Wasze nicki... |
Wersja do druku |
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-05-2003, 11:46
|
|
|
eeeeeeeee... z kąd to było... Dawar to w języku elfów Mrok... nie wiem tak jakoś się przyjeło ale częściej podpisuje się Vardamerethiel co znaczy Kapłanka Rathmy... |
|
|
|
|
|
Kaolka
|
Wysłany: 30-05-2003, 17:01
|
|
|
a KAolla??? kaolla jest z love hina ^^ i tyle ^^ to taki dzieciak co lubi.. kocha zwierzaki... ma ich dzungle w pokoju... jest balaganiara (choc ja nie balaganie... no dopla.. moze czasem) ... i baaaaardzo po prostu dziecieca do bolu :P wszyscy mysla ze to blondynka, ale ona taka nie jest :P:P:P
czasem bywalam da_ji :) czyli tom piekna kobieta z soul hunter :P bo swego czasu bylam taka jak ona... ale teraz nie ^^ i jestem Kaolla :D:D:D |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Kaolkowo-Evilkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
cronotrigger
|
Wysłany: 30-05-2003, 19:17
|
|
|
No mój nick jest bardzo prosty
a więc ...
Baaaardzo lubię grę CHRONOTRIGGER ... a główną postacią w tej grze jest CRONO i po zmieszaniu tych wyrazów powstaje... CRONOTRIGGER
łatwe no nie? |
_________________ GG: 4394697 |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 01-06-2003, 18:54
|
|
|
Tyo ja moze do tematu ^^:
Jak powsatł mój nick? Nie wiem dokładnie,sama go wymysliłam,jak jush wymyslam jakąś nazwe tio z przyzwyczajenia zaczynam od N pierwszej literki mojego imienia,a póxniej wszystko biegnie wg przypadku do dopadnie "o" ,później "i" itp.
Jesli ktos wymyslił wczesniej takiego nicka albo jakis bohater/bohaterka czegokolwiek sie tak nazywa to przysiegam to czysty przypadek ^^ ' |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-06-2003, 19:33
|
|
|
Noire to "czarna" po francuskiemu :D Odpowiada Ci ten posępny kolorek? ;) |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 01-06-2003, 19:35
|
|
|
tiak? o ja cie krence,uwielbiam ten kolorek ^^,ciesze siem przełogromnie ^^ |
|
|
Okiren
|
Wysłany: 01-06-2003, 20:05
|
|
|
Ksyfka Okiren?? To takie skumplikowane... Mam akite, która siem wabi Neriko! Kofam jom najbardziej na świecie, bo to japoński pies, cholernie mądry i jest dla mnie jak najlepsha pshyjaciółka. Jej imię oznacza po japońsku "kluski", a że na mnie wołajom "klusia" to tesh siem tak kciałam nasfać... tyle że tak głupio trochem podawać siem za Neriko- jeshcze siem kiedyś psiunia będzie kciała gdzieś zalogować w netku jako Neriko, a tu wshystko będzie zajęte pshes jej panią&best friend.... Dlatego ja jeshtem Neriko czytana od tyłu dla odmiany :) OKIREN-CHAN!!!!!!!!!! :D |
_________________ Niaf, niaf- kcem mieć męski harem :D |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-06-2003, 20:37
|
|
|
hihi.. a mooj nick wziął sie... od nazwy płaszcza zewnętrznego ziemi! Hih.. ostatnio to powtarzaliśmy na gegrze... spodobała mi sie ta nazwa... :D |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 02-06-2003, 20:52
|
|
|
Nowięc tak nie będę opowiadałmojej biografi zagrałem w gierkę i spodobało mi się imie jednego z bohaterów^^ |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-06-2003, 12:18
|
|
|
Temat wyczyszczony z offtopów... Ale jeszcze mnóstwo osób mogłoby coś napisać o swoich nickach! Jesteśmy ciekawi! |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Nirra
Dołączyła: 02 Cze 2003 Skąd: z otchlani ciemnosci^^ Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2003, 12:33
|
|
|
moj nick wzial sie z mojej wyobrazni,bo jak bylam w pietej klasie to sobie wyobrazalam,ze mam tak na imie:D:D:D |
_________________ Nie normalni proszeni sa o nie dotykanie mnie!!!
Obawiam sie,ze moge od nich dostac grzyba!!
^ ^
L
______ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2003, 12:39
|
|
|
Hmmm... Moja historyjka jest bardzo prosta i bardzo nieciekawa. :> Potrzebowałam nicka i wykorzystałam imię jednej z bohaterek mangi Zetsuai - nie, żebym się z nia identyfikowała, po prostu dobrze brzmiało :P I tak już zostało.
Z ciekawostek - jakiś czas później dowiedziałam się, że takiego samego nicka ma moderatorka forum Kawaii i osoba pisząca artykuły do bodajże Mangamixa (nie czytam tego, więc nawet nie jestem pewna, czy z czymś nie pomyliłam :>). I teraz co jakiś czas muszę dementowac plotki, że "Nie, nie jestem TĄ Seriką". Podobieństwo ksywek niezamierzone, ale troszkę mi głupio... ^^" |
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-06-2003, 15:30
|
|
|
Pico napisał/a: | Nowięc tak nie będę opowiadałmojej biografi zagrałem w gierkę i spodobało mi się imie jednego z bohaterów^^ |
o kurka hje hje czyżby to chodziło o ta gierkę 2D co na końcu sie szczelało temu potworczakowi w.... eeeeee... no... w jaja -_-' heheheheh... pzrefulwypas fajniasta była ale szkoda ze taka krótka hje hje... |
|
|
|
|
|
Kocham Raila Claymore'a
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-06-2003, 09:43
|
|
|
U mnie najpierw był Juby. Pewien znajomy mnie tak kiedyś nazwał. Potem zmodyfikowałem na Yuby (oryginalniejsze), ale czyta się ciągle tak samo. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
|