Skąd kto jest?? |
Wersja do druku |
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-11-2007, 16:01
|
|
|
Oshii Rion napisał/a: | Avalia napisał/a:
Tychy....i tak pewno wam to mało mówi, więc kieruje na śląsk koło katowic
Też jestem z Tychów. :) |
Raz tam byłam jak nasz szkolny zespół jechał na koncert. Chyba już pisałam że jestem z Piekar Śl. _^_ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-12-2007, 20:39
|
|
|
Ojej czyżby nikogo nie było z Bełchatowa?? Dzięki siatkówce, piłce, kopalni czy elektrownii chyba powoli coraz więcej ludzi wie, gdzie się znajduje Bełchatów :) w każdym bądź razie - pozdrowienia z Bełchatowa! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 28-12-2007, 21:38
|
|
|
Ok. 17 km na północny-wschód od Krakowa. Między Krakowem a Proszowicami.
Miejscowość/wieś o niespotykanej nazwie KOCMYRZÓW ( jest droga wojewódzka nr.776 o nazwie Kocmyrzowska) |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
Iiverin
|
Wysłany: 30-12-2007, 18:37
|
|
|
Moja mieścina (jeśli nie wiocha) to Tomaszów Mazowiecki - nad piękną (jakże brudną rzeką) Pilicą, w woj. łódzkim. |
|
|
|
|
|
ProgCooler
Master Exploder
|
Wysłany: 30-12-2007, 18:50
|
|
|
Sanok, hmmm co w nim ciekawego? Mało kogo interesują zabytki, ale posiada Zamek i Skansen, a nawet taki czołg (cały pokryty spray'owymi dziecinnymi hasłami) który sobie stoi i lufą celuje ooo czaaaad. Jednak dla mnie najważniejsi w Sanoku są ludzie i Pani K - knajpa o zabarwieniu alternatywno-jazzowym gdzie przy barze leje sie "czysta nienawiść". |
|
|
|
|
|
Khorne
Chaos zwycięży
Dołączył: 28 Gru 2007 Skąd: Północne Pustkowia Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 31-12-2007, 23:33
|
|
|
Jestem z miasta Szprotawa, woj. Lubuskie. Miasto ma bogatą historie i zachęcam do zwiedzenia :D Jak ktoś jest choć ciut zainteresowany to zapraszam Kod: | http://www.izba.szprotawa.org.pl/ |
|
_________________ "Krew dla boga krwi, czaszki dla tronu czaszek" |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:27
|
|
|
Jestem z Sosnowca, w woj. Śląskim i w moim mieście nie ma absolutnie nic ciekawego ^^' Ale też nie narzekam.
Po studiach chciałabym się przeprowadzić do jakiegoś większego miasta, bardziej w centralnej Polsce (albo zamieszkać za granicą, ale to na razie sfera marzeń). |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:47
|
|
|
Urufu napisał/a: | Jestem z Sosnowca, w woj. Śląskim i w moim mieście nie ma absolutnie nic ciekawego ^^' |
Jak to nic?!
Uroczy Zamek Sielecki, Egzotarium, Teatr Zagłębia (swego czasu byłam tam na rewelacyjnie zagranym "Rewizorze" Gogola), kino (multipleks, ale zawsze coś) na dodatek prezydent miasta, który coś robi i to ma być nic?! Macie jeszcze sklepy z ciuchami!
Pozdrawia sąsiednia "Sportowa Dąbrowa" (jakbym dorwała durnia, który wymyślił to hasło...), bez kina, z trzema dobrymi sklepami na krzyż (resztę zamieniono na banki) i Pałacem Kultury Zagłębia, w którym najczęściej koncertują gwiazdy pokroju Stachurskyego, Krawczyka i Boysów. Dni Sosonowca też pewnie będą lepsze niż Dni Dąbrowy (chociaż u nas w tym roku ma wystąpić T Love podobno). Nie narzekaj słońce, zawsze mogłaś trafić wiochę dalej!
I tak najfajniej ma Będzin... |
|
|
Astek
Dołączył: 02 Maj 2008 Skąd: zależnie od kaprysu :D Status: offline
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:54
|
|
|
dla T. Love`a warto mieszkać nawet w miejscu gdzie wieje nudą po kątach, ja jestem z ostrołęki i na temat tego miasta mogę powiedzieć tylko tyle że chcę się z niego wynieść jak najdalej:D |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-05-2008, 19:04
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Pozdrawia sąsiednia "Sportowa Dąbrowa" |
Muszę się przyznać, że uczęszczam do szkoły w Dąbrowie Górniczej (V LO) ^^
Jak już napisałam, nie narzekam na miejsce mojego zamieszkania, aczkolwiek, jak się już zna prawie każdy jego kąt, trochę może się znudzić ;) |
|
|
|
|
|
Mugen
Sealed
|
Wysłany: 05-05-2008, 19:46
|
|
|
Urodziłem się w Bolesławcu, mieście na Dolnym Śląsku nieopodal Zgorzelca, Legnicy i na upartego Wrocławia.
Obecnie jednak studiuje w Krakowie, więc w zasadzie trudno sprecyzować. Wygodniej podać oba miejsca. |
_________________ Music is needed to party |
|
|
|
|
Elof
Kowal
Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 05-05-2008, 20:03
|
|
|
Urodziłem się w Bydgoszczy i mieszkam w Bydgoszczy. Nic dodać nic ująć ;) |
|
|
|
|
|
Light
|
Wysłany: 05-05-2008, 20:17
|
|
|
Ale urodziłem się 'gdzieś' w okolicach podlasia ;] |
|
|
Dobramisia
|
Wysłany: 29-05-2008, 06:26
|
|
|
Ja jestem z Rybnika na Śląsku. |
_________________ Namida yori mo ... |
|
|
|
|
shinju
|
Wysłany: 29-05-2008, 13:19
|
|
|
Przeleciałam wzrokiem ten temat i zobaczyłam może ze 3 osoby z Podkarpacia. W sumie to się nie dziwię - sama jestem z tego województwa. Miejscowość zwie się Jarosław, niestety najbardziej znany z afery z UJ-tem (Uniwersytet Jarosławski, a nie ten inny XD). Od paru latek studiuje się jednak gdzie indziej, a konkretnie w Rzeszowie. Jak widać daleko nie wyjechałam.
Szczerze mówiąc to nie narzekam na te tereny. Spokój, cisza, leniwy rytm życia to jest to co lubię. No i blisko w góry. |
|
|
|
|
|
|