Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Type-Moon/Nasuverse |
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-12-2012, 11:53
|
|
|
Tak,
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Karna
. Na serio, kanoniczna (lub dobrze napisana w fiku) walka tego pana z Gilgameshem to coś, co chciałbym zobaczyć. Ten osobnik jest chyba jedynym Servantem napisanym na podobnym poziomie mocy (przez Nasu). |
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 15-12-2012, 12:09
|
|
|
Cytat: | Każdy, kto grał w Final Fantasy VII pewnie teraz kwiczy ze śmiechu...
|
Nie grałam w FF VII i nie za bardzo rozumiem czemu, biorąc pod uwagę, że imię Klaudia jest całkiem normalnym i funkcjonującym imieniem.
Pojawiły się pierwsze dokładniejsze informacje o Fate/Apocrypha (acz nie wiem na ile wiarygodne).
/me powtarza by nie robić sobie nadziei, /me powtarza, by nie robić sobie nadziei, /me powtarza by robić sobie nadziei nawet jeśli Type-Moon byłoby zdolne do takiego trolla. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2012, 12:20
|
|
|
Urawa napisał/a: |
Każdy, kto grał w Final Fantasy VII pewnie teraz kwiczy ze śmiechu... |
Przeszedłem VII 3 albo 4 razy i nie mam pojęcia, o co Ci chodzi. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 15-12-2012, 13:19
|
|
|
Keii napisał/a: | Urawa napisał/a: |
Każdy, kto grał w Final Fantasy VII pewnie teraz kwiczy ze śmiechu... |
Przeszedłem VII 3 albo 4 razy i nie mam pojęcia, o co Ci chodzi. |
<załapał> Pfft.
Honeybee, Keii. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 27-12-2012, 11:15
|
|
|
Fate/Extra CCC przełożono na marzec, ale za to otrzymaliśmy ładną zapowiedź. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 30-12-2012, 23:22
|
|
|
Rejoice, for fanon has became canon. Innymi słowy pojawiły się pierwsze potwierdzone spoilery z Apocryphy.
Kotomine Shirou niniejszym stał się kanoniczny, acz mogli mu dać ładniejszą fryzurę. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 13-01-2013, 15:55
|
|
|
Nie wiem czy czytaliście opis, ale Shaft ma odpowiadać za anime opening XD
Cytat: | The studio SHAFT (Puella Magi Madoka Magica, Nisemonogatari) is producing the opening anime for the game. |
Ok, Ciekawe czy pojawi się następny obrazek z serii "meanwhile at Shaft". Nie zawiedź mnie Shaft!
A tak BTW, nie wiem czy był tu postowany ale:
http://www.youtube.com/watch?v=pldT5bFuDhw
Fate/Zero Ending 2 (Kirei Version) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 13-01-2013, 16:20
|
|
|
Tu nie, bo był postowany 3/4 roku temu, gdy ten temat jeszcze nie istniał tutaj razem z innymi acz linki youtubowe są zapewne wszystkie martwe, bo yt robiło regularne czystki. Oryginały na nico za to powinny wszystkie działać. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 20-01-2013, 11:59
|
|
|
Czy ty właśnie stwierdziłeś, że Semiramis nie jest warta zawieszenia na niej oka...? |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 20-01-2013, 12:01
|
|
|
Nie w moim guście, że tak powiem. Jak już mówiłem, mam pecha do projektów TM, najbliżej chyba była Saber z Fate/Zero w garniaku (i komplecie z Irisviel) lub Ciel z Tsukihime, ale nadal... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-01-2013, 12:11
|
|
|
Faktycznie wszystkie trochę na jedną modłę zrobione. Ale Apocryphy tykać się nie zamierzam, więc lepiej zamilknę ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|