Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-10-2012, 23:52
|
|
|
Moshi - buhaha :> Dobre jest życie złego człowieka.
A poza tym kinówka Berserka części pierwszej. OMG. Spełnienie oczekiwań = 200%. Boska, naprawdę boska, jestem zachwycony. A jutro po południu seans części drugiej! I tak jak dzisiaj, zwieńczony Q&A z producentką i character designerem. Postarali się, nie tylko mają to tak wcześnie, ale jeszcze taka wisienka na torcie!
Ilość materiału jaką pokryła pierwsza kinówka zdecydowanie przerasta to czego się spodziewałem.
I przede wszystkim (very minor spoiler):
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Retrospekcję z całego dorastania Gutsa pokryli w kilkudziesięciosekundowym majaku. A bałem się, że będzie stanowiła główną zawartość filmu.
|
_________________ ...
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-10-2012, 11:24
|
|
|
Bo wczorajsza impreza była świetna, ale chyba najbardziej podobał mi się powrót z niej.
Nie wiem, zawsze mnie dziwi, kiedy dowiaduję się, że ktoś mnie chyba..... rzeczywiście.............. lubi....... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-10-2012, 13:06
|
|
|
Oh god. Wkręciłam się w akcje promowania czytania (bo mam tak mało zajęć przecież). Akcja polega na tym, że mamy dwie sesje w radiu i przez 5min czytamy wbrane fragmenty książek. Co wybrała Nona? <werble> "Wojne światów" :3 |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-10-2012, 15:52
|
|
|
Kolejna peruka zakupiona, stojaki takoż. Teraz polowanie na spodenki, sweter, krawat i buty i będzie wsio. Jestem ciekawa czy mój pierwszy cosplay ever w ogóle mi wyjdzie xD
Niech ja w końcu ogarnę pierniczone ustawienia kubuntu, które mi nie pozwalają rozmawiać na skypie i filtry to będę jeszcze szczęśliwsza. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-10-2012, 09:17
|
|
|
Przeprowadzka udowodniła swoje zalety - bez specjalnego oszczędzania (byle gasić po sobie światło i wodę zakręcać) zużycie mediów jest niższe o ponad połowę, a gdyby naprawdę rozsądnie podejść do tematu i wykopać elektryczny czajnik, to byłoby jeszcze niższe. Do tego ceny tu są ździebko niższe i voila, rachunek za dwa miesiące jest niższy, niż na Ochocie za miesiąc. Da się bez wysiłku? Da się. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 23-10-2012, 14:21
|
|
|
Bo jest piękna, złota, polska jesień powiadam i całkiem ciepło jak na październik. Jak człek zadowolony to i promocje w Lidlu cieszą. |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-10-2012, 14:36
|
|
|
Tzn. jak się ta mgła poniedzielna podniosła, to faktycznie jest miodzio. Niech jeszcze chmury pójdą precz, żeby wieczorem było trochę słoneczka, to będę mógł po ludzku zamocować nowy wysprzęglik, który właśnie dostałem do rąk własnych. :3 |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-10-2012, 16:17
|
|
|
"O Wojnie" Clausewitza wyhaczone w antykwariacie za dwie dychy. Nawet nie wiedziałem, że to wydali po polsku >.> ... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-10-2012, 16:24
|
|
|
Przepraszam, muszę się pochwalić: mam już Pana Lodowego Ogrodu 4. Wszelka aktywność związana ze studiami zostaje niniejszym zawieszona na czas nieokreślony. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-10-2012, 17:03
|
|
|
Asthariel napisał/a: | Przepraszam, muszę się pochwalić: mam już Pana Lodowego Ogrodu 4. Wszelka aktywność związana ze studiami zostaje niniejszym zawieszona na czas nieokreślony. |
Gdzie dorwałeś (jeśli możesz powiedzieć)? Też chętnie bym przeczytał wcześniej. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
|
Wysłany: 23-10-2012, 18:21
|
|
|
Jestem recenzentem, mam egzemplarz przedpremierowy, jako jeden z kilku wybrańców. Wspaniałe uczucie, być wyjątkowym :-P |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-10-2012, 18:57
|
|
|
Asthariel napisał/a: | Jestem recenzentem, mam egzemplarz przedpremierowy |
ASDFGHJKL.
Kiedy oficjalna premiera?
Wróć, już wiem. BÓJCIE SIĘ BOGA, KONIEC LISTOPADA?!
Nie lubię cię, dlaczego mówisz o tym teraz... |
|
|
Asthariel
Lis
|
Wysłany: 23-10-2012, 19:07
|
|
|
Aj tam, i tak wcześniej niż miało być, bo początkowo zapowiedziano na 6 grudnia. Na razie jeszcze napiszę tyle, że warto czekać, bo cegiełka ładna - niemal 900 stron. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-10-2012, 20:02
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | "O Wojnie" Clausewitza wyhaczone w antykwariacie za dwie dychy. Nawet nie wiedziałem, że to wydali po polsku |
Wydali. Czytałam.
Bo dwa dni prawie ciężkiej pracy |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-10-2012, 21:21
|
|
|
Raz z echem, raz bez? |
|
|
|
|
|
|