Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Ariana
lazy student
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:23
|
|
|
Witam ^^
Zarejestrowałam się w ramach zajęć z unikania pisania pracy dyplomowej XD Każdy powód na odłożenie pracy na później jest dobry XD
Widzę, że to bardzo aktywne forum, co mnie cieszy ^^ |
|
|
|
|
|
Elof
Kowal
Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 04-05-2008, 13:08
|
|
|
Witam wszystkich nowo przybyłych i miłej zabawy! |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2008, 13:30
|
|
|
Ekhm, ekhm...ja również witam wszytkich nowo przybyłych, bawcie się tu przedewszytkim dobrze. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-05-2008, 14:17
|
|
|
Witam Nowości
Bawcie się dobrze, piszcie dużo i na temat :D
~~~~~]:}~ |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2008, 17:34
|
|
|
Również witam wszystkich nowych.
Ariana - cóż za zbieg okoliczności, masz nick taki sam jak imię jednej z postaci do opowiadania, które aktualnie piszę :D |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-05-2008, 17:53
|
|
|
Keii, żeby było śmieszniej, osoba o identycznym nicku udziela sie na forum Otaku, myślałem nawet, że to jedna i ta sama, jednak wiek się wyklucza. |
|
|
|
|
|
Light
|
Wysłany: 04-05-2008, 18:11
|
|
|
cześć. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-05-2008, 17:54
|
|
|
Konnichiwa!
Tanuki odwiedzam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz przełamałam się i postanowiłam dołączyć do społeczności forum. Z tego, co zdążyłam zauważyć, panuje tu miła i przyjemna atmosfera, a przede wszystkim jest czytelnie i przejrzyście ^^
Cóż, rodzice dali mi na imię Agata, uczęszczam do I klasy LO i prowadzę spokojne życie małej miejscowości w woj. Śląskim.
Moja przygoda z M&A zaczęła się już jakiś czas temu, ale może od 2-3 miesięcy zaczęłam się tym interesować bardziej na poważnie, co pociągnęło za sobą inne skutki, jak chęć nauki języka japońskiego i ogólną fascynację Japonią. Generalnie interesują mnie kultury innych krajów i uwielbiam uczyć się języków obcych (aktualna liczba 3, na studiach dojdzie również japoński XD ). No, i kolejna moja wielka miłość, muzyka i koncerty – nie ma nic lepszego na wyładowanie energii niż koncertowe szaleństwo ^^
Nie wiem, co jeszcze mogłabym napisać, nie przepadam za pisaniem o sobie. Mam nadzieję, że szybko się tutaj zadomowię (czego jestem prawie pewna, mając na uwadze moje tendencje do uzależniania się od for ^^’ ) i w miarę poznamy się z czasem ^^
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów ;) |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:00
|
|
|
Witam wszystkich, jestem przekonany, że wielu z Was nie pożałuje tych kilku kliknięć prowadzących do rejestracji i przeczytacie/napiszecie tu duuużo dobrych postów :). Miłej zabawy ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mizuichi
Otaku Forever
|
Wysłany: 09-05-2008, 01:16
|
|
|
Hejka, miło mi was poznać. Większość osób mówi do mnie Mizu więc i wy nie musicie się krępować. Mam dwadzieścia lat. M&A zainteresowałem się w gimnazjum, konkretniej w drugiej klasie. Mam nadzieję że wniose coś na forum. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-05-2008, 09:14
|
|
|
Witaj i baw się dobrze!(TM)
;D |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Yolande
|
Wysłany: 12-05-2008, 16:39
|
|
|
Witam wszystkich!
Stronę tanuki.pl odwiedzałam już od dość dawna, jednak dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować na forum. Liczę sobie niewiele lat, bo tylko 15. Mam nadzieję, że jednak wiek tu nie stanowi problemu.
Interesuję się fantastyką, muzyką, magią, astrologią, mitologią, czasami średniowiecznymi i starożytnymi, literaturą, niektórymi zwierzętami (wilki, kruki ^^) Oraz mangą i anime, z którą pierwszy raz styczność miałam niedawno, bo było to gdzieś w 2007r.
Jaka jestem? Cóż trudno powiedzieć. Raczej spokojna ze mnie osoba, nie lubię przemocy i tępych ludzi. Lubię spacerować po lesie i pływać ^^ Dobrze się czuję wśród znajomych, jednak wydaje mi się, że jestem raczej typem samotnika. Tak czy inaczej jeżeli mnie poznacie, to sami ocenicie jaka jestem ;] |
|
|
|
|
|
Korialstrasz
Mature red dragon
|
Wysłany: 19-05-2008, 16:04
|
|
|
W imieniu forumowej smoczej społeczności (chwilowo jednoosobnikowej :P ) serdecznie witam cię na forum ;) Sam zarejestrowałem się dosyć niedawno, ale panuje tu świetna atmosfera i bardzo łatwo się zaaklimatyzować :) |
_________________ Staring through eyes of hate we kill
Are we controlled or is it our own will..? |
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 19-05-2008, 17:46
|
|
|
Również witam wszystkich... i sam się ze wszystkimi pragnę przywitać ^^!
Info o mnie w profilu mym można znaleźć, więc zrezygnuję z rozpisywania się... i powiem tylko głośnym, donośnym, przypominającym buczenie pewnej gwiazdy popowej głosem - HELOŁ! xD
Bądźcie pozdrowieni cni ziomkowie ^^. |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-05-2008, 20:39
|
|
|
Witam, witam serdecznie. Jak miło, że jest nas coraz więcej! A tak w sumie ciekawa jestem ile jest aktywnych członków forum? *patrzy na modernizację* |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|