Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-12-2010, 23:39
|
|
|
Bo żem się naczytał tylu creepypast, że najprawdopodobniej będzie mi trudno usnąć. Ale fajnie jest się czasem trochę pobać... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-12-2010, 16:15
|
|
|
Bo mam nowy komputer! Oblivion i Gothic 3 ino śmigają!!
Tylko dlaczego nie widzi mi internetu na kompie? Nie wiem co i jak na nim ustawić.. Podzwonię jutro do fachowców. :/ |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 05-12-2010, 23:02
|
|
|
Bo ten tydzień był po prostu zły i niedobry. Jedyne jasne punkty to: czytam sobie książeczkę po chińsku na moim poziomie i rozumiem o co chodzi (a historia jest o tajemniczym morderstwie!), w poniedziałek siedziałam u znajomej z chińskiego i było to bardzo miłe posiedzenie, a dzisiaj tak się do szkoły odstawiłam, ze się wszyscy za mną oglądali. Mogę więc założyć, ze Pasztet Day (trwający tym razem aż 5 dni =.=) został pokonany. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 06-12-2010, 18:21
|
|
|
Bo pseudowykład pt: "W jaki sposób Iluminaci i CIA piorą nam mózgi przy pomocy Lady Gagi" to prawdziwa faza. Aczkolwiek kolegi nie w sposób na dłuższą metę słuchać. Ostatecznie nie wiem nic poza satanistyczno-pogańską symboliką opaski na oku Gagi oraz paru innych dziwacznych szczegółów.
I "u" mi się na laptopie zacina...
Edit: Zapomniałam o najważniejszym! Dostałam stypendium, przyszło na konto! Z jednej strony JEŻU ALE CZAD!!! A z drugiej... taka ilość pieniędzy, które mogę wydać na co chcę... to mnie przeraża... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 08-12-2010, 18:48
|
|
|
Bo jak zwykle po hardkorowym zestawieniu dni wtorek-środa padam na twarz, ale łiii, Poczta Polska mnie kocha! Sąsiadka też mnie kocha, bo odbiera mi paczki (a raczej listonoszowi pewnie nie chciało się tego targać z powrotem na pocztę i znowu jej podrzucił kartonik :P). |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-12-2010, 01:20
|
|
|
Bo poooszedł, bo było świetnie, bo marudził na koncert i film, ale chyba mu się generalnie podobało. Bo lubi tańczyć (:3), bo włosy, bo znowu pamiętałam żeby się zameldował, bo kurna ciągle nic nie wiem, bo było świetnie i kocyk ciągle pachnie. Mrrrrrrrrr. Mr.Mr. Bo 6 godzin together to nie w kij dmuchał...
Jak rany, musiałam się wywnętrznić bo inaczej pęknę... Mrrrrrrrrr. |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 13-12-2010, 00:25
|
|
|
Bo maluśka, miesięczna Coronetka! Jest taka cudna, że nie chcę jej oddawać dalej, ale kto wie. No i dwie diablice Moka i Nana wcale jej gorąco nie przyjęły, aż mi żal biednej Lilu. No ale zobaczymy jak się dziewczyny dogadają!
Bo jestem głupia 8D
I bo powinnam dzisiaj się uczyć a nie... a wychodzi jak zwykle. I SHALL NOT PASS! .___. |
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 13-12-2010, 18:31
|
|
|
Bo po raz pierwszy ktoś z obsługi w Saturnie sam do mnie podszedł i się zapytał czy mi w czymś pomóc. Byłam w tak głębokim szoku, że brakło mi słów. Za każdym razem jak tam idę to mam wrażenie, że cała obsługa się gdzieś chowa. A jeśli już uda się kogoś znaleźć to odsyłają cię na drugie piętro (gdzie dowiadujesz się, że jednak to nie tu i masz udać się na pierwsze i tak w kółko) albo po prostu nic nie wiedzą i każą ci szukać kogoś innego.
I jeszcze pani udzieliła mi paru ciekawych informacji i rad. O.O Cud, normalnie cud na Święta. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 13-12-2010, 20:02
|
|
|
Mononoke, to podobnie jak w Media Markcie ;D Rodzice poszli po jakiś prezent i od razu zaatakowało ich aż 3 ludzi z obsługi! ;D Normalnie też się chowają i udają, ze ich nie ma. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-12-2010, 15:47
|
|
|
Szeherezada może się schować! Gdzie tym jej bajkom do kolokwium tysiąca i jednej bzdury?! Jak ja to zaliczę to piję się herbatką z automatu. Ale z drugiej strona- ha, ha! Śmiali się, że chodzę na wykłady z bytu i poznania, że marnuję czas mówili... A teraz kto ma plus na egzaminie, zapowiedziany przez wcale-nie-tak-sklerotycznego profesora? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 16-12-2010, 10:46
|
|
|
Do Życia:
Bo wtorkowy koncert, bo spotkanie z Elvi i Anielką, bo stolyca! Ja chcę jeszcze raz!
Bo odespałam (15 godzin snu to jest to!).
Bo obiecali, że wrócą :3
Do Zupy:
Bo 2/3 płyty było PUSTE. To tłumaczy wyprzedane bilety w 2 tygodnie. Powaliło ich, wrrrr.
Bo już po. No, no, no :< |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-12-2010, 17:41
|
|
|
Bo poniedziałek za mną, a koła nawet nieźle mi poszły. Ale... tak jakoś, nie mam siły, nie chce mi się z tego cieszyć. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 20-12-2010, 20:56
|
|
|
Bo przyszły Petit Nendo z Angel Beats!
...tylko nie mogę ich postawić, bo kuleczki przy patyczku do podstawki są ZA DUŻE i nie wchodzą w dziurki (na podstawkach od Vocaloidów stoją bez problemu). No szlag by to trafił (o przyklejeniu na klej nie ma mowy, bo figurki mają wymienne części) >__<'' Ciekawe, czy Good Smile Company masowo coś nie wyszło, czy tylko mi się trafił taki egzemplarz... |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 23-12-2010, 02:10
|
|
|
jadę do domu. i to jest nawet niezłe ze względu na to, że zobaczę się z Bliźniaczką, najem się sucharków kupowanych nie za moje pieniądze, a jak będę zdychać na bóle kamieniowe to będzie miał się kto mną zająć.
ale, merde, zapowiada się halloween nie boże narodzenie. nie znam chyba nikogo, kto w tym roku cieszy się na okoliczność wigilii. serio, nikogo.
oby chociaż ojciec przyleciał jak ma przylecieć, bo fajnie by go było zobaczyć. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 23-12-2010, 18:39
|
|
|
Bo moge dzisiaj wyjść 2h wcześniej z roboty, ale cóż z tego, skoro nie mam czym wrócić do domu.
Z drugiej strony, w domu pewnie kazaliby mi coś sprzątać, gotować, albo nie daj boziu t rz y m a ć m i k s e r O_O. Nienawidzę trzymać miksera (samotrzymający się mikser to jedyny słuszny mikser!). I nie cierpię świąt.
Tak więc pozostanie w pracy nie jest chyba takie złe. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|