Centrum Konwentowe |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-07-2008, 14:46
|
|
|
O Grisznak-san byłeś na funekai....ja wiem mam zapłon ^^'' ogłółem Funekai bardzo mi się podobał ale to chyba po niemiłych wrażeniach z Telep.
*Swoją drogą nic nie pobije panelu o j-rocku na funekai który zaczął się o 19 a kończyliśmy rozmowe ok 7 rano* |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-07-2008, 14:54
|
|
|
Ja z kolei bardzo niewiele dobrego mogę powiedzieć o Funekai. Tak chamskiej, aroganckiej i niemiłej obsługi nie było na żadnym konwencie na jakim byłem. Żenada. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-07-2008, 15:33
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Tak chamskiej, aroganckiej i niemiłej obsługi nie było na żadnym konwencie na jakim byłem |
No tu się poniekąd zgodze. Chociaż jak przyznawano naszej grupie sale na panel i sleep room byli nawet mili. Jednak powiem, że widziałm dużo gorszą obsługe na innym konwencie. |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-07-2008, 11:26
|
|
|
Ja nic złego o obsłudze Fune powiedzieć nie mogę... chociaż 30% paneli/konkursów się nie odbyło z powodu focha organizatorów. Ale żeby byli chamscy? Nie w stosunku do mnie. Grisznak, Ty to byłeś ten miły facet który prezentował Tanucze teorie na panelu o Code Geass ?? |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2008, 11:39
|
|
|
Miły? Tego, owszem, sypałem z rękawa tym, co zasłyszałem na jenocie, ale miły? No dobra, ustalmy, że to jednak byłem ja.
Co do zachowania orgów, polecam lekturę acepa.
Acha, kolejny panel o CG będzie na pierniConie, tym razem ja go będę prowadził, więc spodziewajcie się ankiet typu "Dlaczego Suzaku Musi Umrzeć?" (o ile nie umrze do tego czasu). |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 22-07-2008, 11:52
|
|
|
Ueeee !!! A ja nie mogę jechać na piernicona... Grisznak, weź to poprowadź na doji, animatsuri, bace lub gdziekolwiek indziej tylko nie na pierni :( |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2008, 12:19
|
|
|
Jestem main orgiem Piernika, więc ibi Piernik ubi nic. Na Animatsuri nie będę (to w końcu ecchicon, który dobrej prasy nie ma), na Doji miałem nawet być, ale zot Tanuki jest akurat w tym samym czasie, na Bace - nie wiem. Prawdopodobnie raczej Nyucon lub Mokon, ale nie obiecuję. |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 22-07-2008, 12:51
|
|
|
NyuCon - Konwent miłośników elfen lieda ? :D |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 04-08-2008, 12:45
|
|
|
Ok widzę, że centrum konwentowe chyba przestało słuzyć prawym celom, więc trzeba je trochę odświeżyć. Mianowicie: Ludzie, kto jedzie na Dojicon ?!
Pisać odrazu skąd jedziecie, można się spiknąc gdzieś na miejscu lub jeszcze w pociągu czy cuś.
Oczywiście piszcie również jeśli wybieracie się na jakies późniejsze konwenty. |
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 04-08-2008, 18:00
|
|
|
Norrc napisał/a: | Ludzie, kto jedzie na Dojicon ?!
Pisać odrazu skąd jedziecie, można się spiknąc gdzieś na miejscu lub jeszcze w pociągu czy cuś. |
Ja jadę, w pociągu raczej się nie będzie dało spiknąć bo na konwent pojade... tramwajem :)
Wypatruj wysokiego, prawdopodobnie nieuczesanego kolesia w koszuli ze smokiem na plecach (nekomimi prawdopodobnie nie będzie obecne ze względów - "nie chce mi się ich zrobić").
Ktoś jeszcze wybiera sie na Doji ? |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-08-2008, 22:20
|
|
|
Jak najbardziej się wybieram, ale znając życie będę wybitnie zajęta jak poprzednim razem... Chyba, że uda mi się wyrwać ze szponów orgowskich harpii... Łatwo będzie mnie poznać, bo będę paradować w czarnej yukacie... |
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 13-08-2008, 21:38
|
|
|
Hmmm a dużo osób wybiera się na PierniCon? |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 13-08-2008, 22:07
|
|
|
Ja chciałem jechać ale z przyczyn zdrowotnych muszę zostać w domu <chlip chlip>.
Jak wrócisz napisz jak było, będę wiedział, co straciłem. |
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 13-08-2008, 22:10
|
|
|
Ja und meine bruder Radgers pojawimy się niechybnie :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
|