Czworonożni towarzysze |
Wersja do druku |
Mako-chan
Mako-chan
Dołączyła: 02 Maj 2003 Skąd: Mój pokój, krzesło przy kompie... Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2003, 14:43
|
|
|
To o czym pogadamy teraz ? Może jakie zwierzątka macie w domu ^^"...ech ten mój geniusz... |
_________________ Va'esse deireadh aep eingean... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 18-05-2003, 14:56
|
|
|
Ja mam dwa kotki i mamę i babcię, czyli pieski (nazywam je Azorkami, nie pytac dlaczego, bo to baaardzo długo historia pewnych 3 idiotek, którym się nudziło kilka lat temu ^^ |
|
|
|
|
|
Mako-chan
Mako-chan
Dołączyła: 02 Maj 2003 Skąd: Mój pokój, krzesło przy kompie... Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2003, 14:59
|
|
|
Skoro ja zaczęłam to tesh się wypowiem...mam psa TIGERA WIELKIEGO GWAŁCICIELA ZWANEGO TEŻ DŁUGIM...rasa- jamnik....ale tak naprawdę to to jest Xellos ukrywający się przed Liną...tylko czemu u mnie...??? |
_________________ Va'esse deireadh aep eingean... |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2003, 15:08
|
|
|
Ja zaś mam z deka tresowanego kota (umie aportować ^^) z niezłym charakterkiem (strasznie nie lubi gdy sie go popycha nogą, zaczyna wtedy syczeć ^^'). Uwielbia ganiać po moim domu i z rozpędu odbijać się od ścian (a to że czasem nie wyhamuje i uderzy głową np. w kaloryfer, to inna sprawa ^^'). Poza tym złapał na balkonie dwa ptaki (nie martwcie się, nie będzie krwawych scen, przyniósł nam żywe ^^). Ogólnie indywidualność, nawet jak na kota ^^. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-05-2003, 16:18
|
|
|
Ja mam chomika (syryjski - mały brązowy; szt. 1) i brata (australopitek - 3 lata młodszy ode mnie; szt. 1) :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ami
|
Wysłany: 18-05-2003, 21:50
|
|
|
A ja mam kotkę Sarę która jak widzę, że chce żeby ją pogłaskać to odchodzi i za chwilę wraca żeby ją pogłaskać jak ona chce. Nie wspominając o tym że co wieczór gania moje nogi a ja żeby uniknąc kolejnych zadrapań robie takie akrobacje że hej
ka_tka <-- ty się do mnie przeprowadz bo jak kiedyś zgubiłam się z moją babcią i spytałyśmy policianta gdzie jest Wiślicka to facet nawet nie wiedział chociarz na przeciwko moje bloku jest prokuratura. Aha jak jeszcze raz jechałam z moimi rodzicami taksówką to musieliśmy facetowi mówić gdzie jechać go nie wiedział |
_________________ Slayers rulez!!!
Zel is the best!!! |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-05-2003, 07:18
|
|
|
Bambosh, każdy kot jest indywidualnością. Tak jak moja rasy Środkowoeuropejski Krótkowłosy Redtail (znaczy, w Białowieży znaleziona i ma rudy ogon) imieniem Iris feliformis, czyli irys kotokształtny... Spokojnie, na codzień wołam na nią Iryska. Natomiast pies do kompletu to chart tadżycki (znaczy: jedno z rodziców było afganem, drugie nieznane), Robin Pseudoakacjusz (mama mnie zeklnie.. Po prostu Robin), znaleziony na odmianę w Puszczy Kampinoskiej. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 20-05-2003, 13:08
|
|
|
Ja mam psa "Cykor" się zowie
I nie pytajcie dlaczego
Bo wstyd mi za niego
(poeta wierszokleta dop. stefan)
Co ja poradzę,
że czase przesadzę
i wierszem napisze. :D |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 11-06-2003, 12:12
|
|
|
heh...wam to dobrze..tez chcę kotka ;_;...tata nie pozwala mieć nawet białej myszki bo siostra ma uczulenie na wszystko co możliwe. w każdym razie zwierząt u nas nie brakuje. mamy pełno pająków w piwnicy, w składziku na kartofle, w prawym górnym rogu ^^. jeszcze zaczne nadawać im imiona i co bedzie. bede musiała chodzić do składziku z greckim kalendarzem. |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 11-06-2003, 12:22
|
|
|
a ja ma Setera Irlandzkiego ^^,zwie sie Joker 9kretyńskie imie nie?ale to nie jaj je wymysliłam ^^) +dwa koty u babci Szarka (tesh kretyńskie ^^ i tesh ja nie nazywałam) i Phibi (ee..tym razem mi odwaliło i ja nadałam,imie pochodzi od Phibrizza ^^) |
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 11-06-2003, 12:57
|
|
|
Joker...tak się wabił jamnik mojej babci. jedyny pies jaki mnie nie gryzł kiedy tam byłam. szkoda bo wpadł pod samochód. ktoś zostawił otwartą furtkę... |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 11-06-2003, 14:17
|
|
|
Ja mam śliczną białą mysz którą nazwałem Bianka =p
[do Gola_s'a ---->nie mam kota :)] |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 11-06-2003, 17:31
|
|
|
Naga, siad! (osz ty! MEGA BRANDO! dop.Naga)
(po wylizaniu się z ran) Ekhem, ja mam psa Bohuna (owczarek kałkazki, z zachowania i wyglądu podobny bardziej do owcy), kota Miyu (na początku był Shabranidgo, ale nikt nie mógł tego wymówić ^_^) a pozatym to pies ma trochę pcheł, ale nie pytałem jak je nazwał ^^ |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 11-06-2003, 17:43
|
|
|
A ja bendem ołginałna XDD Ja mam tak: siostre, kolor sierści rudy, wiek - okolo 12, niekłopotliwa, nieco hałaśliwa, brata, lat ok. 17, neadnertalczyk, lubi hiphop i pakerstwo na silowni, mam kota o dźwięcznym imieniu Buryszard Prezes, w skrótcie Bert, a moje rude ma jeszcze gekona... heh, ma na imie Puszek XD |
|
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 11-06-2003, 18:06
|
|
|
Ja mam takie jedne zwierzątko...ŻÓŁWIK!!!!I to wodno-lądowy^^.Ma juz z 4 lata,a nazwalam go Squero-_-(nie pytajcie dlaczego).Kiedyś mialam malego chomika^^.Nazywał sie kulka.Ciekawe czemu wyzionoł duszka?
A pozatym mam jeszcze swojego pupilka^^.Ryoga.Pi-chan!Pi-chan!!Gdzie jesteś?(-_- -Ryoga)No chodż tu,ty mała świnko^^(doslownie) |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
|