Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Akai
Mad world
|
Wysłany: 06-11-2010, 13:32
|
|
|
Bo niby weekend, ale jakoś nie odpoczywam. Ciągle zmęczona. To chyba przez tą pogodę. W dodatku czeka mnie za 3 tygodnie olimpiada szkolna z języka polskiego, a tydzień później z historii, a ja dochodzę do wniosku, że ... nie pójdzie mi za dobrze. Nie potrafię rozwiązywać tego typu testów i nie wiem co z tym zrobić ! Co za beznadziejne uczucie .. Jedyny plus - mam w końcu czas na obejrzenie anime, tym razem K-ON! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-11-2010, 16:56
|
|
|
Bo net znowu mnie kocha! Co prawda nie rozumiem zasady jego przyspieszania/spowalniania, ale trzeba się cieszyć. *zaciera rączki na knówkę Macrossa F*
Bo trzeba w końcu zacząć się uczyć na to kolokwium. Nie powinno być najgorzej, bo uczę się w miarę na bieżąco, ale NIE CHCEM MI SIEM. |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 07-11-2010, 15:08
|
|
|
Bo wstałam o 6:40, pół dnia biegałam z grupą po lesie, żeby oglądać paśniki, lizawki i tropy saren i dzików (no łał, tak jakbym nigdy nie widziała :/). Było zimno, brzydko, mokro i cały czas padało (więc z ogniska tez nici). Żeby było zabawniej to oczywiście poślizgnęłam się i wyrżnęłam prosto w to błoto (dobrze, że nie twarzą) I jeszcze okazało się, że nie zaliczą nam tych 4 ćwiczeń ze zwierząt łownych. To było tylko tak na zachętę (no kurde, pomachali dzieciom przed nosem cukierkiem, a potem go zabrali).
Ale było nawet fajnie. Profesor zabrał swojego psa, a on jest taki uroczy (pies ma się rozumieć, nie profesor^^). W drodze powrotnej zebrało nam się na rozmowy o różnych dziwnych rzeczach. To pewnie przez nadmiar świeżego powietrza. A kiełbasę i tak zjedliśmy. Ha!
To teraz mogę iść spać. Kto by się przejmował głupimi kolokwiami... |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-11-2010, 20:55
|
|
|
Bo dziki nagły wyjazd do Sącza do weterynarza... I trzy miesiące niepewności, jakbym miała mało niepewności w życiu ostatnio.
Ale buty chociaż mam, wymarzone, piękne, i papu będzie. I może nawet dobrze, że udało mi się uniknąć spotkania pewnej osoby dzisiaj. Nevertheless, siiiigh... |
|
|
Agon
|
Wysłany: 14-11-2010, 20:32
|
|
|
Bo dzięki wizycie rodziców znów mam pełne szafki i lodówkę, czyli zaoszczędzę trochę kasy (figurki, figurki~...). Ponadto Internet z Playa chyba będzie się lepiej sprawdzał niż ten z Orange (przynajmniej ma większy limit transferu).
No ale właśnie przez wizytę rodziców nie zrobiłam podczas tego długiego weekendu absolutnie niczego... Zarwane nocki do środy, witajcie z powrotem! ==' |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 16-11-2010, 21:48
|
|
|
Bo wypad na sushi~ Bo uroczy wystrój, przepyszna miso udon, herbatka, bento, grzebanie w wodorostach i inne atrakcje. I sporo lżejszy porfel, ale co tam, raz się żyje. I pomyśleć, że w Japonii to dla nich norma! Mogłabym takie jedzonko jeść~ Szkoda tylko, że takoyaki nie mieli, nabrała mnie jakoś ogromna ochota na nie, heh.
Bo ciąg dalszy wypchanego po brzegi tygodnia, a to dopiero początek. Już sobie nawet rozpisałam co, gdzie, jak i na która godzine. Na szczęście głowa póki co już nie boli... co nie zmienia faktu, że zdycham sobie radośnie po powrocie do domu wieczorami. Ale wizja wynagrodzenia jest motywująca~
Bo mieszanka jesiennego doła ze zwyczajowym radośnie głupim optymizmem to ciekawy mix, zaprawde~ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-11-2010, 11:07
|
|
|
Bo mam wyjątkowo parszywy tydzień, ale na razie dzielnie ćwiczę bycie lotosem! Nie dam się, a co! I kij w oczko problemom. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-11-2010, 14:49
|
|
|
Łiii, przyszła figma Azu-nyan. Oryginalniutka, z hologramem. I mimo że szła poleconym, to doszła tak szybko jak kurierska.
Jedynie martwi mnie fakt, że tę figurkę zamawiałam w weekend, wysłali ją w poniedziałek i dotarła do mnie dzisiaj, a Vocaloida w Pantsu.pl zamawiałam dwa tygodnie temu, został wysłany w zeszłą środę i jeszcze do mnie nie dotarł, choć też idzie priorytetem... Jak mi Poczta Polska zgubi(ła) tę paczkę, to zamorduję >_< |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-11-2010, 20:52
|
|
|
Bo na kaca najlepsza jest praca. Idę do innego teamu. Procesy są tam dużo łatwiejsze i mają więcej casów na obecną kampanię, ale jakoś szkoda mi uciekać z dotychczasowego zespołu. Cóż będe wiecej umiał. Okazuje się, iż jest w tej robocie więcej moich znajomych niz myslałem.
Co jest złe. Korki pioruńskie. Dziś rano cieszyłem ,że odetkało się w jednym parszywym miejscu. Spózniłem się o 20 minut. Muszę znowu brać poprawkę do dojazdu. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 18-11-2010, 12:03
|
|
|
Bo idę zakupić kasę fiskalną. Z jednej strony niby się cieszę, że już będę to miała za sobą. Z drugiej strony pochłonie ona większą część moich oszczędności. Czyli, że pieniądze na szkołę, będę musiała zacząć odkładać dopiero po nowym roku =.= W grudniu też mnie szarpnie, bo ZUS się będzie domagał podwójnej wpłaty....Zuooooo. Jak ktoś będzie robił skok na bank to dajcie znać, przyłączę się chętnie.
Ha! mam kasę! i co więcej, skarbówka mi za nią zwróci całą kwotę! |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 19-11-2010, 10:29
|
|
|
Cytat: | Jedynie martwi mnie fakt, że tę figurkę zamawiałam w weekend, wysłali ją w poniedziałek i dotarła do mnie dzisiaj, a Vocaloida w Pantsu.pl zamawiałam dwa tygodnie temu, został wysłany w zeszłą środę i jeszcze do mnie nie dotarł, choć też idzie priorytetem... Jak mi Poczta Polska zgubi(ła) tę paczkę, to zamorduję >_< |
Dobra, paczka doszła. Wreszcie.
Szkoda tylko, że trafił mi się Ren - fajniej byłoby mieć Vocaloida, którego się lubi... No ale figurka jest kjutna. |
|
|
|
|
|
seshiro
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-11-2010, 18:35
|
|
|
+bo weekend, bo wcześniej skończyłam laborki i jeszcze to, że nie muszę dzisiaj nic robić :)
+przyszły tydzień zapowiada mi się luźniejszy na uczelni (tzn będę mieć 2 kolosy a nie 5 tak jak w tym tygodniu)
- nie zaliczyłam kolosa z biologii i będę musiał poświęcić niedzielę na nauczenie się błon komórkowych:/ |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-11-2010, 11:43
|
|
|
Dostałam stypendium naukowe...
...ale śmiesznie niskie. Powaliło ich? |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-11-2010, 12:38
|
|
|
Happens. Mój rekord - 140 zł w najwyższym progu stypendialnym. Jeśli masz JESZCZE gorzej, to współczuję :D |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-11-2010, 15:48
|
|
|
Też dostałam stypendium, niższe niż w zeszłym roku, ale lepszy rydz niż nic.
Za to coraz bardziej niepokoją mnie częste ostatnio bóle głowy. Są wyjątkowo irytujące, a ile można ćpać przeciwbóle... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|