Skąd kto jest?? |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 25-10-2009, 14:32
|
|
|
Ło jacie, to prawie Hajnówka. Kto by pomyślał, że tak blisko mnie jeszcze jacyś ludzie żyją. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 25-10-2009, 20:21
|
|
|
Do końca tego roku szkolnego Łask. Potem Pabianice. (wszystko to centrum Polski, woj. łódzkie, do Łodzi ~30km) |
|
|
Galnea
Wierna Imperialistka
|
Wysłany: 25-10-2009, 20:47
|
|
|
Przez Rokietnicę nie tyle przejeżdżam, co do niej dojeżdżam - właśnie na uczelnię. A poza polami i parkiem są jeszcze ogródki działkowe - lubię patrzeć, jak zmieniają się ich kolory w ciągu roku. |
|
|
|
|
|
Miju-chan
Nieśmiertelna
|
Wysłany: 26-10-2009, 15:13
|
|
|
Uczysz się na medyku? o.O
A ja mieszkam kolo ogródków xD Jak jedziesz to widać ogródki i zaczynają sie bloki to ja mieszkam w takim jasnym kremowym ^^ a koło medyka przejeżdzam do szkoły ;) |
_________________ "Każdy jest geniuszem ale niektórzy ludzie są zbyt głupi żeby to zauważyć." |
|
|
|
|
Kepos
|
Wysłany: 25-11-2009, 22:03
|
|
|
Witam wszystkich! Nie wypowiadałem się jeszcze na Tanuki może po tym poście zacznę :D Jestem z Dąbrowy Górniczej, a dokładniej Ząbkowice. |
|
|
|
|
|
Mayissa
zła wieszczka
|
Wysłany: 28-11-2009, 23:59
|
|
|
a ja z miasta marzeń i morza.. czyli Gdyni :) patrzę z okna na zatokę :) |
|
|
Yoruki
Madzia-chan
|
Wysłany: 29-11-2009, 01:31
|
|
|
Ja jestem z Chełma(woj. Lubelskie) i pewnie nikogo oprócz mnie z Chełma nie ma na forum no nie? |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-11-2009, 01:34
|
|
|
No a ja jestem z mrocznej<wolicie nie wiedzieć, czemu powiedziałem mrocznej :P> , ale jakże znanej na w swoim województwie Świdnicy. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 29-11-2009, 01:38
|
|
|
Yoruki napisał/a: | Ja jestem z Chełma(woj. Lubelskie) i pewnie nikogo oprócz mnie z Chełma nie ma na forum no nie? |
Patrzę w użytkownikach, patrzę......nie ma.....tzn. ktoś chyba jest ale nie chce się przyznać hmmm. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Noriel
|
Wysłany: 29-11-2009, 13:54
|
|
|
A ja pochodzę z Łodzi. Centrum Polski, niewiele zabytków, ale za to ładnie rozwijające się z m.in. świetną Atlas Areną i Manufakturą. :) |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 29-11-2009, 19:32
|
|
|
Łódź przyjemne miasto : ) Nie raz się jeździło(i pojedzie) na szał zakupów do Manu albo Galerki. |
|
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 29-11-2009, 21:07
|
|
|
To ja może też coś skrobnę. Jestem z tego samego lasu co Loko. Ogólnie osiedlę się Kruk nazywa, niedaleko Gostynina, niedaleko Płocka. A w Łodzi bywam co drugi tydzień, nawet okupowałem to miasto przez cztery miesiące. I zgadzam się, przyjemne miasto. Jeśli ktoś bywa w Iron Horsie to nawet można by poszerzyć grono znajomych twarzy. |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Noriel
|
Wysłany: 01-12-2009, 19:25
|
|
|
Łódź jest bardzo przyjemna z wyłączeniem komunikacji miejskiej w godzinach szczytu. Dzisiaj przez pół godziny czekałam na tramwaj, bo do każdego, jaki przyjeżdżał nie można było palca wsadzić. Ale z tego co wiem nie jest to problem tylko łódzkiej komunikacji :) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-12-2009, 19:53
|
|
|
To się nie próbuje palcem, tylko ładuje jeden łokieć, a za nim resztę ciała. Ale spokojnie, to trudna sztuka - mistrzostwo osiąga się w wieku jakichś 70 lat. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|