Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Neopets |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-03-2004, 22:36
|
|
|
Można też kupić odpowiedni eliksir (Morphing Potion). W ten sposób można zmienić także gatunek peta. A, i są jeszcze Transmogrification Potion, które zamieniają pety w mutanty danego gatunku.
Szkoda, ze to wszystko jest zwykle diabelnie drogie! __^__
Buahahaha... Ja tu się jeszcze nie chwaliłam, że do fioletowego draika, dołaczył drugi, tym razem mutant. PIĘKNY!!! *__* (i kosztował mnie 800 tysięcy ^^") |
|
|
Serika
|
Wysłany: 28-10-2005, 22:09
|
|
|
Dobra, będzie post pod postem, bo uznałam, że warto odświeżyć temat - ktoś na forum w to jeszcze gra? :)
Ja melduję, że osiągnęłam chyba wszystko, co osiągnąć chciałam (Marawuan Draik, Darigan Krawk, Mutant Draik, Darigan Eyrie i parę innych), a teraz nadmiary kasy raz na jakiś czas pakuję w prowadzoną przeze mnie gildię. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-10-2005, 22:24
|
|
|
*sigh* ... dalej cierpię na Darrigan Erie... ale jeśli sie zlabuje do Maraquan nie będę narzekać :>
Wishlista mi się wydłuzyła:
- Darrigan Erie/ Maraquan Erie/Grey Yurble
- Sword of Skardsen (11mil)
- YoYo of Death! (7mil)
- Grey draikiem też nie pogardzę :>
Ponadto TNT jest 3vil i ma oczka ==' ( dalej nie ma wojny ==') |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 29-10-2005, 11:05
|
|
|
Właśnie, nie ma wojny T_T Nie żebym miała kogo wystawić do walki, po prostu mam szalone pragnienie stanięcia po Tej Złej Stronie XD <czyta plota i się rozczula>
Maraquan Eyrie i Darigan Kyrii są taaaaaaaaaaaaaaakie śliiiiiiiiiiiiiiczne *___* Ale ja poprzestaję na marzeniach, nie jestem taka przedsiębiorcza jak co poniektórzy ;P |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 29-10-2005, 11:18
|
|
|
Ja też nie mam za bardzo kogo wystawić :P - mój nowy battle pet dopiero w treningu. A co do sprzętu... za 10 lat może na niego zarobię XD' |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-10-2005, 11:54
|
|
|
Cóż, moje cele jak do tej pory to:
1. Darigan Zafarcię zrobić z mojej bidnej Sukkubicy :>
2. Jakoś przetransmutować Drowka w Orange Grundo _^_
3. Zrobić galerię Faerie itemów :>
4. Druga lab mapka na drugie konto
5. I Neopian Avatar Collector avatar *___*
I pewnie dużo by się tego jeszcze znalazło XD
Póki co zbieram kasę na resellingu - chociaż raczej rzadko i raczej niewiele. Prędzej skisnę niż uzbieram na te wszystkie pierdołki na które uzbierać chcę ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:48
|
|
|
Też dalej gram... na razie dążenia to wmocnienie Endarionka (żeby zbił te meerki XD), mutant drauk, darrigan zafara, royal lupy (oba XD), royal zafary (obie XD) i halloween lupe oraz shouryu XD
Tak, nie ma to jak realne pragnienia XD |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-10-2005, 00:13
|
|
|
Maaaaik, a Ty chcesz tego Orange Grundo MIEĆ, czy zdobyć awa? Bo na awa to pożyczę... :>
Misa chce Maraquan Draika, Draik Trans już się kisi w SDB, a na paintbrusha jakoś nie chce mi się akurat zbierać... Albo zdarzy się cud w postaci trzeciego Fountain Faerie Questa, albo poczekam do lutego, sprzedam trzy zachomikowane Valentines Card, po drodze skończę wreszcie NQII na Evil i pewnie się uzbiera... Albo mi wreszcie szybsze łącze założą i będę mogła zarabiać normalnie. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 31-10-2005, 10:20
|
|
|
Misa już na ava z Orange Grundo z tego co pamiętam... A może nie, musiałabym sprawdzić.
A Orange Grundo chcę MIEĆ, bo sądzę, że to jest właśnie drowie przeznaczenie XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
ania1810
Gość
|
Wysłany: 09-11-2005, 21:49
|
|
|
Mój nick to ania1810 i za nic nie moge sie wzbogacic! pomocy ~! |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 09-11-2005, 21:53
|
|
|
Ale to dość proste jest... Najłatwiej i najbezpieczniej po prostu grać w gry. DUŻO gier. Znaleźć takie, w które się fajnie gra (każdy lubi co innego), wyznaczyć sobie limit, od ilu punktów wysyłać wynik (tylko taki, żeby się udawało w co najmniej połowie razy, nie ma co przesadzać) i tak zaliczać ze 10-15 gier dziennie. Po trzy razy. Spokojnie daje sie ugrać 10 tysięcy dziennie, jak się ktoś uprzet, to 15-20. |
|
|
Dolfie
Gość
|
Wysłany: 12-11-2005, 10:53
|
|
|
ktoś może wie, jak można zdobyć paintbrusha?? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 12-11-2005, 11:01
|
|
|
Zarobić i kupiś w Trade Post lub na aukcjach... Ewentualnie, jak jakiś tańszy (poniżej 100 000) poszukać w Shop Wizardzie.
A Plot jest GŁUPI! ==' <siedzi w repository i czyta durne scrolle> |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 12-11-2005, 12:26
|
|
|
Czego chcesz od plota, tak się ładnie rhomanticznie skończył >:P
<wali głową o biurko>
O scrollach się nie wypowiadam, bo nigdy nie rozumiałam tych scrolli, mebli i kryształów, a Wasze wywody na gildii brzmiały dla mnie jak czarna magia @__@
Serisiu... 10-15 gier dziennie po 3 razy... Czysty masochizm O___o Ja ledwo usiedzę 3 gry po 3 razy, ale już nie narzekam na małą ilość kasy, przyzwyczaiłam się XD |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 12-11-2005, 12:31
|
|
|
Zaiste Miyaczku, niezmiernie romantycznie. Jak to ktoś na boardach ładnie ujął:
"Wiesz, widzimy się pierwsz raz w życiu, ale myślę, że cię kocham. Pobierzmy się!"
"Hm... Nigdy cię dotąd nie widziałem, ale to chyba dobry pomysł. Ok ^^"
I żyli długo i szczęśliwie. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|