Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Skąd kto jest?? |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-12-2008, 15:32
|
|
|
Harun napisał/a: | Ale mimo wszystko pewnie i tak nie znacie tej miejscowości. |
Teraz już znamy.:
http://www.panoramio.com/photo/3294603
fajnie, zielono.
To chyba właśnie najcenniejsze, co daje nam net. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-12-2008, 16:07
|
|
|
Jakoś się wcześniej nie wypowiadałam tutaj, bo i w sumie nie ma się czym chwalić. Pochodzę i aktualnie nadal mieszkam w malutkiej mieścinie zwanej Węgrów (z najbliższych większych miast może ktoś kojarzy Sokołów Podlaski lub Siedlce).
Lubię to miejsce głównie za to, że małe jest, dzięki czemu relatywnie spokojne. Nie lubię również za to, że jest małe - zawsze jak coś jest bardzo potrzebne, to choćby wszystkie sklepy obleciał to i tak tego czegoś nie znajdzie. Niewiele ponato można powiedzieć, marna rzeka, kilka zabytków, których nikt nie zna i tyle. |
|
|
|
|
|
Achmed
Hurry Starfish ^.^
|
Wysłany: 31-12-2008, 19:36
|
|
|
Hm, w sumie jakiś czas już tu siedzę, a się nie wypowiadałem jeszcze. Mieszkam w Lublinie, pewnie gdzie to jest tak mniej więcej kojarzycie :>
Co by tu jeszcze powiedzieć, najwięcej czasu spędzam w moim domu, więc miasta w poszukiwaniu rozrywek nie przemierzam. No, ale jak coś trzeba kupić to znajdzie się wszystko, w sumie jak na tak duże miasto jest sporo zieleni, jest parę zabytków i parę innych rzeczy. No i generalnie jest to miasto studenckie... :> Ogólnie nie ma na co narzekać. |
_________________ "Don't believe in you, who believes in me."
"Don't believe in me, who believes in you."
"Believe in you, who believes in yourself." |
|
|
|
|
kamiiru
|
Wysłany: 02-01-2009, 12:34
|
|
|
Witam wszystkich! Ja jestem z Dąbrowy Górniczej. Takie małe miasto obok Sosnowca :P Chociaż ostatnio zbudowali nam dwu-piętrowe centrum handlowe, no i przy okazji Kino! Bo do tej pory nie było. |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-01-2009, 14:17
|
|
|
Eee tam małe. Wczoraj się tam było. I całkiem niedaleko ode mnie. Witaj i baw się dobrze :D |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-01-2009, 16:01
|
|
|
To fajnie że jest ktoś oprócz mnie z Dąbrowy Górniczej. Kamiiru całe szczęście że wybudowali nam pogorię. W końcu po 5 latach kino mamy. |
|
|
|
|
|
kamiiru
|
Wysłany: 02-01-2009, 17:47
|
|
|
Altruista, Nanami, ciesze się że na forum jest ktoś z mojego miasta :D |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-01-2009, 18:58
|
|
|
Dla sprostowania - ja nie Dąbrowa, Olkusz :D |
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 02-01-2009, 21:48
|
|
|
A ja z malutkiej mieściny, Opocznem zwanej. Gdyby ktoś był z okolic niech da znać, zawsze miło z krajanami pogadać:) |
|
|
|
|
|
aneta11111
Ta od dziwnych rzeczy
|
Wysłany: 03-01-2009, 16:14
|
|
|
Białowieża-koniec wschodniej Polski, 3 km do granicy Białorusią:), 20 km do Hajnówki, 85 do Białegostoku. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-01-2009, 17:15
|
|
|
Ooooooj, wygląda prawie jak rzeczka w okolicach Muszyny. Fajnie się tam kąpało ze względu na takie progi, tylko były gdzieś tak trzykrotnie wyższe. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Reiketsu
Web Assassin
Dołączył: 05 Sty 2009 Skąd: Bezdenna otchłań surrealnego świata internetu. Status: offline
|
Wysłany: 05-01-2009, 17:42
|
|
|
Powołując się na mapy google- 47,3km na zachód od Krakowa, 311km na południowy zachów od Warszawy, 8 821km na zachód od Tokyo. Mniemam, że podałem dostatecznie precyzyjne namiary :)
Dla ludzi, którzy mają lepsze rzeczy do roboty, niźli dochodzenie do lokacji mej szlachetnej "metropolii":
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Chrzanów, Małopolskie
|
_________________ Przestrzeń na sprzedaż. W tym oto poczesnym miejscu może zawisnąć zdjęcie twojego chomika już za 19.99! |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-01-2009, 20:26
|
|
|
Jest takie miasto prawie w centrum polski Gostynin, niedaleko niego 5-6 kilometrów jest wieś Gorzewo, blisko tejże wsi jest "coś" (??osiedle, ulica??) które od niepamiętnych czasów zwie się Kruk. Właśnie tam mieszkam, niby oficjalnie należy to do wspomnianej wsi i szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi, ale zabiegi jakie czasem odstawia miasto są wręcz śmieszne (np przez 5 lat uczęszczania do SP nie było mnie w aktach szkoły.... nie wiem jakim cudem dostawałem świadectwo itp.). I bodajże 3 razy musiałem zmieniać legitymację. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Kiruś
Krecik_Władca_Piwnicy
|
Wysłany: 06-01-2009, 20:02
|
|
|
Pochodzę z Polski, ale już od dawna w niej nie mieszkam :) |
_________________ Pieczone jabłka są the best!! |
|
|
|
|
Spaidi
Let's Go Soul~!?
|
Wysłany: 01-02-2009, 21:22 Re: Skąd kto jest??
|
|
|
Dark_Saturn napisał/a: | Tak sobie pomyślałam, że warto byłoby wiedzieć, z jakich rejonów jesteśmy. A nóż widzisz kogoś na codzień i nie wiesz, że ta osoba też tutaj jest zarejestrowana! Mangamaniaki: ŁĄCZCIE SIĘĘĘĘĘE!!!!!!!!!!!
Włocławek, coś Wam mówi?(tak, stąd jest Anwil jeśli ktoś wie^_^") |
oO ja pochodze z Wloclawka :P teraz mieszkam we Wroclawiu, lecz czesto bywam we wlocku(tam zostawilem rodzine) no i jakby nie patrzec wychowalem sie w tym miescie :P
Ktoś jeszcze jest tu z włocławka? xD |
_________________ I am not a Hero.
Hero always died.
I am a little legend.
Legend never die.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|