Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Legacy of Kain |
Wersja do druku |
SenSeiji
Wild Soul
|
Wysłany: 06-12-2006, 10:51
|
|
|
Dobra przyznaje się pominolem dwie strony z kawałkiem postów ^^"
Keii oki zgadzam sie z tym co napisałeś, jeśli naprawde gdzieś utkneli ja z chęciom pomoge po to przecie jest forum ^^. Też miałem przypadek że mi gra nie chciała sie odpalić, ale że lubiłem marnować kiedys kesh to nie było u mnie problemu ^^. co do sterowania to tylko blod omen 2 ma je ******* (szkoda że sie nie da zrobić "piiiii" z dźwiękiem ^^).
Jeżeli ktuś chce pomocy z przejściem jakiejś cześci LoK, moje gg jest w profilu, postaram się pomuc w miare mojej pamieći (choć ostatnio zawodnej ^^) no i neta to źródełko wszystkich opisów ^^ |
|
|
|
|
|
pawel
Gość
|
Wysłany: 04-01-2007, 19:47
|
|
|
wie ktos moze gdzie moge znalesc poradnik do SR2?? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2007, 20:54
|
|
|
www.gamefaqs.com |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Teknometalman
|
Wysłany: 24-08-2007, 03:16
|
|
|
Ja grałem w soul Reavera, i muszę przyznać że jest to jedna z moich ulubionych gier. jako ciekawostkę podam, że mam ją po Polsku :) |
|
|
|
|
|
Apocalipato
Gość
|
Wysłany: 08-05-2010, 12:49
|
|
|
Witam, Gram W Definance I Nie Wiem Jak Przejsć 4 Misje.
Zaciołem Się Na Tym Momęcie Gdy Dochodzę Do Takiej Małej Czarnej Kuli, Zabiłęm
Tam Wszystkie Duchy Ale Co Dalej ?
O odpowiedź Proszę Pod Numer GG "10539202" |
|
|
|
|
|
pawel1234212
Gość
|
Wysłany: 25-08-2010, 12:58
|
|
|
mam pytanie. w defiance utknąłem w 12 rozdziale jestem w tym zamku i sie tam szwendam cały czas może mi ktoś powiedzieć co mam tam zrobić i gdzie dalej iść. Wszystko już przeszukałem i nic |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|