Ciekawostki okołogrowe |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-01-2010, 23:31
|
|
|
Altruista napisał/a: | A to fajnie, bo dostrzegam w tej grze pewien potencjał, i odnoszę wrażenie, że jest bardzo przemyślana ;p |
http://www.youtube.com/watch?v=2hYII-BPjdY - obejrzyj najpierw demo a potem wydawaj takie radykalne sądy. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-01-2010, 10:22
|
|
|
O w mordę. Normalnie musiałem oczka zasłonić. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-01-2010, 11:08
|
|
|
WUT DA PRON?! Stanik?
Kurka wodna, a pomyśleć, że gram teraz w Yuushę, w której nie dość, że przy pomocy seksu odzyskuje się HP po wygranych walkach i traci po przegranych, to jeszcze dorzucono edytor 3D, pozwlający samemu tworzyć całe scenki z postaciami.
Co ciekawe, z opisywanego powyżej Real Kanojo ujawniono właśnie garść screenów o cokolwiek... odważniejszym charakterze. Czyli będzie sekusu... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:38
|
|
|
O łał, stanik pokazali O_o... Ale ramiączka ma nieodpowiednie do tego rozmiaru biustu, za cienkie, wrzynające się, poza tym biustu nie trzyma, podłazić jej zapięcie będzie do góry. Ale koronka ładna. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:40
|
|
|
IKa, napisz do wydawcy, z pewnością uwzględnią to w najbliższej łatce. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:41
|
|
|
Oj koronka śliczna!
A co do stanika - nie martw się IKa, na pewno zrobią mody poprawiające :3 Patrząc na to, co wyprawiają z Dragon Age...
I naprawdę nie wiem, czym wy się podniecacie :D (powiedziała Maieczka, która w wyżej wymienionym Dragon Age'u zdążyła już zaliczyć trzy z czterech dostępnych pokemonów i obecnie sypia z rudą bardką) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:52
|
|
|
Ja to bym się szczerze zdziwiła, jakby pani NIE miała stanika pod tym kombinezonem. Przy tym, jak kombinezon jest obcisły i jakich rozmiarów pani ma biust, wyglądałaby jakby miała cyce na brzuchu. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:58
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | A co do stanika - nie martw się IKa, na pewno zrobią mody poprawiające :3 Patrząc na to, co wyprawiają z Dragon Age... |
Wątpliwe. Dragon Age pierwotnie był zrobiony na PC i dlatego daje możliwości modowania, a Mass Effect przebył drogę odwrotną - na blaszaka z konsol. O ile dobrze pamiętam, jedynka żadnych modów się nie doczekała ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-01-2010, 18:23
|
|
|
To raczej kwestia odpowiedniego przygotowania gry i udostępnienia przez twórcę narzędzi - w przypadku Dragon Age to podobny zestaw programów przy pomocy których przygotowywano grę. Dzięki temu modyfikowanie jest maksymalnie ułatwione i nie wymaga zaawansowanego skilla programistycznego. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-01-2010, 08:33
|
|
|
Nareszcie!
Zajęło im to miesiąc od premiery, ale lepiej późno niż wcale. Czyli po sesji jednak będę masterował Bayonettę :)
Edit:
Opcja instalacji przetestowana. Czasy ładowania faktycznie bardzo się skróciły, więc kiedy tylko będzie czas można grać bez obaw przed uśnięciem w trakcie loadingów. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 02-02-2010, 17:13
|
|
|
Za bardzo się na j-popie nie znam, aczkolwiek teledysk pani Touhou do utworu Big Apple został "zportowany" na Famicoma, czyli łopatologicznie mówiąc: japoński Pegasus. Dla mnie bomba. *___* |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
|
|
|
|