Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-05-2008, 21:03
|
|
|
Moder(niz)acja ma się dobrze i aktywnie łypie na Forum.
Witam nowości - dobrze się bawcie i spędzajcie czas konstruktywnie :D |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 19-05-2008, 21:44
|
|
|
*czuje się jak towar w sklepie* xD.
Aktywnych użytkowników jest wystarczająco xD... znaczy coś się na forum dzieje, więc nie jest źle ^^. |
|
|
|
|
|
Sid
Tępiciel herezji.
|
Wysłany: 26-05-2008, 07:52 Witam.
|
|
|
Przywrócona treść wiadomości
Witam wszystkich...
Imię: Darek.
Zamieszkanie: Carmathen ( Walia ).
Zainteresowania: Za dużo żeby wymieniać.
Ulubiona manga/anime: "Naruto".
Czego nie toleruję: Osób, które kompletnie olewają ortografię.
Na to forum trafiłem przypadkiem,
aczkolwiek jak na razie wydaje mi się że jest ono w marę porządne.
Mam nadzieję że będę się tu z wami dobrze bawił.
Pozdrawiam...
EDIT wiadomości przez użytkownika:
Witam cię i życzę miłej zabawy.
Widzę że macie dużo zainteresowań...xD
A tak w ogóle ten temat to jeden wielki SPAM!!!
Ale to już nie moja działka...
Edit odmoderacyjny:
Moderacja zwraca uwagę - proszę nie zmieniać treści postu po uwagach Moderacji bądź Administracji Forum, co więcej temat "Witam" założony przez Ciebie zostanie usunięty, więc twoje powitanie także zniknie. Dlatego zostało przywrócone tutaj.
Co do tematu określonego mianem "spamu" - dziękujemy uprzejmie, ale doskonale o tym wiemy. A skoro nam nie przeszkadza, że użytkownicy się w nim witają, co jest wyrazem li i jedynie kultury osobistej, to innym także nie powinno.
Poza tym witam na forum i życzę dobrej zabawy.
IKa
Zua Biurokratka |
Ostatnio zmieniony przez Sid dnia 26-05-2008, 08:38, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-05-2008, 08:02
|
|
|
Witam i jednocześnie przypominam o przyglądaniu się przynajmniej przyklejonym tematom/ogłoszeniom...
Scaliłam do właściwego tematu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-06-2008, 18:15
|
|
|
Ohayoo Tanuki!
Hmm jestem z wami już jakiś czas (krótki bo krótki ale zawsze coś) ale dopiero dziś odkryłem ten temat, co oczywiście wynika z mojego zaniedbania i lenistwa. Myśle że napisanie czegoś o sobie nie będzie złym pomysłem.
Na imię mi dali Marcin, mieszkam Ostrowie Wielkopolskim, mam 18 latek i jestem od niedawna zagorzałym fanem M&A. Zdołały one nawet wypchnąć z mojego życia wowa i warcrafta 3, czego nigdy nie przypuszczałem (myślałem, że od tych demonów uwolni mnie pierwsza miłość ale cuż ...) Poza M&A Uwielbiam wszelkiej maści gry:
Komputerowe (Głównie rpg i strategie)
Papierkowe
Figurkowe
Planszowe
Ze sportów to sporo pływam, gram w Baseball i Tenisa ziemnego. Od roku chodzę także na Kendo.
W szkole prowadze kółko szachowe oraz należę do szkolnych rysowników mangi (zaczynam). Z grupa przyjaciól staramy się utworzyc klub miłośników Japonii, ich języka i kultury.
Na wstępie ostrzegam, że mam dość trudny anarchiczno-nihilistyczny charakter i ognisty temperament więc czasem współpraca ze mną jest dość trudna. Mimo tego mam raczej duszę i serce romantyka (przynajmniej tak mówia Ci co mnie lepiej znają).
Mam nadzieje, że nasz znajomość i ewentualna kooperacja będzie długa i przyjemna. |
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 14-06-2008, 18:51
|
|
|
Hmm... mój imiennik! ^^' Witaj Marcinie powitany przez Marcina w (nie)skromnych progach tegoż forum, oby ci się tu podobało, obyś dużo i mądrze pisał bla bla bla itd. :) |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 14-06-2008, 18:57
|
|
|
Witaj Norrcu, witaj... niech administracja lekką Ci będzie, a posty płyną czeko-czekoladą xD! Ja w sumie później zarejestrowałem się... ale też mogę ludziów witać... tak sądzę xD. |
|
|
|
|
|
Tranki
|
Wysłany: 16-06-2008, 19:05
|
|
|
haj wszystkim, nie chce mi się o mnie pisać, bo i tak nikogo to nie interesuje xD więc tylko się przywitam, jako że się dopiero, co zarejestrowałam ;3 |
_________________ dear santa, please bring me ten thousand cakes |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-06-2008, 11:29
|
|
|
Witaj, pisz dużo i baw się dobrze ^^. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Harima
|
Wysłany: 17-06-2008, 15:19
|
|
|
Ja również chciałem się przywitać, dzisiaj się zarejestrowałem :)
Krótko o mnie - mam 19 lat, mieszkam koło Opola jednak często jestem we Wrocławiu.
Poza mangą i anime interesuję się sztukami walki, dziewczynami(oraz poznawaniem ich wnętrz, jakby nie patrzeć to zainteresowanie^^), militariami, muzyką i od dzisiaj zacząłem bawić się grafiką ;). Lubię także fotografię. Na razie to tyle chociaż na pewno o czymś zapomniałem:)
Pierwszy kontakt z anime miałem gdzieś w 5 klasie podstawowej kiedy to emitowany był Dragon Ball. Do tej pory obejrzałem kilka innych serii jednak dużo tego nie było. Teraz mam zamiar zabrać się do mangii.
Myślę, że wystarczy bo i tak pewnie wszystkiego nie czytaliście :D.
Tak więc witam!! |
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-06-2008, 15:24
|
|
|
Harima napisał/a: | Myślę, że wystarczy bo i tak pewnie wszystkiego nie czytaliście :D. |
Ja przeczytałem wszystko :P Witaj Harima witaj, baw się dobrze i pisz mądrze i tak dalej etc. ^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 17-06-2008, 17:38
|
|
|
Cytat: | Ja przeczytałem wszystko |
Me too xD.
Witaj, witaj... btw.
Harima napisał/a: | interesuję się [...] dziewczynami(oraz poznawaniem ich wnętrz[...] |
Ciekawie to brzmi xD... umiesz odróżnić płuca od nerek, a nerki od żołądka... etc. xD?
Nooooo w każdym razie życzę miłego przebywanie na tutejszym podwórku xD. |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-06-2008, 18:24
|
|
|
Witam Nowości :)
Bawcie się dobrze, piszcie mądrze i stosujcie się do Regulaminu - dla zainteresowanych jest dział Anime, dla innych Manga, a jeszcze dla innych Offtopic, oraz Multiświat. Mam nadzieje, że każdy znajdzie coś dla siebie, a interwencja czynników wyższych nigdy nie będzie konieczna ;) |
|
|
|
|
|
Harima
|
Wysłany: 17-06-2008, 21:42
|
|
|
Ferret napisał/a: |
Ciekawie to brzmi xD... umiesz odróżnić płuca od nerek, a nerki od żołądka... etc. xD?
|
Hehe, nigdy się do biologii nie przykładałem, ale to chyba potrafie :P Jednak interesuję mnie aspekty bardziej psychologiczne^^ |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|