Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kuźnia Amartha |
Wersja do druku |
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 26-06-2010, 21:14
|
|
|
Nie uczę się na błędach, więc znowu popełniłam fanart. Tym razem jest to Tom Tanaka. |
|
|
|
|
|
Amarth
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 05-07-2010, 21:23
|
|
|
Doot doot doot...
Znowu post pod postem... zaczyna wyglądać jak jaki koci maraton...
A~nyway! Próbowałam zrobić ten atak nekrokurczaków, ale... o ile Kapusta kawałkami nawet wychodzi, o tyle kurczaki chyba mnie nie lubią i nie poddają się woli mojego ołówka. Odkładam więc ten projekt na później. Zamiast tego postarm się jak najszybciej stabletować minikomiks, który zaczęłam (niestety, nie mam za bardzo czasu na tablet, więc troszkę to potrwa)
Dziś zaś przynoszę dwóch własnych bohaterów, Ulfa i Sterne'a, którzy nie do końca wyszli. Tym razem tylko ołówek, długopis odpoczywa.
Edit:
Od dziś Amarthy są również dostępne na Pixivie . Na razie tylko garstka artów spostowanych już na devie. Nie będzie ich tu zbyt wiele, myślę, bo Pixiv ma generalnie dość wysoki poziom, ja natomiast nie.
Jeśli ktoś będzie miał ochotę przeglądać moje favy sugeruję, by miał zablokowane pokazywanie R18-tek, bo choć teraz jest tam całkiem bezpiecznie, to w najbliższej przyszłości może przestać być. |
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 15-07-2010, 11:48
|
|
|
Dziś przynoszę:
Staroć, który wisi już kilka dni: DeviantArt / Pixiv
Oraz fanart Wiatru Na Szczycie, który totalnie nie wygląda odpowiednio, ani nawet nie tak, jak sobie go wyobrażałam, więc może lepiej będzie go potraktować jako postać niezależną: DeviantArt / Pixiv
Edit:
Ponownie Wiatr Na Szczycie, z drobną zmianą fryzurową: DeviantArt / Pixiv
Edit2:
Berenika, żona Ulfa. |
|
|
|
|
|
Amarth
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-08-2010, 15:16
|
|
|
Przepaska Biodrowa rulz! A Komiks mnie powalił xD |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Amarth
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 22-08-2010, 22:37
|
|
|
W końcu postanowiłam ruszyć swoje leniwe cztery litery i zrobiłam alfabetyczny spis wszystkich istniejących jenotów z krótkimi opisami w ramach bonusu. Znajdziecie ją (plus dodatkowo przeklejoną z Deva notatkę na temat Boru Szumiącego) na specjalnie w tym celu założonym LiveJournalu . Niestety z jakiegoś całkowicie mi nieznanego powodu tekt postu ścieśnił się, jakby w życiu nie słyszał o interlinii i jak narazie nic nie mogę na to poradzić (poza kilkoma celnie wymierzonymi przekleństwami). Jeśli jakiś obeznany z LJem jenot wie, co z tym zrobić, będę wdzięczna za wiadomość.
PS: kilknijcie obrazki, by zobaczyć większe wersje. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-08-2010, 22:43
|
|
|
Jeżu.
Amarth, na litość, zmień czcionkę, toć tego się nie da czytać.
(a czytać będziem jutro, to tak z wstępnych uwag :P) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 22-08-2010, 22:45
|
|
|
Uwierz Maieczko, że próbowałam ze zmianą czcionki, ale to nie pomaga (właściwie jest jeszcze gorzej)... Wygląda na to, że winne jest przeklejenie tekstu z Worda. Będę najwidoczniej musiała wszystko przepisać, a to trochę potrwa...
Edit: Przepisałam fragment. Wygląda tylko trochę lepiej i nadal nie zdaje sobie sprawy z istnienia interlinii... Screw it. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-08-2010, 08:24
|
|
|
Amarth - nie znam się na LiveJournalu, ale dobra rada: przeklej tekst z Worda do Notatnika, wyłącz mu zawijanie linii w Notatniku, skopiuj całość i wklej. To pozwala "wyczyścić" tekst z całego bagna Wordowego i dość często pomaga. Przynajmniej ja tak robię na swoim blogu i działa, bo też się rozkrzaczało, jak kopiowałam z Worda. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 23-08-2010, 08:29
|
|
|
Avellana napisał/a: | Amarth - nie znam się na LiveJournalu, ale dobra rada: przeklej tekst z Worda do Notatnika, wyłącz mu zawijanie linii w Notatniku, skopiuj całość i wklej. To pozwala "wyczyścić" tekst z całego bagna Wordowego i dość często pomaga. Przynajmniej ja tak robię na swoim blogu i działa, bo też się rozkrzaczało, jak kopiowałam z Worda. |
To był pierwszy krok, jaki zrobiłam i na początku nawet on nie pomagał. Z jakiegoś powodu musiałam zwyczajnie zrobić drugi post i skasować pierwszy i wtedy ta medota się sprawdziła. Słowem: już naprwione, lista wisi (muszę jeszcze tylko doczepić obrazki).
Ave, Crack, dzięki za wskazówki :3
Edit: Obrazki doczepione i nawet nic się po drodze nie popsuło. |
|
|
|
|
|
Amarth
|
|
|
|
|
Amarth
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|