Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasze zainteresowania |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-10-2008, 10:29 Wasze zainteresowania
|
|
|
Czym się interesujecie i jakie są wasze pasje oprócz mangi, anime, komputerów, komiksów, książek i innych, gier komputerowych i papierowych oraz innego diabelstwa. Czym wypełnialibyście swoje życie, gdyby to wszystko znikło. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
cehijow
Sługa Miecza i Korony
|
Wysłany: 11-10-2008, 11:03
|
|
|
Brydż |
_________________ Lecz biedny jestem: me skarby – w marzeniach,
Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy,
Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach.
William Butler Yeats. |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-10-2008, 14:46 Re: Wasze zainteresowania
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Czym się interesujecie i jakie są wasze pasje oprócz mangi, anime, komputerów, komiksów, książek i innych, gier komputerowych i papierowych oraz innego diabelstwa. Czym wypełnialibyście swoje życie, gdyby to wszystko znikło. |
Czy zdajesz sobie sprawę, że wypisałeś wszystkie możliwości zainteresowań? :P
Ciuchy, ciuchy, ciuchy... a no i jeszcze raz ciuchy! Uwielbiam kupować, przymierzać, przebierać się itp. itd. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-10-2008, 15:19
|
|
|
Szydełkowanie i haftowanie, na drutach robić nie lubię, bo mam od tego siniaki na dłoniach:P |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-10-2008, 15:23
|
|
|
Lila napisał/a: | Czy zdajesz sobie sprawę, że wypisałeś wszystkie możliwości zainteresowań? :P |
Kiepsko z tymi zainteresowaniami. Stworzył sytuację podobną do dzieciństwa naszych dziadków, ot co.
Projektowanie i budowanie urządzeń wszelakich, minerały i kamienie do szlachetnych włącznie (kolekcja, może kiedys obróbka). Jeśli inne diabelstwo obejmuje odtwarzacze audio, to jeszcze granie na instrumentach, bo słuchanie raczej odpada. Więcej wycieczek wszelakich też by nie zawadziło, tak samo jak kontaktów ze znajomymi. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-10-2008, 15:59
|
|
|
Poza anime, filmami, grami, książkami... zostaje jeszcze muzyka! |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-10-2008, 16:06
|
|
|
AFOLem jestem, więc Lego.
Szeroko pojęta motoryzacja, zarówno od stroy użytkownika jak i projektanta.
Modelarstwo radiowe, aktualnie choruję na reanimację flotylli samochodów i załatanie jednej łajby.
Przyszła żona >] |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-10-2008, 16:13
|
|
|
Kucharzenie wszelakie oraz obijanie się rękoma/nogami/bambusami czyli Taekwondo, ninjitsu, kendo. Dodatkowo muzyka i motocykle. Lecz bardziej sama jazda a nie gromadzenie wiedzy techniczno-historycznej. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-10-2008, 17:04
|
|
|
Psy, psy, psy i... czy ja mówiłam o psach? Oczywiście oprócz tego koty ^^ I rysowanie, i pisanie, czegokolwiek, pamiętnika chociażby. |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-10-2008, 17:46
|
|
|
Salva napisał/a: | Oczywiście oprócz tego koty ^^ |
Muahaha? XD
Książki by nie znikły, więc jednak wrzucę, że bardzo lubie czytać dobre książki. A inne to na przykład jeździectwo, kunie, zwierzątka futrzaste z dużym naciskiem na psy i ich szkolenie. No i fotografowanie, zwłaszcza przyrody! |
|
|
Dana-chan
|
Wysłany: 11-10-2008, 18:17
|
|
|
Malowanie, przebieranie się i... i uczenie się. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 12-10-2008, 00:15
|
|
|
Języki! Języki! I jeszcze raz języki! Uwielbiam się ich uczyć, ich nauka przychodzi mi wyjątkowo szybko i łatwo.
Muzyka! Chodzenie na koncerty - wręcz idealny sposób na złapanie pozytywnej energii i przy tym można poznać/spotkać wielu fajnych ludzi, choćby tych, z którymi się wcześniej znało tylko przez Internet :D
Fotografowanie przyrody - amatorsko i okazjonalnie (podczas wycieczki, wakacyjnego wyjazdu itd.).
Edit:
Dobra, przydałoby się rozwinąć posta, więc...
Historia - od jakiegoś czasu bardziej na poważnie, a wszystko przez mojego genialnego historyka, który mnie nią zaraził. I nawet przez to zmieniło mi się ukierunkowanie zawodowe (pa pa japonistyko i filologio angielska)... |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 23-03-2009, 00:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Overture
The luck of the draw
|
Wysłany: 12-10-2008, 00:54
|
|
|
Zdecydowanie oddałbym się muzyce... zawodzenie starych dobrych klasyków metalu pod prysznicem przy nieustającej dezaprobacie ze strony pozostałych domowników... bezcenne... ;)
Na pewno oddałbym się paru sportom... z naciskiem na narciarstwo i żeglarstwo.
W ostateczności poświęciłbym się analizie naszej polityki ; p |
_________________ ... With finesse comes vision
With practice comes experience
With control comes agility
With power... comes inviolability ... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-10-2008, 14:15
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Czym wypełnialibyście swoje życie, gdyby to wszystko znikło. |
Nie mam pojęcia. Podejrzewam jednak, że duuużo jeździłbym rowerem i trenował dawną szermierkę - abstrahując, że bez książek to drugie byłoby zupełnie niemożliwe. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-10-2008, 14:41
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | i trenował dawną szermierkę - abstrahując, że bez książek to drugie byłoby zupełnie niemożliwe. |
Wolałbym jednak, zebyś takie dyscypliny ćwiczył z odpowiednim trenerem zamiast z książek. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|