Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
World of Warcraft |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 04-11-2004, 20:36 World of Warcraft
|
|
|
Po dosyć długim wyczekiwaniu World of Warcraft trafi do sklepów (póki co tylko w północnej Ameryce ale zawsze :D) w dniu 23.11.04
Będzie sprzedawany w 2-óch wersjach
Zwykłej za $49.99 (cena z USA... u nas pewnie duużo drożej :/)
i w specjalnej kolekcjonerskiej za $79.99
ta druga zawiera DVD World of Warcraft behind-the-scenes,
jakieś "ekskluzywne zwierzątko dostępne w grze"
Mapkę świata,
CD z muzyką,
i an Art of the World of Warcraft coffee table book (ne wiem jak przetłumaczyć :P)
Obie wersje zawierają darmowy miesiąc gry,
dalsza gra będzie płatna w 3 odmiennych subskrypcjach .
The month-to-month subscription plan costs $14.99 per month,
the three-month plan costs $13.99 per month,
and the six-month plan costs $12.99 per month.
I co Wy na to? |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-11-2004, 20:54
|
|
|
Drogo...Za malo lubie Warcrafta, by sie pokusic. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 04-11-2004, 21:03
|
|
|
Zegis-ja na to tak że tęsknię za grami w które fajowo sie gra po necie za darmo, a nie że kupuje gre za jakieś 200 zl i odrazu musze zapłacić dodatkowe 50 minimum żeby wogóle pograć i zobaczyć jak sie w to gra, dla mnie bezsens i grali w to będą jedynie fanatycy zapewne, choć w polsce gra nie powinna spotkać zbyt wielu zwolenników... |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 04-11-2004, 21:30
|
|
|
A ja się straszliwie napaliłem na tą gre - co prawda miało być taniej, ale może zacznę wyprzedawać mangi z kolekcji :(
Panowie z Blizzarda słyną z dobrych gier - stawiają na jakość a nie na ilość, i wszystikie dotychczasowe hity dopracowywali latami po premierze bez dodatkowych opłat. Więc z dodatkową motywacją w postaci wysokiego abonamentu spodziewam się naprawdę wiele...
(I będą Undeady - he he he... >D) |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-11-2004, 21:01
|
|
|
Ech, gry Blizzarda mają mnóstwo wad, często są nielogiczne (w Warcraft 2 orkowa świńska farma miała elewator zbożowy:P), ale mają w sobie "to coś", iskrę bożą. Zarówno w Diablo jak i w trójkę Warcrafta grało się(i gra się dalej:P) świetnie, więc myślę, że kompilacja jednego i drugiego może być fajna. Faktem jest, że jak na razie niewypał im się nie trafił:].
Gorzej z graniem w toto. Niestety wątpię, bym miał pieniądze na to, a nawet jeśli to znajdzie się pewnie wiele innych sposobów wydania:/. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 09-11-2004, 10:06
|
|
|
Wczoraj rozpoczęły się Open Beta Testy dla peoplesów z Północnej Ameryki, Nowej Zelandi i Australii...
Nie sądze żeby ktoś tam [z forum] mieszkał ale i tak informuje :D |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 09-11-2004, 16:23
|
|
|
ok nei wiem jak, ani tym bardziej nei wiem po co ale mój niezbyt inteligentny brat to ściąga właśnie...a że już jest całe 10% to nie mam serca mu mówić że gra w to wymaga płatnego konta którego neistetynie posiada i raczej go nie stać...ale chyab niebawem to zrobie bo mi transfer spowalnia!>< |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 09-11-2004, 19:42
|
|
|
Ryu - bo są już raczkujące emulatory serwerów? Ściągnąłem pare dni temu, żeby zobaczyć jak to wygląda od środka. Świat jest naprawdę spory, całkiem ładny i mocno zróżnicowany, chociaż grafika w L2 jest ładniejsza. Interfejs jest bardzo przyjazny, a w slepach jest baaardzo dużo ekwipunku.
Mój Undead Warlock zaliczył już przelot na gryfie - to jest piękne! *__* W kwesti walki i questów narazie się nie wypowiadam, bo jak wiadomo na nieoficjalnych jest z tym największy problem :/ |
|
|
|
|
Alucard
|
Wysłany: 06-03-2005, 19:17
|
|
|
Ehmm nie tylko emulatory, są już pirackie servery gdzie można sobie pograć z żywy przeciwnikiem. |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 06-03-2005, 23:56
|
|
|
emulator = piracki serwer :) |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-03-2005, 07:03
|
|
|
Niekoniecznie emulator - niektóre servery wowa są z tego co pamiętam na wykradzionym oprogramowaniu [tak jak w przypadku RO - emulatory -> Athena i pochodne, Weiss, Yare; wykradzione oprogramowanie -> Aegis]. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 07-03-2005, 11:52
|
|
|
Gdy pisałem tego posta, we wtorek 09 Lis, 2004 19:42, nie było jeszcze wykradzionych serwerów, a jednynie emulatory... |
|
|
|
|
Alucard
|
Wysłany: 07-03-2005, 17:00
|
|
|
A ja pisalem tego posta w niedziele i juz były pirackie servery.
[ Dodano: Sro 16 Mar, 2005 ]
Zna może ktoś jakiś dobry (najlepiej polski), bliski server do WOWa ? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 31-10-2005, 10:49
|
|
|
OK, ciekawostka. Podobno w jakiejś lokacji jest jakiś potwór, który zaraża bohaterów jakąś plagą. Owa plaga jest ciekawa, bo a) nie ustępuje z czasem b) przenosi się na wszystkie postacie w pobliżu. Skutkiem tego wkrótce zaraziły się wszystkie postacie w całej krainieXD. Widziałem nawet śliczny filmik przedstawiający jakieś miasteczko, pełno herosów którzy łażą, tracą hapeki i wreszcie padają. Normalnie czarna śmierć i danse macabreXD.
Później podobno wprowadzono do sklepików buteleczkę, która leczyła paskudztwo, ale trochę to zajęło:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 01-11-2005, 20:14
|
|
|
Ysen-dodaj tez i inna rzecz, ze choroba ta nie ustepowala wraz ze smiercia, to bylo na stale puki sie nie zazylo antidotum...
+genialni GM'i chcieli odseparowac "chorych" od reszty i zrobic im kwarantanne-skonczylo sien a tym ze pouciekali, i mieli racje, w koncu nei placa za to zeby ich postac siedziala w jakiejs dziurze! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|