajomi i te sprawy. Zabawa była przednia, były nawet kąpiele pod gołym niebem po północy. Niestety jak po każdej takiej imprezie przespałem 4h i wstałem, bo już tak mam. A teraz nawet jeść mi się nie chce. Grrr. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 03-05-2010, 14:18
|
|
|
Bo oswajanie i spaczanie nowych jenotów w Krakowie ftw. Tylko szkoda, że już koniec, bu .__. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-05-2010, 16:31
|
|
|
Przeżyłem pierwszy dzień w pracy - czuję się mniej więcej tak jak Wiluś na awku wygląda, ale myślę, że za dwa-trzy dni powinienem się wdrożyć. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|