Komunikatory |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-08-2008, 08:57
|
|
|
Przez pewien czas (dawno, dawno temu) korzystałem z ICQ, potem przesiadłem się na GG. Nie był to najlepszy komunikator, ale siedziało na nim trochę moich znajomych, więc używałem go i używałem... aż przyszedł GTalk. Przez krótką chwilę korzystałem z tych 2 komunikatorów na raz - ostateczny upadek GG dokonał się wraz z migracją ludzi na gmaila. Obecnie GTalk jest jedynym komunikatorem z jakiego korzystam, i nie czuję potrzeby zmiany. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-08-2008, 18:33
|
|
|
hmm...
A ja byłem kolekcjonerem... najpierw ICQ, potem gg, po drodze dla kontaktów w USA zamiałem AIM i MSN, potem tlen... potem trafił mnie szlag i wszystkie ww. zgromadziłem w Mirandzie, ale z chwilą zawieszenia się kilka lat temu na stałe na IRCu (oczywiście w sieci MIRCX, a potem zmigrowaniu na Rizon) wszystkie komunikatory jako niewygodne i nie pozwalające na rozmowę w więcej niż 2 osoby poszły w odstawkę.
Z nastaniem google talka zamiałem go, i teraz na ICQ/AIM/gg/MSN można mnie łapać... po uprzednim tycnięciu na IRC/mail że mam włączyć XD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 19-08-2008, 21:41
|
|
|
GG siadało, więc zainstalowałem Tlen, Tlen jets ciągle sprawny, więc już nic innego nie uzywałem. Kropka. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
BloodRevan
[Miejsce dla sponsora]
|
Wysłany: 21-08-2008, 13:47
|
|
|
Ja używam aktualnie 2 komunikatorów- Google talk i Spik. Powody zostały już wymienione we wcześniejszych postach, więc nie ma potrzeby ich powtarzać. |
|
|
|
|
|
krejd
Uaaa :P
|
Wysłany: 21-08-2008, 15:18
|
|
|
Zrezygnowałem ostatecznie z denerwującego, debilnego AQQ i przeniosłem się na Spika. Jestem zadowolony :). |
_________________ Kyuuu :). |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-07-2009, 16:56
|
|
|
Przy okazji szukania nazwy czcionki, którą widać w oknie rozmowy w GTalku natknąłem się na to - przydatne "sztuczki" do GTalka.
A jeśli o komunikatory chodzi, to od wczoraj jestem szczęśliwym użytkownikiem Mirandy. Konfiguracja i personalizacja zajęły mi ładne parę godzin, ale połowa tego czasu przeznaczona była na ostateczne dopieszczanie. Jeśli komuś chce się poświęcić dużo czasu i nerwów na konfigurację, jest to jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy multikomunikator. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
BoginiMarzeń
Marzycielka
|
Wysłany: 24-07-2010, 11:39
|
|
|
Uzywam tlyko i wyłącznie GG, kiedys zaczełam z Nktalk, ale to nie to samo :P |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-07-2010, 11:57
|
|
|