Wasze nicki... |
Wersja do druku |
Naja
wÓadca lodówek
|
Wysłany: 28-01-2012, 21:59
|
|
|
A moje zwyczajne Naja... Po prostu tak na mnie wszyscy mówią. Mam za długie imię ;D |
_________________ I'm not crazy. My reality is just diffrent than yours. |
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 27-06-2012, 23:45
|
|
|
Kilka lat temu czytałam książkę, której bohaterka miała na imię Rapsodia. Spodobało mi się, podchwyciłam, zarejestrowałam się tak na innym forum. Potem w czasie rozmowy na SB ktoś Rapsodię przekręcił na Rapsillę, a potem skróciłam to na Sillę. Dopiero po dłuuugim czasie dowiedziałam się, że Silla to jedno z Trzech Królestw Dawnej Korei xD |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Kaitek
|
Wysłany: 29-06-2012, 19:25
|
|
|
No cóż... Lubię śpiewać a, że moja koleżanka lubi vocaloidy, a szczególnie Kaita to nazwała mnie Kaitkiem od śpiewania~~ |
|
|
|
|
|
Ender
|
|
|
|
|
VeParadox
|
|
|
|
|
Raizel
|
Wysłany: 02-02-2013, 15:24
|
|
|
Mój wziął się ze świetnej mangi jaką czytałem (mało ich czytałem ;d) nosi tytuł Noblesse,
a jej główny bohater Cadis Estrama Di Raizel |
|
|
|
|
|
Cierpa
-.-'
|
Wysłany: 02-02-2013, 17:21
|
|
|
Mój nick? Od nazwiska... a pseudonim na Youtube został wymyślony na szybko, gdyż mój główny nick był już zajęty... Pomyślałem sobie o moim braku doświadczenia w kwestii nagrywania filmów na YouTube, więc nazwałem się tak jak widać xD
Raczej nie zmienię na Advanced/Skilled PeL ;)
Avatar to profil Wakabayashi Genzo, którego podziwiałem od szczeniaka xD |
|
|
Lycoris
\(°A°)/
|
Wysłany: 17-06-2013, 17:11
|
|
|
Hm...Mój nick to nazwa pewnego, czerwonego kwiatka. I z racji tego, że bardzo mi się spodobał + był powiedziany w mandze Kuroshitsuji to...od jakiegoś czasu właśnie nim się posługuje. I myślę, że tak zostanie. W każdym razie mam nick zapasowy, gdyby co ^^ |
|
|
dayashita23
|
Wysłany: 04-08-2013, 10:25
|
|
|
mój nick jest zjapońszczoną wersją nicka dayser czyli (daj ser) :P |
|
|
|
|
|
Marlow
|
Wysłany: 04-08-2013, 23:04
|
|
|
Marlow. Od nazwiska Charles'a Marlow'a, alter ego Josepha Conrada (właściwie Józefa Korzeniowskiego), pisarza i żeglarza żyjącego na przełomie XIX i XX wieku.
Marlow to żeglarz i narrator, a także uczestnik wydarzeń przedstawionych w książkach Conrada. Kilka z nich (jak na przykład "Jądro Ciemności" czy świetny "Lord Jim") część z Was pewnie zna.
W każdym razie jest to jeden z moich ulubionych bohaterów literackich. A poza tym jego nazwisko fajnie brzmi. ;] |
|
|
|
|
|
Maru
|
Wysłany: 19-09-2013, 20:08
|
|
|
Mam na imię Marta,kiedyś <może nadal mam> bzika na punkcie Naruciaka to był Maruciak a ,że mi się to znudziło to skróciłam do Maru. |
_________________ snowflakes that stay on my nose and eye lashes, silver white winters that melt into spring ,these are a few of my favorite things! |
|
|
|
|
JuggernautDrive
Red Dragon of Domination
|
Wysłany: 07-10-2013, 15:12
|
|
|
JuggernautDrive od mocy Boosted Gear i Divine Dividing z High School DxD oczywiście jak ktoś oglądał owe Anime albo czytał Mange wie o co chodzi ;D
|
|
|
Raelam
|
Wysłany: 30-11-2013, 18:28
|
|
|
Mój nick nie ma niestety ciekawej historii. Potrzebowałam go do gry i to było pierwsze co wpadło mi do głowy. No i tak zostało ;D |
|
|
|
|
|
nokiototo
|
Wysłany: 19-02-2014, 18:46
|
|
|
Będę oryginalna. Nie miałam pomysłu na nick, to sobie go wygenerowałam na stronie Benkyo xD |
|
|
|
|
|
RabbitD
|
|
|
|
|
|