Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Kari-chan
|
Wysłany: 29-06-2008, 17:17
|
|
|
Witam! Mam na imię Karolina, jestem z Wałbrzycha i mam 21 latek ^^ Uwielbiam oczywiście anime! Uwielbiam też słuchać muzyki, oglądać horrory, siedzieć na necie, gg (zależy z kim) kofam kotki i kocham podróże i pociągi!!! Jestem zwariowana, lubię zawierać nowe znajomości i wariować na jakimś lub na czyimś punkcie XD Jestem jedynaczką, mam kota i psa. Mam nadzieję zaklimatyzować się na tym forum ^^ |
_________________ "We can dance together, we can dance forever" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-06-2008, 17:28
|
|
|
Witamy
Jeśli mogę zasugerować, zmień avatara na nieruchomego. Migająco-machające avatary mają to do siebie, że denerwują i rozpraszają. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2008, 17:30
|
|
|
Oook, ja wszystko rozumiem, ale nowi powinni czytać regulamin forum...
Kari-chan, usunęłam ci avatarek na mocy (bodajże, nie chce mi się numerka sprawdzać) drugiej poprawki do Konstytucji Forum Tanuki. Tej o avatarkach, które skaczą, migają, gryzą i generalnie doprowadzają co poniektórych do oczopląsu. Oczywiście, masz prawo wstawić sobie inny avek - oby tylko się NIE ruszał.
To tyle z wtrętów moderatorskich (czy wy zawsze musicie coś odwalić, jak mnie nie ma?)
Nowych witam i życzę wielu miłych chwil - wbrew pozorom my (moderacja też) nie gryziemy. Przynajmniej nie za bardzo. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Kari-chan
|
Wysłany: 29-06-2008, 17:43
|
|
|
OK. to już zmieniony i mam nadzieję że naprawdę mnie nikt tu nie pogryzie XD żart hehe i niech już od samego początku będzie dobrze bo się trochę tym avkiem zmartwiłam XD mogłam odrazu na tego postawić! a niech to xd |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-06-2008, 09:21
|
|
|
Witam wszystkich przybyłych, zwłaszcza Easnadh, z którą spotkałem się już na Wieży Błaznów:>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 30-06-2008, 10:39
|
|
|
Dzięki dzięki za powitanie:) równeż witam nowo-przybyłych, w szczególności Kari-chan, avek jest fajny (ale są i tak lepsze haha <np. mój mi się o niebo bardziej podoba;)> ;PP) |
|
|
|
|
|
Tatankamunakoda
|
Wysłany: 01-07-2008, 09:55
|
|
|
Ohayo Godzaiman!!!
witam ogladam anime od baaaardzo dawna (mniej wiecej od poczatku Code Ges) haha nie no zartuje. ogladam od dawna. tak. yyy. jestem mezczyzna i mam nadzieje ze bedziemy dyskutowac o tych japonskim animacjach w sposob wietrzytelny!
pozdrawiam. |
_________________ :) b^_^d :) |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-07-2008, 11:11
|
|
|
Tatankamunakoda napisał/a: | sposob wietrzytelny! |
wait... WHAT?
Ze tak się zapytam niegrzecznie... Skąd pomysł na nick? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-07-2008, 13:21
|
|
|
Witam wszystkich.
Żyje, tworzę. Lubie wiele rzeczy m.in. m&a ale juz dawno przestałem oglądać i czytać wszystko co wpadnie mi w łapska. Generalnie z anime cenię Berserka z mangi także. Nie tylko bo jest wiele tytułów które doceniam ale akurat ten zajmuje numer jeden w moim prywatnym rankingu.
Co do życia osobistego... jest osobiste ;)
Reszty o mnie dowiecie się z mojego profilu a z czasem z postów.
Pozdrawiam |
_________________ http://www.defectivebydesign.org/
Nienawidzę politycznej poprawności.
I feminizmu.
http://www.rebel.pl/x.php/193/Rebel-Times.html
http://de99ial.polter.pl/,blog.html?8301 - co myślę o DRMach
|
|
|
|
|
Batatshi
|
Wysłany: 01-07-2008, 15:38
|
|
|
Również witam! Mam15 lat i mieszkam....w Polsce :). Interesuje się raczej wszystkim po trochu chociaż można coś szczególnego wymienić ;). Z anime/mangą zacząłem dopiero od niedawna i obejrzałem na razie "na poważnie" tylko fma,dn,cg (z cg jestem "na czasie" czyli teraz już 12 ep 2 serii), Lubię sport, szczególnie piłkę nożną i mój ulubiony klub Inter Mediolan ;). Uwielbiam WSZYSTKO co Japońskie, czyli anime. gry, popierdółkowatość, ludzi, muzykę itd. :D. Bardzo lubię grać, chociaż mam tylko 1 konsolę (piec (PC) moim zdaniem nie jest do grania, chociaż pesa mam ^ ^) Duall screen (genialni Japończycy). Tworzyć zbytnio nic nie tworzę tylko czerpię korzyści ;). Podejście do życia mam dość pesymistyczne, ale dlaczego niby miało by być inne...Chętnie odpowiem na każdą próbę kontaktu ;) |
|
|
|
|
|
Kari-chan
|
Wysłany: 01-07-2008, 16:14
|
|
|
Ohayo wszystkim nowym przybyłym ^^ |
|
|
|
|
Doktor J
The Mad Scientist
|
Wysłany: 02-07-2008, 10:52
|
|
|
Witam wszystkich!
Właśnie skończyłem ostatni egzamin i postanowiłem wreszcie zarejestrować się na forum Tanuki. Anime interesuję się od dawna chociaż właściwie niedawno zacząłem oglądać je na poważnie. Moim pierwszym Anime była oczywiście "Czarodziejka z księżyca", potem długo długo nic aż miałęm okazję zobaczyć w TV "Evangeliona". Moją ulubioną serią jest jednak "Sakura wars" (W Polsce znane jako "Wojny ducha" z AXN).
Pozdrawiam wszystkich! |
|
|
Kari-chan
|
Wysłany: 02-07-2008, 10:58
|
|
|
Witamy ;) |
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 02-07-2008, 11:13
|
|
|
no no elo elo niujuzas' |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-07-2008, 12:18
|
|
|
Witam wszystkie Nowości :)
Mam nadzieję, że miło spędzicie tu czas i będziecie się dobrze bawić. Życzę dużej ilości sensownych postów, oczywiście zgodnych z regulaminem, owocnych dyskusji i nie wpadnięcia na moderację, która mimo wakacji jest w pobliżu. Zapraszamy też na pozostałe części portalu :D
Dla porządku, przypominam co poniektórym bywalcom (łypie znacząco w górę *ŁYP!*), że na forum obowiązuje język polski - czyli należy się stosować do jego interpunkcji i ortografii, więc ten post powyżej... albo zostanie zedytowany, albo poleci (uwaga do blitzshustera - ile razy mamy powtarzać?).
IKa
Zua Biurokratka
A poza tym my jesteśmy bardzo przyjazne jenoty :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|