Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 01-04-2011, 20:34
|
|
|
Kolejny figure related post, ale muszę gdzieś wylewać swoje żale. Chlip.
Bo-dlaczego-to-jest-takie-ładne? Dlaczego taka beznadziejna postać z takiego beznadziejnego anime musi dostawać takie cudo? ;__; |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-04-2011, 18:35
|
|
|
Bo wracanie rowerem ze szkoły to czysta przyjemność.
Niestety, dla jej zrównoważenia, poranny dojazd do niej jest katorgą. Zimnooo... |
|
|
|
|
|
Karai
Eternal Force Blizzard
|
Wysłany: 04-04-2011, 19:01
|
|
|
Bo jutro jest Dzień Sadu (czytaj: sprawdzian klas 6) ._.
Ale... mam wreszcie 8 tom Wybielacza ^^
Panika 8 stopnia, ale jakoś tak ciepło i wiosennie na duszy... *moe* |
_________________ Wounded wings bounded to a cross,
Light and hopes were lost. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 07-04-2011, 15:35
|
|
|
Bo nowe mieszkanie jest Bardziej, bo wreszcie weekend, czyli będę mogła pooglądać trochę animców, ale Hitagi ciągle nie ma. Dzisiaj byłam na poczcie podlegającej pod mój stary adres - w tym tygodniu nie mieli żadnych przesyłek z Japonii. Jutro minie równy miesiąc od dnia, w którym została wysłana - jak mi nie dojdzie, bo np. zaginęła w tym całym chaosie spowodowanym trzęsieniem ziemi i tsunami, to się chyba potnę, a to na dodatek przesyłka nieubezpieczona ;__; |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 07-04-2011, 19:54
|
|
|
Bo czuję się nadzwyczaj dobrze, mimo iż jutro mam obowiązkowy konkurs z mojego ukochanego pyun pyun kyaaa /sarkazm przediotu, to jest historii. No ale co się dziwić, wen, dasokowe nama, tylne łapki Moki - pisk!!!
Tylko cholera, na wychowawczej rozmawiamy o komunikacji, tak? To dlaczego moja rzekomo najlepsza koleżanka radośnie mnie olewa i pędzi przesiadać się do innej, hm? Jeśli mnie nie lubi, to niech mi powie. Ja nie biedna sierotka, którrej nikt nie kocha. Ja zrozumiem. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-04-2011, 13:23
|
|
|
Bo niby wszystko w porządku i nie powinnam narzekać, ale... Dlaczego ja nie potrafię już organizować sobie czasu tak, żeby na wszytko go wystarczyło? Już teraz mam wrażenie, że powinnam robić ze trzy rzeczy na raz, a nawet jeszcze nie zabrałam się za te trzy zadane na zajęciach projekty z planem marketingowym na czele.
Zapewne dlatego właśnie siedzę przed lapciem i się lenię. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 11-04-2011, 17:28
|
|
|
Booo... mój projekt plakatu promującego instytut zostanie wydrukowany i powieszony... no, gdzie się da. Z jednej strony- Yay! Z drugiej... no tak jakby w trakcie zabrakło mi modela by siedział z książką- Ić się nie dała- i... sami się domyślcie, kto tam wylądował... Dobrze, że twarz jest zasłonięta "Bojaźnią i drżeniem". |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 13-04-2011, 15:18
|
|
|
Bo mimo wczorajszej katorgii na egzaminie humanistycznym, dzisiaj na matematyczno-przyrodniczym poszło mi całkiem dobrze. No dobra, dobra - BARDZO DOBRZE! A wszystko dlatego, że Sas trzymała kciuki .. *ekhem* |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 13-04-2011, 15:42
|
|
|
Bo mi dobrze, wesoło i optymistycznie, ale...
Ale. Hrnk. ALE...
.
.
.
.
.
AAAAAAAAAAARRRRRRRGGGHHHHH!!!! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-04-2011, 16:02
|
|
|
Hisayo napisał/a: | AAAAAAAAAAARRRRRRRGGGHHHHH!!!! |
Support Miku ładniejsza, nie pakuniaj :D
Poza tym 7000jpy za nendo... noł fenks. Przy dobrych wiatrach i przesyłce za 2k wyjdzie 300zł. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-04-2011, 16:41
|
|
|
Wystawa plakatów Muchy w pobliskim Muzeum! Fajnie było, napatrzyłam się do woli, ale i tak chyba pójdę drugi raz... I mam plakat, o! (Album z wystawy był cholernie drogi ;___;) |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-04-2011, 19:50
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Wystawa plakatów Muchy w pobliskim Muzeum! Fajnie było, napatrzyłam się do woli, ale i tak chyba pójdę drugi raz... I mam plakat, o! (Album z wystawy był cholernie drogi ;___;) |
Gdzie, kiedy i za ile? :D (bo dwukrotna wizyta w muzeum Muchy w Pradze to zdecydowanie za mało, o!) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 13-04-2011, 20:27
|
|
|
Bo jestem jakaś przemęczona. Bo tekst o Machiavellim to skończona porażka. Bo ja też chcę na wystawę Muchy. Ale mam swoje 5 minut na wydziale- co jest niesłychanie krępujące, ale dochodzę do wniosku, że należy mi się trochę próżności.
Edit: Lol, ostatnie zdanie w porównaniu z napisem na sygnaturce robi dziwne wrażenie. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-04-2011, 20:44
|
|
|
Irian napisał/a: | Gdzie, kiedy i za ile? :D (bo dwukrotna wizyta w muzeum Muchy w Pradze to zdecydowanie za mało, o!) |
Tyle co w Pradze na pewno nie zobaczysz, ale na bezrybiu i rak ryba. Zwłaszcza, że sporo litografii jest znanych (nie rzucili byle czego). Wystawa trwa do 29 maja. Muzeum jest w Sosnowcu - http://www.muzeum.org.pl/ . Bilet ulgowy kosztuje 3 zł, normalny 6. :) |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 14-04-2011, 10:30
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Wystawa plakatów Muchy w pobliskim Muzeum! Fajnie było, napatrzyłam się do woli, ale i tak chyba pójdę drugi raz... I mam plakat, o! (Album z wystawy był cholernie drogi ;___;) |
o! to jest plan na sobotę. wszak mieszkam 10 minut pieszo od tego muzeum i codziennie tamtędy biegam.
bo nie umiem się ogarnąć. co chyba zaczyna drażnić mojego chłopca. jego jak jego. mnie to drażni niemożliwie.
z drugiej strony mam plan treningowy i jeśli się zbiorę w sobie to może jednak czegoś się pozbędę... w końcu. ;] |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|