Ciekawostki okołogrowe |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-03-2010, 07:54
|
|
|
Wiesz, wadliwy swego czasu hardware wadliwym hardwarem, ale Sony po pierwotnym pisaniu, że "pracują nad rozwiązaniem" koniec końców nie zrobiło (i chyba nie zrobi nic), a nie wszystkie trofea naprawiły się automatycznie po północy ponoć.
Ja na szczęście problemu nie miałem w ogóle, kolejna zaleta slimki. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-03-2010, 12:26
|
|
|
Powinni dodawać to do pełnej wersji Gran Turismo nowego.. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 09-03-2010, 17:50
|
|
|
Sega ponoć pracuje na nową konsolą, a jedną z premierowych pozycji na systemie ma być die neue Shining Force!.
Yaaaaay! Kurka, już zbieram kasę. :D Bo Shiningi są bomba! Przy okazji, Sega mogłaby zrobić re-releasy Shining Force III na Saturna. Scenario I w wersji przyjaznej językowo to biały kruk, a dwa pozostałe wypuszczono tylko w języku Kurosawy. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 09-03-2010, 18:05
|
|
|
W newsie nie widzę żadnej informacji o nowej konsoli, a plotek też nie słyszałem.
W każdym razie mam szczerą nadzieję, że nie jest to prawda - nie chciałbym, żeby firma, która przez ostatnie parę lat potrafiła jedynie skutecznie zarzynać klasyki swoje (Sonic, wszystkie All Stars) oraz dobre gry innych firm (Bayonetta na PS3 to robota Niebieskich) dotykała się czegoś więcej. Kiedyś uwielbiałem ich za przygody niebieskiego jeża, Nights i masę innych gier, teraz mam nadzieję, że znikną i niczego więcej już nie wydadzą. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 09-03-2010, 18:49
|
|
|
O przepraszam, chodziło mi raczej o nowego Shininga. Yaaaaay, podnieta!!! Shining Force II to jeden z najlepszych stratego_erpegów, w jakie dane mi było grać. A Scenario I SFIII, po prostu miażdży na emu. Szkoda, że emulacja Saturna w dalszym ciągu raczkuje, a sam sprzęt, jak i gra są drogie. :/
Więcej info, ło tu.
A co do Jeża, to faktycznie, mogliby sobie odpuścić... Adventure 2 jeszcze trzymało poziom, za to Sonic Heroes z racji tragicznej sterowności postaci, wytrzymało zaledwie 2 dni na moim twardzielu. A skoro te nowe coś, z Niebieskim wymachującym mieczem na Wii zostało ocenione przez ludki ze ScrewAttack za najgorszą grę dziesięciolecia, mogę podejrzewać, jak to jest z poziomem najnowszych tytułów. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 09-03-2010, 21:21
|
|
|
Sonic Adventures 1, oprócz pierwszego zachwytu grafiką było moim zdaniem równie nieudane co pierwsze gry, 2 zresztą też - chociaż pograłem trochę jeszcze na GC, to jednak ze starego Sonica nie było tam praktycznie nic :|
A te wszystkie Sega tennisy/wyścigi/cokolwiek - beznadzieja, popłuczyny po party games od Nintendo. Chyba jedyna dobra seria gier Segi od czasu, kiedy Dreamcast umarł to Yakuza. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-03-2010, 17:01
|
|
|
Wydawało mi się, że był temat o Subecie, ale za jasny pierun go nie mogę znaleźć, więc:
Subetowcy! Za pokonanie najprostszego przeciwnika w testowym BC dostaje się tytuł Helper. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-03-2010, 19:37
|
|
|
Za przegranie z nim też się dostaje Helpera ;p |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 15-03-2010, 12:45
|
|
|
A ja myślałem, że pomysł na Maluch Racera to głupota... |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 15-03-2010, 15:58
|
|
|
Można znależć bratnią duszę
Z innej półki
rewolucja? |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 21-03-2010, 19:36
|
|
|
Zaiste, nielegalne. Poleciał link. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 22-03-2010, 16:07
|
|
|
Hmm... Jak zaprezentowałem link z patchem tłumaczącym Mystic Ark to nikt mi nie zwracał uwagi. Poza tym, obecnie to jedyny sposób aby w grę zagrać w zrozumiałym języku. Oprócz tego, nikt nikomu nie broni kupić oryginału na Sufami. |
|
|
|
|
|