FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
  O gustach się nie dyskutuje.

O gustach się nie dyskutuje?
Święta prawda! Powinni wszystkie dyskusje o gustach z automatu wrzucać do kosza!
9%
 9%  [ 3 ]
Owszem, to szalenie niekulturalne, ale samo to stwierdzenie jest nadużywane.
15%
 15%  [ 5 ]
Hulajnoga Christmassa - nie mam zdania.
6%
 6%  [ 2 ]
Wiadomo, że się dyskutuje, ale nie przeszkadza mi gdy ktoś rzucając słynną maksymę twierdzi inaczej.
33%
 33%  [ 11 ]
Dyskutuje się! I irytuje mnie, kiedy ktoś znowu, po raz setny twierdzi, że jest/powinno być inaczej.
36%
 36%  [ 12 ]
Głosowań: 33
Wszystkich Głosów: 33

Wersja do druku
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 14-09-2010, 17:09   

Costly napisał/a:
Vodh, z całym szacunkiem, ale pieprzysz głupoty. I to grube. Dzielisz spójne stwierdzenie na dwa, celem zaatakowania jednej części składowej, której faktycznie, odebrać można sens po rozdzieleniu twoją modą. A to celem obalenia całości twierdzenia. Nie chcę zaostrzać jeszcze bardziej tonu, więc nie będę mówił jak takie działanie zwykło się w dyskusjach tego typu nazywać.

Skoro tak Cię to irytuje u innych, to może sam też sobie nie podcieraj tym szacunkiem tyłka, bo to wygląda cokolwiek zabawnie. Jeżeli chodzi o Twoje zarzuty - ten o próbie obalenia całości twierdzenia to bzdura, którą nie mam pojęcia skąd wyciągnąłeś, bo nigdzie całości obalać nie próbuję. Przede wszystkim - ten wątek dyskusji zaczął się od mojego stwierdzenia o tej "składowej", które negując Grisz dokleił tam właśnie to nieszczęsne nachalne namawianie do czegoś innego, więc bądź łaskaw nie odwracać kota ogonem. A może zwyczajnie nie wtrącaj się do dyskusji jeżeli nie masz nic ciekawego do dodania? Tak czy inaczej spuść z tonu, bo przeginasz.

Mitsurugi Płeć:Mężczyzna
Wieczny Marzyciel

Status: offline
PostWysłany: 14-09-2010, 21:13   

Ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie, proszę :(. Czy każdy taki temat musi się kończyć złośliwymi docinkami, ubieranymi w kubraczki wyszukanego słownictwa? Szkoda, bo odechciewa się dołączać do rozmów.

Pokój między chrześcijany? :D :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
927825
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu