Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-04-2012, 11:48
|
|
|
Białe święta... Co prawda nie TE, ale doceniam. ;D |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 08-04-2012, 12:04
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Białe święta... Co prawda nie TE, ale doceniam. ;D |
Ja tam bym wolał je bez śnieżnej otoczki. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-04-2012, 09:09
|
|
|
W sumie nie wiem co o tym myśleć. Nareszcie jest harmonogram zajęć z jednego przedmiotu dla mojej grupy. Zajęcia powinny się zacząć od 1 kwietnia, ale wystartują 25 maja - może być, przynajmniej nie mam wtedy już żadnych innych ćwiczeń.
Teraz najlepsze - 25 maja to, jak widać, piątek. Z 5 zajęć z tego przedmiotu tylko dwa są w weekend, pozostałe trzy są w piątek w różnych porach. Kolokwium takoż w piątek, na szczęście o 18 więc jakoś zdążę, ale...
Znów mogę powiedzieć, że praca mi koliduje ze studiami zaocznymi, mimo że nie pracuję w weekendy. Jak już dostanę dyplom do ręki, to pójdę do dziekana i go nim pokaleczę. == |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-04-2012, 15:41
|
|
|
Objechałam pośrednika z góry na dół i od razu mi lepiej. Chociaż zdecydowanie wolałabym nie mieć go za co objeżdżać... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-04-2012, 18:09
|
|
|
Mieszkaniowego? Bardzo słusznie >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-04-2012, 18:19
|
|
|
Z jednej strony warsztaty kompozytorskie. Whoa! Ale to były fajne zajęcia. Trochę burzące to, o czym się uczymy, ale nie takietam po prostu "chrzanimy zasady, hulaj dusza" tylko całkiem logiczne podejście do tematu. Udowadniajace też, że co by o Vocaloidach nie mówić też są w pełni wyposażoną muzyką i kompozycją. To było ciekawe.
Natomiast egzaminy egzaminy egzaminy ==
Moja szkoła ma chyba rzeczywiście nie równo pod sufitem, skoro prze zaliczenia w tygodniu prace klasowe i sprawdziany nie mam czasu sobie czegokolwiek przypomnieć na sam egzamin, który zaczyna się w następny wtorek. Grrr.
Nie mam czasu nawet za bardzo spać, choć teraz już tak. Acz ostatnie trzy dni były masakryczne. Najchętniej wojgle nie wypełzałabym spod kołdry przez najbliższe dwa tygodnie.
I bo jakaś laska w zespole bardzo się oburzyła, że czemu to niby ja mam nadawać tempo i zwolnienie jak gramy. Jestem cierpliwym człowiekiem i powiedziałam jej tylko tyle, ze jak za szybko zwolnią to mi nie starczy powietrza. Bo już mi się bardzo nie chciało panience tłumaczyć, ze siedzę w tym już od paru dobrych lat i mam prawdopodobnie kilkadziesiąt koncertów więcej za sobą. Jestem lotosem... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-04-2012, 18:36
|
|
|
Bo to były jedne z najgorszych dni w moim życiu. Ale wróciłam cała i zdrowa, w miarę. Kostka jeszcze trochę sinawa, ale opuchlizna mam wrażenie, że się zmniejszyła. To chyba dzięki tym tonom Altacetu, które na nią walę. A wracając do wyjazdu, bosz, z kim ja się zadaję. Chyba muszę sobie znaleźć nowych znajomych.
I chyba przez dłuższy czas nie tknę wołowiny. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-04-2012, 20:42
|
|
|
Szczęście w nieszczęściu. Po dojechaniu na uniwersytet okazało się, że nie mam portfela, a co za tym idzie, pieniędzy, legitymacji, a przede wszystkim biletu semestralnego. Fart, że nie trafiłam na kanara. Potem, jak pożyczyłam pieniądze na bilet, by wrócić i wziąć ten nieszczęsny portfel, to okazało się, że są droższe... ale kioskowa niewiasta odpuściła mi te dziesięć groszy. A potem jeszcze oblałam się kawą...
Ale za to słoneczko fajnie przygrzało. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Aino
|
Wysłany: 27-04-2012, 12:40
|
|
|
Bo w końcu jest cieplutko! Ale zdałam sobie sprawę z tego, że nie mam ciuchów na takie ciepłe dni :( |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-04-2012, 17:42
|
|
|
Bo dwa tygodnie wolnego. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-04-2012, 20:18
|
|
|
Kotatsu złożyło mi dzisiaj życzenia... całkiem miła sprawa. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-04-2012, 17:46
|
|
|
Bo syn mojej landlady jest idiotą. Przeciągnął kabel prowadzący od switcha do modemu przez ścianę, zamurowując go. Nie zwrócił jakoś uwagi, że w pokoju mojej landlady, gdzie jest modem, kabel jest luźny i p.Ola się o niego potyka, a u mnie w pokoju jest tak napięty, że switch praktycznie zwisa ze stolika, a nie mam zamiaru go kłaść na podłodze. We wtorek czeka mnie rozmowa z facetem i już się na nią cieszę.
Ale nasmarowali zawiasy w drzwiach. Nie skrzypią. Nieeee skyyyyyyypiąąąąą, mogę spać bez przeszkód.
PS Pobudki o 4:55 są złe. A jutro też mnie to czeka. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Ostatnio zmieniony przez Easnadh dnia 29-04-2012, 19:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-04-2012, 17:55
|
|
|
To był udany dzień, bardzo. Tylko dlaczego muszę teraz wysłuchiwać "Zasiali góraaale żyyyytoooooooooo...", ja pierniczę, koffam ten osiedlowy zwyczaj puszczania muzyki na cały regulator... |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-04-2012, 16:33
|
|
|
Bo słońce.
Ale co z tego, skoro nie mogę pójść nad morze bo tam tak wieje, że szczękam zębami. Dzielnicę dalej jest upał.
Chcę 30 stopni. W cieniu. Ale tutaj gdzie mieszkam to sobie mogę pogwizdać. |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 02-05-2012, 17:17
|
|
|
Haha! Pokonaliśmy Rosjanki w siatkówkę 3-2 :D |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|