Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-03-2011, 15:44
|
|
|
Ja pierniczę. Umawianie się do "swojego" lekarza, kiedy mieszka się gdzieś indziej, trzeba wrócić określonego dnia, a jedyna trasa powrotna wiedzie kompletnie na około, to zadanie godne kombinacji alpejskiej.
W ten weekend - piątek zajęty, sobota u innej lekarki z gabinetu - rano nie mam powrotu, popołudniu brak dojazdu.
Następny weekend - nie mogę.
Kolejny - tym bardziej nie mogę.
To niech będzie środa - "moja" lekarka na urlopie.
Dobrze, to przyszła środa - zbyt późna godzina i mogę nie trafić na ostatni z serii dobrze pasujących autobusów...
Ostatecznie umówiłam się na najbliższą środę z samego rana, do losowej lekarki z gabinetu (całe szczęście one tam wszystkie są do rzeczy), przyjadę do domu we wtorek wieczorem, we środę pojadę z matką, a potem prosto z gabinetu na 1,5h jazdy autobusem żeby wsiąść w pociąg i tłuc się kolejne 2,5h. Helikopter pls.
Wszystko zajęło mi przeszło godzinę, z kilkoma telefonami po drodze i otwieraniem pierdyliona zakładek żeby sprawdzić połączenia.
(Poza tym nie wiem, czy nie rzucę tego w cholerę, jeśli ktoś mi poleci dobrego dentystę tu na miejscu :D) |
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 03-03-2011, 18:52
|
|
|
Ja mam super kobietę, ale w Legionowie. Dojeżdża niemal pod jej dom autobus 2 strefy ;D chcesz namiary? |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-03-2011, 00:17
|
|
|
Roboty albo nie ma, albo jest jej aż w nadmiarze. Jedna strona pocięta z dzisiaj na dzisiaj, większy projekt dla klienta będzie do zrobienia w 5 dni, projekt-jak-dotąd-fail z koncepcją zmieniającą się w połowie musi być na koniec miesiąca (na szczęście w razie czego to nie moja głowa poleci), jeszcze jeden w drodze, a czai się już jeden albo dwa następne. A, i magisterka. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-03-2011, 19:26
|
|
|
Bo już nie mam szwów~ Ale ta biurokracja jest zabójcza. Żeby człowiek musiał się tyle z papierkami namęczyć tylko po to, by w parę minut mi wyciągneli parę drutów z ran... I ogólnie wracam do zdrowia i kondycji, choć powolutku.
Poza tym bo niespokojny dziś dzień. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 11-03-2011, 21:47
|
|
|
Bo dzisiaj był Dzień Paczek - aż trzy paczuszki z Japonii przyszły. I teraz w kółko słucham Magii Kalafiny.
...co nie zmienia faktu, że jest beznadziejnie i że ta cała sprawa z przeprowadzką musiała się napatoczyć w najmniej odpowiednim momencie ;__; |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-03-2011, 20:30
|
|
|
Bo niektórzy ludzie są przerażający (nie dlatego, że są straszni, tylko głupi) i to jest zwyczajnie dobijające...
Z dobrych rzeczy: udało mi się zmobilizować do odrobienia zadania na środę. Ot, tyle. |
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 13-03-2011, 20:47
|
|
|
byli mężczyźni potrafią uprzykrzać życie skutecznie i nieprzyjemnie. i w sumie zupełnie nie wiadomo po co i na co.
ale za to od czego ma się Sisa i obstawę dookoła, co? :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 21-03-2011, 17:30
|
|
|
Bierze mnie wiosenne przeziębienie... Ale z drugiej strony wiosna idzie :] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 22-03-2011, 19:18
|
|
|
Bo niby wiosna, ale jakoś tak .. niefajnie. Bo 1. miejsce w Germaniście Roku (omg!); 5 z testu z j. niemieckiego ; 5- z odpowiedzi z WOSu - czyli świetnie mi idzie z mało ważnych dla mnie przedmiotów. Bo 3+ z polskiego za mowę pochwalną, bo kiedyś dorwę i zagryzę tego, kto wymyślił interpunkcję! Bo mnie cholernie wkurza koleżanka .. nie .. już nie koleżanka. Normalnie, gdyby nie muzyka Portishead i soundtracki z Death Nota, to doniczka wylądowałaby na jej głowie z wielkim hukiem oraz moim szyderczym śmiechem w tle! Ot co! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 22-03-2011, 22:41
|
|
|
Bo wylałam soie dzisiaj wrzątek w pracy na łapkę. Prawą. Na szczęście już jest okej dzięi szybkiej interwencji zimnej wody i magicznego żelu z aloesu z Australii - kocham go! Nawet rysować mogę! a wcześniej długipisu utrymać nie mogłam. Lubię w miarę szybkie zdolności regneracyjne swojego organizmu. Z druiej strony dostałam swój lekko spóźniony (głupia poczta) prezent urodzinowy!!!! Cudowny Nathan Filion się do mnie uśmiecha z drzwi do pokoju *____* i nadal nie rozumiem czemu wszystkich dziwi, że zażyczyłam sobie plakatu na urodziny. W dzieciństwie nie miałam fazy oblepania pokoju plakatami ukochanych aktorów/piosenkarzy, więc można powiedzieć, ze teraz nadrabiam ;D
A poza tym przed mną dwa dni wolnego, które zamierzam wykorzystać do maksimum i być znowu łądnym, zrelaksowanym i jeszcze badziej szczęśliwym wiewiórem ;D |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-03-2011, 00:21
|
|
|
Awesome day, ended in a non-awesome way. Also, wciąż czekam na wyelkye bagactwa. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-03-2011, 12:16
|
|
|
Wczoraj spotkała mnie nastrojowo neutralna przygoda. Mianowicie przyszedł do mnie kolego i powiedział, że grozi mi wykreślenie z listy studentów, bo nie oddałam indeksu ani nie przedłużałam sesji. Ołsom. To co ja oddawałam miesiąc temu? Kanapkę? Na szczęście Okazało się, że mój indeksik tylko się zaposiał w licznych pudłach i pudełkach, a konkretnie w tym dla powtarzających semestr. Przy okazji dowiedziałam się, że byłoby im szkoda gdybym odeszła. Milutko. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 23-03-2011, 22:22
|
|
|
Moja rodzicielka mnie perfekcyjnie zdemotywowała, lepiej niż same demotywatory. Stwierdziła kiedyś, że używa komputera dłużej ode mnie (nieprawda!) i żebym się nie wymądrzała. A dzisiaj poszła do pracy z aparatem. Bez karty pamięci, bo zapomniałam wyjąć. No to po powrocie jazda mnie prosić, żebym do komputera załadowała. No dobrze, ale tu nie ma karty, mówię. Okej, udało się jakoś przeładować i tak dalej. Po czym:
M: No dobrze, ale które zdjęcia są na tej karcie?
Ja (+ smirk): No te, któe zostały zrobione przy użyciu aparatu, w któym była karta.
M: No to jak je robić?
J: Włożyć kartę.
M: Gdzie?
J-ja... brak mi słów. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-03-2011, 20:46
|
|
|
Bo dlaczego ta piękność wychodzi akurat w sierpniu? W sierpniu kupuję już Miku od GSC i figmę Miku Append :C
Kurczę, prototyp mi się nie podobał, ale końcowy efekt jest taki mru, że jest to bezapelacyjny must-have. Mam nadzieję, że się nie wyprzeda w pre-orderach i że będzie ją jeszcze można kupić we wrześniu, a najlepiej w październiku. |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 24-03-2011, 23:21
|
|
|
Bo normalnie nie wierzę, platforma e-learningowa działa! WTF? No jakim cudem?
Mogę się zalogować i znaleźć tam materiały na zajęcia!O_O
Ponadto zdałam dziadowskie koło z sarmatyzmu XP, ale te Jego pomysły doprowadzają mnie niekiedy do szewskiej pasji, no my po prostu mamy za dużo wolnego czasu, no a jakże!
Ponadto nadal jestem chora... a jutro mam prezentację!!!!!!!!! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|