Wasze zainteresowania |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-10-2008, 15:03
|
|
|
Tak, zaiste, ale bez książek (konkretnie starych traktatów) to i on nauczy mnie co najwyżej współczesnej szermierki. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-10-2008, 16:56
|
|
|
Wróciłbym do ciapania się w plastelinie(!) i rysowania ołówkiem, z którego zrezygnowałem nie mogąc spełnić własnych oczekiwań.
A szermierka jest naprawdę świetna pod warunkiem, że nie jest to szermierka "olimpijska"- gdzie punkt zdobywa ten kto pierwszy dziabnie przeciwnika, a że sam tez 0,01 sekundy później tez zostanie dziabnięty to nic. |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 12-10-2008, 17:38
|
|
|
Na pewno więcej czasu spędzałabym na basenie. Prawdopodobnie zrobiłabym kurs ratownika WOPR nie poprzestając (jak teraz) na "młodszym" ratowniku. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 12-10-2008, 17:48
|
|
|
Zapewnie przy sprzyjających warunkach połowe czasu spędziłabym zbierając grzyby, a drugie pół na zwiedzaniu sklepów! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-10-2008, 18:09
|
|
|
Zwiedzanie zabytków oraz mity i legendy w przekazie słownym, jak za dawnych czasów :D |
|
|
Doktor J
The Mad Scientist
|
Wysłany: 12-10-2008, 18:49
|
|
|
Pisanie, rysowanie i akwarystyka.
Mam małe krewetkarium, a w nim około setki krewetek Red Cherry, dwie Amano i otoski. Jak tylko podrośnie mi nowe pokolenie czerwońców to zacznę nimi handlować na Allegro. Tym bardziej, że w Poznaniu susza na krewetki, lub są wyjątkowo drogie. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-10-2008, 11:34
|
|
|
No zostaje jeszcze muzyka, natomiast pewnie słuchanie podpada pod "inne diabelstwo". W takim razie oprócz grania na gitarze (chociażby i klasycznej :D) (jeżeli to jeszcze działa i nie podpada pod diabelstwo ;D)... Natomiast biorąc pod uwagę fakt, że studiowanie tu byłoby średnio możliwe (zakładając, że jednak normalne jest możliwe) to pewnie sporo czasu spędzałbym w pociągu ^^v |
_________________ ...
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-10-2008, 12:55
|
|
|
Fotografia. Przestawienie się na kliszę pewnie jakoś by tam poszło, a i pewnie robiłbym tego więcej, bo spędzałbym więcej wolnego czasu na powietrzu, a nie przy tym grzejącym się, ciągnącym prąd skubaństwie.
Zamiast informatyki teoretycznej wciągnąłbym się pewnie w jakieś inne abstrakcyjne wariactwo. Może grzebałbym przy nie potrzebnych nikomu teoriach matematycznych, albo zastanawiałbym się nad tym, ile wymiarów powinien mieć Wszechświat, żeby miał jakiś sens. Któż to tam wie... |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 13-10-2008, 14:35
|
|
|
Kiedyś były to głównie sporty walki, ponieważ lubię się wyrazić
(bić się lubię zresztą też, choć nie zawsze to dobre). Zawsze też wciągała mnie fantastyka i wszelkie formy odmienne od tego, co typowe (stąd komiksy oraz animacje i kilka innych rzeczy, sztuka). Natomiast obecnie głównie ciekawi mnie buddyjski pomysł na opuszczenie samsary, zachodnie koncepcje filozoficzne również przyciągają moją uwagę.
Aha, no i przeciwności:) |
|
|
|
|
|
JahJah
|
Wysłany: 13-10-2008, 17:50
|
|
|
z takich nietypowych zainteresowań hmm
Lubie coś tworzyć z niczego, pracować w grupie lub osobno, nad jakimś projektem. Starać się być kreatywny, nie konwencjonalny, ciekawy, śmieszny, prowokujący, włożyć w to cale serce i obserwować jak rośnie lub patrzeć na ludzi jakie reakcje wywołuje mój twór :)
edit
p.s. blitzshuster, hehe a juz zaczynałęm odnośić wrażenie ze nikt nie czyta tego co pisze :) |
Ostatnio zmieniony przez JahJah dnia 13-10-2008, 22:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 13-10-2008, 19:57
|
|
|
JahJah:
Cytat: | z takich nietypowych zainteresowań hmm |
Przecież każdy wie, że Ty lubisz serniki
edit
ps. Odpowiedziałbym jakoś senswonie Tobie JahJah, ale ponieważ musiałem się zalogować to w międzyczasie odeszła mi jakakolwiek myśl nt. Twojej uwagi. Ale tak wogle serniki są spox
A z podobnych takich żywnościowych zainteresowań to lubię wbić czasem do Reala czy Tesco i sobie na wagę kupić kopytka, a potem wcinać na oczach wszystkich (hehe hobby;) ) |
Ostatnio zmieniony przez blitzshuster dnia 15-10-2008, 17:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 13-10-2008, 19:59
|
|
|
Ojeeeej, na pewno strzelectwo. Cóż innego potrzebne do życia jak wydrukowana tarcza strzelecka, ciche odludne miejsce i dobra śrutówka.
Bez rysowania też długo bym nie wytrzymała. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Harun
Dołączył: 23 Paź 2008 Skąd: Jak ktoś wie gdzie to jest to Brenna Status: offline
|
Wysłany: 04-11-2008, 19:10
|
|
|
Hmm nie wiem czy to będzie nietypowe ale lubię jeździć na deskorolce, gram w warhamera 40000 i maluje figsy do tego systemu i nie tylko do niego, oczywiście moja armia to TAU bo mają takie jakby mechy :D. |
|
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 28-12-2008, 18:54
|
|
|
Zgadzam się z Yumiko, choć osobiście nazwałbym temat: militaria. Niewiele rzeczy może się równać z majestatycznym pięknem i ukrytą groźbą, którymi wręcz promieniuje sprzęt wojskowy. Myślę, że jest tak dlatego, że siła ma w sobie coś pociągającego i urzekającego. No i oczywiście nic nie może się równać z widokiem F-22 lub A10 Thunderbolt wśród chmur, lub na tle gór. Bajka, po prostu bajka! |
|
|
|
|
|
arto
memento mori
|
Wysłany: 08-01-2009, 16:17
|
|
|
generalnie cała kultura hip-hop. ciuchy. buty sportowe( znane jako sneakers) ;) alkohol ;d |
|
|
|
|
|
|