Diablo III |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-04-2012, 07:09
|
|
|
Tym razem bez żadnego cudowania - open beta D3 w weekend. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-04-2012, 13:23
|
|
|
Jeśli ktoś nie kupił cyfrowej wersji Diablo bezpośrednio u Blizzarda, a mimo to chciałby preloadować grę, żeby w dniu premiery tylko wbić klucz:
Wersja enGB
Wersja PL
Oba linki Blizzardowe. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Gumi
|
Wysłany: 24-04-2012, 12:47
|
|
|
Świetna ta open beta, przez cały weekend ani razu nie udało mi się wbić na serwer. Nie spodziewałem się takiej klapy po Blizzardzie. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-04-2012, 13:06
|
|
|
Gratuluję większości serwisom newsowym ominięcia w oryginalnym wpisie Blizzarda fragmentu o tym, że "open beta" jest stress testem serwerów, dzięki czemu osoby takie jak ten pan post wyżej kompletnie zignorowały informacje pojawiające się na głównym ekranie gry, gdzie jak wół napisane było parę razy, że Blizzard zmienia 'pojemność' serwerów i je resetuje co jakiś czas. I to przez to nie można się zalogować.
Gratz za ogólne ogarnięcie.
Gratz. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 24-04-2012, 14:31
|
|
|
Gumi napisał/a: | Świetna ta open beta, przez cały weekend ani razu nie udało mi się wbić na serwer. Nie spodziewałem się takiej klapy po Blizzardzie. |
O, ciekawe. Osobiście przez ten weekend trzymałem się od bety daleko (bo i closed mi się przejadła), ale o ile faktycznie widziałem wiele opinii, że na początku się sypało, to potem wszyscy zainteresowani bez większych problemów mogli sobie pograć. Pecha miałeś i tyle. |
|
|
|
|
|
Gumi
|
Wysłany: 24-04-2012, 15:17
|
|
|
GoNik napisał/a: | Gratuluję większości serwisom newsowym ominięcia w oryginalnym wpisie Blizzarda fragmentu o tym, że "open beta" jest stress testem serwerów, dzięki czemu osoby takie jak ten pan post wyżej kompletnie zignorowały informacje pojawiające się na głównym ekranie gry, gdzie jak wół napisane było parę razy, że Blizzard zmienia 'pojemność' serwerów i je resetuje co jakiś czas. I to przez to nie można się zalogować.
Gratz za ogólne ogarnięcie.
Gratz. |
Kiedy to doskonale o tym wiem, jednak po tym jak przeczytałem na battlenecie "będziecie mogli pobrać klienta, zalogować się i ze znajomymi grać każdą z 5 klas bohaterów aż do poziomu 13, aby uratować świat przed inwazją demonów." to jednak liczyłem na to, że faktycznie będę mógł zagrać, a nie tylko podziwiać ładny swoją drogą ekran logowania. Och ja głupi. |
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 24-04-2012, 15:51
|
|
|
I mogłeś. Ja łącznie przegrałem chyba jakieś 10 godzin i to mimo problemów z logowaniem. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Gumi
|
Wysłany: 24-04-2012, 16:01
|
|
|
Jakbym mógł to bym zagrał, na prawdę dużo razy próbowałem się zalogować. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 24-04-2012, 16:02
|
|
|
No okej, częściowo honor zwracam :D
Ale zagrać się dało w miarę bezproblemowo - przede wszystkim trzeba było logować się w ciągu dnia, nie wieczorem, kiedy stada amerykanów śpią (łącznie z pracownikami Blizzarda). W sobotę wieczorem, kiedy zaczęli bawić się serwerami, logowanie faktycznie było problemowe, ale już w niedzielę weszłam od razu i też nie wyrzuciło mi żadnego błędu podczas samej gry. |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-04-2012, 19:13
|
|
|
Przede wszystkim należało pamiętać o logowaniu się na serwery US, a nie europejskie - te drugie zwykle leżały. Amerykańskie sypały masą błędów przy próbach połączenia, ale jak się klikało przycisk do skutku, to za 5-6 razem łapał (a potem już się grało ok). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-04-2012, 14:43
|
|
|
Z innej beczki, a propos wydajności w becie:
Cytat: | "We are aware of some performance issues at the moment with the beta, which should be fixed for the launch of the game.
You might be able to work around this by lowering the sound channels and quality in-game to lower settings, sound in particular seems to be a problem factor during the beta." |
|
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 14-05-2012, 16:23
|
|
|
Tabadam.
30% instalacji.
Jak zapowiadali - od 17 z minutami można pobierać day one patch i zapuszczać instalator. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 17-05-2012, 01:34
|
|
|
Dla osób, które nie czytają podwieszonych tematów - wymieniajmy się battletagami. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|