Ciekawostki okołogrowe |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-12-2011, 10:51
|
|
|
someone's got a gamer and an attention whore mixed up, huh? |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2011, 11:26
|
|
|
No, mój poprzednik dobrze mówi, osobiście sam uważam (mimo, że nie gram w FPSy) że to bardziej mężczyźni są za radosnym mordowaniem seriami z AK 47, bądź innych lepiej rozwiniętych broni maszynowych. Gry RPG, to tak, to lubi każdy, bo te gry są trochę jak książki, to samo bijatyki, czy MMO. Zaś kobieta z kałachem... no nie wygląda to źle, ale jednak to bardziej męska część roboty. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-12-2011, 11:44
|
|
|
Niestety jak się okazało, to nie tak, że parę przypadkowych dziewczyn postanowiło stworzyć coś w słusznej sprawie (chociaż jeśli chodzi o formę wyszło to i tak bardzo średnio) - za wszystko odpowiedzialny jest ten człowiek.
@Repli
Podoba mi się, że koszenie innych graczy przez internet w FPSie jest dla Ciebie bardziej męskie niż pranie się po pyskach w bijatykach. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 29-12-2011, 22:03
|
|
|
Cytat: | Podoba mi się, że koszenie innych graczy przez internet w FPSie jest dla Ciebie bardziej męskie niż pranie się po pyskach w bijatykach. |
Keiiu, po prostu zauważ, że dużo populacji Damskiej gra w Bijatyki częściej niż w FPSy, każda dziewczyna która ma konsole, bądź miała, ma na niej Tekkena. (oczywiście mówię tu o statystycznej dziewczynie) |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 29-12-2011, 22:30
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Keiiu, po prostu zauważ, że dużo populacji Damskiej gra w Bijatyki częściej niż w FPSy, każda dziewczyna która ma konsole, bądź miała, ma na niej Tekkena. (oczywiście mówię tu o statystycznej dziewczynie) |
Szczerze mówiąc nie zauważyłem takiej tendencji. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 30-12-2011, 00:58
|
|
|
Keii napisał/a: | Podoba mi się, że koszenie innych graczy przez internet w FPSie jest dla Ciebie bardziej męskie niż pranie się po pyskach w bijatykach. |
Ale to przecież oczywiste. W bijatykach są kobiety, w FPSach nie strzela się w multi żeńskimi postaciami (piszę o tych popularnych). |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 30-12-2011, 08:02
|
|
|
Cytat: | Ale to przecież oczywiste. W bijatykach są kobiety, w FPSach nie strzela się w multi żeńskimi postaciami (piszę o tych popularnych). |
W Q3/Live są żeńskie postacie. :( |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 30-12-2011, 11:16
|
|
|
Keii napisał/a: |
W Q3/Live są żeńskie postacie. :(
|
Ale Slovie raczej mogło chodzić o te Bardziej znane shottery, jak CoD MW3, Battlefield, CS etc. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-01-2012, 17:16
|
|
|
Będzie nowy X-Com. Prawdziwy X-Com, a nie jakieś FPS-popłuczyny. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 05-01-2012, 22:20
|
|
|
Fantastycznie - o ile spełnią obietnice. Niestety, jak dotychczas odgrzewanych xcomów/ufo było sporo, i wszystkie do niczego. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 05-01-2012, 22:26
|
|
|
Keii napisał/a: | Niestety, jak dotychczas odgrzewanych xcomów/ufo było sporo, i wszystkie do niczego.
|
Dokładnie, dla mnie ta seria skończyła się na: Terror From the Deep. Następne produkcje były już dla mnie zbyt dziwne i słabe. |
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-01-2012, 18:17
|
|
|
Jakieś pół roku czy rok temu WAR miał coś koło 3-4 tysięcy graczy na całym świecie. To MMO jest martwe w zasadzie mniej więcej od 2-3 lat, a zdychać zaczęło tak naprawdę już kilka miesięcy po premierze kiedy polityka nie zamykania serwerów (bo to by oznaczało przyznanie się do przeszacowania potencjału gry) doprowadziła do tego, że tak naprawdę poza paroma serwerami na które ludzie się przenieśli, było na całym świecie chyba sto kilkadziesiąt w pełni opustoszałych miast. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|