Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-03-2015, 17:24
|
|
|
Nie czaję tego samochodu... dziś rano mechanik przekręcił kluczyki i... po prostu odpaliło... co znaczy, że mogę się cieszyć, bo nie wydałam ani złotówki (poza nowym akumulatorem), ale z drugiej strony wcześniej pomimo wszelakich prób odpalić nie chciał. Jakieś wyjątkowe tsundere. |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-03-2015, 19:24
|
|
|
Prawa Murphiego: "Każde urządzenie uszkodzone w stopniu poza całkowitym zniszczeniem będzie idealnie działać w obecności wykwalifikowanej ekipy naprawczej". |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-03-2015, 10:35
|
|
|
Oj tam od razu prawa Murphy'ego. Po prostu się boją, i tyle. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 12-03-2015, 11:28
|
|
|
No akurat w mojej obecność zazwyczaj drukują wszystkie drukarki w szkole, jednak dzisiaj nawet moja obecność nie uzdrowiła starej hp-tki (która innym zazwyczaj drukuje dziwnie lub wcale). Znaczy dzisiaj jestem niewykwalifikowany? :] |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 12-03-2015, 11:36
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Oj tam od razu prawa Murphy'ego. Po prostu się boją, i tyle. |
Powiedział poring, przygaszając nieco swoją aurę. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 12-03-2015, 13:35
|
|
|
Daerian napisał/a: | Prawa Murphiego: "Każde urządzenie uszkodzone w stopniu poza całkowitym zniszczeniem będzie idealnie działać w obecności wykwalifikowanej ekipy naprawczej". |
Patrz również: "Efekt Generalski"
Bo znalazłem lakiernika który zrobi samochód z połowę ceny. Wee! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-03-2015, 18:13
|
|
|
Nanami napisał/a: | Nie czaję tego samochodu... dziś rano mechanik przekręcił kluczyki i... po prostu odpaliło... co znaczy, że mogę się cieszyć, bo nie wydałam ani złotówki (poza nowym akumulatorem) |
Czyli wydałaś, samochód (tak jak herbata) jest lepszy z prądem. Zagadka - czemu obstawiam że masz włoszczyznę? XD
Mimo trudu, znoju, głupiej korpogadki i natłoku wspomnień mam pozytywa - znalazłem fajną drogę do Krakowa z ominięciem przebrzydłej gierkówki. Całkiem widowiskowa i (głównie dla Sm00ka) jest gdzie pojeździć bokiem. >] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 14-03-2015, 16:24
|
|
|
Meeep ( * v * ) |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-03-2015, 17:35
|
|
|
Mwahahaha. Czuję się dumna z postępującej marvelizacji jenotów... :3 |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-03-2015, 22:14
|
|
|
No ba! Sas ma te trzy piękności, a ja mam jeszcze "Loki the agend of Asgard" :D |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 16-03-2015, 00:00
|
|
|
Domówiłam pozostałe części Young Avangers, tak btw >:D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 16-03-2015, 13:27
|
|
|
BOReK napisał/a: | Nanami napisał/a: | Nie czaję tego samochodu... dziś rano mechanik przekręcił kluczyki i... po prostu odpaliło... co znaczy, że mogę się cieszyć, bo nie wydałam ani złotówki (poza nowym akumulatorem) |
Czyli wydałaś, samochód (tak jak herbata) jest lepszy z prądem. Zagadka - czemu obstawiam że masz włoszczyznę? XD
Mimo trudu, znoju, głupiej korpogadki i natłoku wspomnień mam pozytywa - znalazłem fajną drogę do Krakowa z ominięciem przebrzydłej gierkówki. Całkiem widowiskowa i (głównie dla Sm00ka) jest gdzie pojeździć bokiem. >] |
<3 |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 30-03-2015, 21:20
|
|
|
Bo zgadnijcie komu wypadł prekursor. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 31-03-2015, 08:56
|
|
|
Bo wsiadam do samochodu a tu zima.
WEEEE!!!!! |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 31-03-2015, 17:38
|
|
|
Bo zanosi się, że TMitter2015, tegoroczna feta TYPE MOON na twitterze z okazji 1 Kwietnia będzie jeszcze bardziej epicka, niż poprzednie... można już powoli zacząć eksplorować, kto kogo śledzi, i kto co ma jako "homepage" w profilu. Zainteresowanym doradzam zacząć od najprostszego, @tmtt15_saber
Heavens F, to żarcie w nagłówku i ten pierwszy tweet... ( ˘ω˘)スヤァ… Saber being Saber?
I niech mnie ktoś uszczypnie, Shinji robiący Kira-Kira, Medea cała w płatkach sakury,
...i yikes, who de freck will be
- Spoiler: pokaż / ukryj
- @tmtt15_unknown?
...a swoją drogą, zgadnijcie z czyjego to profilu:
Cytat: | Vocals - E
Looks - EX
Dance - C
Charisma - A
Luck - A
Noble Phantasm - A+ |
|
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu