Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-08-2012, 09:17
|
|
|
Żadnych węży na pokładzie! |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 18-08-2012, 15:28
|
|
|
O_____O
Crofesima napisał/a: | nie chciałam innym (połamanym) ludziom miejsca zajmować :x ale wszyscy byli dla siebie bardzo mili i pomocni, za co jestem bardzo wdzięczna.
|
Jakby takich ludzi było więcej to świat byłby całkiem milusiński, a tak to o.
Echh za młodu się marzyło, żeby wybić szybkę młotkiem... :). |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 18-08-2012, 18:20
|
|
|
Bo przeżyłam jeden z najlepszych obozów tanecznych ever! A fakt, że sama go zorganizowalam i ściągnęłam siłą dwie tancerki z Anglii jeszcze bardziej mnie napełnia dumą! Schudnąć nie schudłam, ale już nie będę więcej marudzić, że odkrywam nowe mięśnie, bo sama zamieniłam się w kulkę mięśni ;DDD
Przy okazji udowodniłam niektórym tancerzom, że są w stanie przetrwać 8 godz tańca dziennie, irish fitness, rozgrzewki o 7.30 rano i zrobią w serii 500 brzuszków. I od czasu pokazu dla innego obozu tańca wszyscy w ośrodku zaczęli nam się niemal kłaniać i mówić dzień dobry XDD nie ma to jak szacun na dzielni ;D pochwalę się jak zmontujemy jakiś film. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-08-2012, 20:11
|
|
|
Już w domu! Na spędzie było po prostu epicko fantastycznie! Ciężko aż powiedzieć jak bardzo. A w domu jak się okazuje wszystko w porządeczku (uff). W sumie szybko dojechałyśmy (i byłybyśmy szybciej, gdybym nie okazała się totalną Sasą na koniec xD, co się opłaciło, bo mogłam wszystkich dohugać).
A Ichi jest tak solidnie zaopatrzona w żelki, że wystarczy jej chyba na miesiąc :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-08-2012, 20:35
|
|
|
Bo genialny zlot. Właśnie wpadłam do domu i czekają na mnie dwie paczuszki, w tym jedna z Chin. Miałam co prawda nieco przydługi powrót ale mrrrr, warto było wrócić. Jamnik poza wczorajszym failem teżbył happy (i schudła O___O). Miłego ogniska pozostałym :D i mrukh.
Danna <huuug> dziękuję pięknie za podwózkę!
Niah niah i nareszcie 3 Mistborn, ależ mi brakowało kolejnej części. Ale Devil you may know mimo pierwszego wrażenia bycia koszmarnie nieczytalnym może okaże się warty dokończenia. Na dodatek miałam serię Glass Snyderowej na zlocie i zamiast sobie czytać to się babrałam z panem egzorcystą...
Edit: Ojej, do peruki dostałam śliczne kolczyki, awwwww. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 18-08-2012, 21:24
|
|
|
Ta peruka jest absolutnie OBŁĘDNA. Wyglądam jak Sawako... xDDDD Jeeeez, czarne proste włosy do pasa, o bogowie. Już wiem w czym będę chadzać w zimie zamiast czapki. Hyhy. |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 19-08-2012, 07:42
|
|
|
We want pics coalition. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 19-08-2012, 11:03
|
|
|
Smk napisał/a: | We want pics coalition. |
No w sumie tak, bo takich rzeczy nie można chować przed światem. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 19-08-2012, 15:59
|
|
|
Moi dwaj kukurydziani zboczeńcy, kukurydza użyta zgodnie z przeznaczeniem (ómrzyjcie, zjadłam) była awesome. Jesteście kochani :D |
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 19-08-2012, 18:46
|
|
|
Pierwszy raz od wieków zjadłam watę cukrową <3 Poczułam się jak dzieciak xD |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-08-2012, 19:21
|
|
|
Cytat: | Mai_chan - gdzie znaleźć takie dobre dusze?! |
Trzeba mieć dużo szczęścia i nie bać się kontaktów z rodziną/znajomymi twoich bliskich.
A poza tym mrrrrr, jenoty, dużo. Tylko szkoda, że już po :< I dużo pozytywnej energii leci do Crof. Sama nie wiem, czy ty masz więcej pecha czy szczęścia, biorąc pod uwagę liczbę eventów, z których wychodzisz względnie cało... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 19-08-2012, 19:38
|
|
|
Olsztyn incoming in two...one... >D |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-08-2012, 20:11
|
|
|
Cytat: | Moi dwaj kukurydziani zboczeńcy, kukurydza użyta zgodnie z przeznaczeniem (ómrzyjcie, zjadłam) była awesome. Jesteście kochani :D |
JAK MOGŁAŚ JĄ ZJEŚĆ?! Dobrze wiesz, że tym samym zniszczyłaś jej uniwersalne zastosowanie :<
A pozatym było fajnie. Powiem więcej, było tak fajnie, że słychać w pokoju obok. Nawet długie tłuczenie się do domu ciapągiem było względnie przyjemne. I wojgle. Troche tylko szkoda, że za dosłownie dwa dni znowu wybywam. No ale nic, czasem trzeba.
I dalej egzystencja zakładu nie została potwierdzona, przez co nie wiem kto wygrał ._.
I też przesyłam pozytywne fale do Crof. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-08-2012, 20:33
|
|
|
Ależ dziękuję jeszcze raz, dziękuję~
Mai_chan napisał/a: | Sama nie wiem, czy ty masz więcej pecha czy szczęścia, biorąc pod uwagę liczbę eventów, z których wychodzisz względnie cało... |
Coś w tym jest, może po następnym zjeździe jednak wsiądę w ten samolot, bo znając moje szczęście w nieszczęściu to rzeczywiście znajdę te węże, po czym założę ich hodowlę i zostanę miliarderką... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 19-08-2012, 22:04
|
|
|
Koranona napisał/a: | JAK MOGŁAŚ JĄ ZJEŚĆ?! Dobrze wiesz, że tym samym zniszczyłaś jej uniwersalne zastosowanie :< |
Niekoniecznie, jeśli zostawiła kolbę, hyhyhy... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|