Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
StarCraft II |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-07-2010, 14:53
|
|
|
Działa w miarę w porządku, oprócz błędów graficznych.
Tu lista znanych problemów. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 16-07-2010, 14:54
|
|
|
Pojawiło się oficjalne potwierdzenie, że po dodaniu kluczu do konta na Battle.net będzie można ściągnąć grę w dowolnym języku.
Przy okazji przypominam, że klienta już można ściągać.
Edit:
Ultima zastanawia się nad premierą o północy:
Ultima na facebooku napisał/a: | A co byście powiedzieli na nocną premierę Starcrafta II na chłodnej w Ultimie? Przyszlibyście po odbiór zamówienia o godz. 0:00? :) |
|
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 16-07-2010, 17:32
|
|
|
Łałałiła.
Chyba ich pogrzało z ceną polskiego wydania. 200 zł za zwykłą, prawie 4 stówy za kolekcjonerską edycje. Tak jak myślałem, przejecie przez Activision nie wróżyło niczego dobrego. Jestem fanbojem i w ogóle, ale w UK można kupić wersję limitowaną za ponad stówkę taniej. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 16-07-2010, 19:47
|
|
|
Ja kupuję za 147 zł na keye.pl zwykłą, bo pudełko mi niepotrzebne.
Co do Activision, to na szczęście Kotick odchodzi na jesień, oby coś się zmieniło na lepsze. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-07-2010, 22:11
|
|
|
W razie czego można już dodawać klucz do konta Battle.net (10 minut kolejki), instalować klienta, patchować i grać! :) |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-07-2010, 00:18
|
|
|
Hell, it's about time!
W Warszawskiej Ultimie kolejka do midnight launchu na jakieś 200 osób ze sporym hakiem. Wesoło było, a teraz patchuję ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-07-2010, 11:13
|
|
|
Cytat: | Wesoło było, a teraz patchuję ;) |
...Mylcz...(czeka na wypłatę). A skoro już macie w łapkach, to poproszę o informację, możliwie szczegółową, o wersji językowej (życzę sobie grać w wersję angielską bo mi głosy pasują) - czy jest opcja wyboru przy instalacji, czy jednak trzeba instalować to, co się oficjalnie ściągnęło z Blizzarda. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-07-2010, 11:19
|
|
|
Nie ma opcji wyboru - język klienta jest tylko jeden, więc będziesz musiała instalować tego ściągniętego.
Co do grania offline, ponoć Blizz parę razy mówił, że udostępnią możliwość grania w ten sposób w tryb dla jednego gracza i wymagać to będzie jednorazowej aktywacji (w sumie w becie było coś takiego, ale nie działało z oczywistych przyczyn, nie wiem jak teraz). |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 27-07-2010, 11:38
|
|
|
Po zarejestrowaniu na BNecie klucza można od Blizzarda ściągnąć grę w dowolnej wersji językowej (przynajmniej tak to dotychczas działało, a Blizzard zarzekał się że przy SC2 się to nie zmieni).
Paczka podobno już doszła i czeka na mnie w domu - niestety do 16-tej jeszcze trochę zostało. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Ostatnio zmieniony przez Bezimienny dnia 27-07-2010, 11:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 27-07-2010, 11:38
|
|
|
Jakieś 30 minut temu kurier przyniósł mi grę. Za godzinę skończe pracę i zobaczymy, co da się zrobić bez stałego łącza. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-07-2010, 12:28
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Po zarejestrowaniu na BNecie klucza można od Blizzarda ściągnąć grę w dowolnej wersji językowej (przynajmniej tak to dotychczas działało, a Blizzard zarzekał się że przy SC2 się to nie zmieni). |
Nie, tak działa to teraz - do uruchomienia "nowego" battle.netu przy dodawaniu klucza wybierało się wersję językową i nie dało się tego zmienić. Teraz owszem, można ściągać klienty gier Blizza we wszystkich dostępnych wersjach.
Co do klienta, nie trzeba nawet dodawać klucza, żeby go ściągnąć - tu (owszem, jest napisane "Buy", ale żaden zakup nie jest potrzebny). |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-07-2010, 13:24
|
|
|
Natomiast co do trybu offline, może i Blizz mówił że udostępni, ale jeszcze tego nie zrobił. Chyba że przed jednorazową aktywację miał na myśli "Jeden raz za każdym razem jak siadasz do SC, potem śmiało odłączaj net.", bo tak to teraz działa. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-07-2010, 14:02
|
|
|
Vodh napisał/a: | Natomiast co do trybu offline, może i Blizz mówił że udostępni, ale jeszcze tego nie zrobił. Chyba że przed jednorazową aktywację miał na myśli "Jeden raz za każdym razem jak siadasz do SC, potem śmiało odłączaj net.", bo tak to teraz działa. |
Ohh, jak miło... Można grać Offline, ale nie na swoim koncie. Więc wszystkich zainteresowanych punktami, awatarami itp. nie pocieszy fakt, że grac się nie da beż internetu.
PS:
Jestem jedną z tych osób, gdyż wyjeżdżam dziś na ponad miesiąc z tego co mi wiadomo... i będę grała jako Guest na swoim laptopie, za to jak wrócę będę musiała przechodzić 2 raz grę z opcjami Online. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-07-2010, 15:03
|
|
|
Są pierwsze doniesienia o crashach w kampanii, na które pomaga najczęściej tylko restart komputera. Sam Blizz niezbyt wie, czym to może być spowodowane. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-07-2010, 15:22
|
|
|
Tu oficjalny temat o tym i wstępne porady (sterowniki do karty sieciowej?) od Blizza. Możliwe, że tam najpierw pojawi się rozwiązanie.
Osobiście nie mam żadnych problemów, tak samo jak reszta ludzi których znam. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|