Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakie anime widzieliście?/Widziałem (...) co polecicie? 1 |
Wersja do druku |
kostek
Gość
|
Wysłany: 27-07-2008, 19:11
|
|
|
teraz szukam czegoś w stylu clannad |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 27-07-2008, 19:13
|
|
|
Cytat: | teraz szukam czegoś w stylu clannad |
Air, Kanon... hrrr... (zasypia) |
|
|
|
|
|
Bloomfield
Gość
|
Wysłany: 27-07-2008, 19:34
|
|
|
Witam ponownie. Dziękuje za podpowiedź co prawda Lucky Star i School Rumble już kiedyś widziałem ale Minami-ke miałem trochę zabawy i może obejrzę kiedyś drugi sezon. Jednak to już nie to samo bo kreska bardziej zbliżona do kształtów człowieka :D moja ukochana Azumanga trochę bardziej w stronę kreskówki i ta "Osaka"... No cóż pozostaje jeszcze raz podziękować i poprosić o coś "świeżego" z drugiej grupy (do której swoją droga School Rumble pasuje jak ulał mimo że to "romansidło")
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
ArtiSaBanGg
Gość
|
Wysłany: 28-07-2008, 11:45
|
|
|
mam prosbe moze ktos polecic anime lub mange zblizona do Berserk, Blame, Claymore? |
|
|
|
|
|
mouse
Gość
|
Wysłany: 28-07-2008, 11:56
|
|
|
Ja był bym wdzięczny za polecenie jakiegoś anime podobnego do gantz ,lubię takie klimaty . |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 28-07-2008, 12:43
|
|
|
ArtiSaBanGg:
Cytat: | mam prosbe moze ktos polecic anime lub mange zblizona do Berserk, Blame, Claymore? |
Nie w klimacie rycerskim, ani fantasy, ale wg mnie anime, które Tobie polecę przewyższa te, które wymieniłeś: Black Lagoon 1. i 2. sezon. Poza tym są wszystkie elementy, które znalazłeś w wymienionych przez siebie seriach, czyli dobra akcja, przyjaciele, kobiety, walka and so on;)
Być może warto byś obejrzał też Ergo Proxy, jeśli jeszcze nie miałeś z tym anime kontaktu.
Poza tym proponuję abyś zapoznał się ze sposobami wyszukiwania na serwisie dot. anime i sam poszukał, kierując się recenzjami;) |
|
|
|
|
|
artisabangg
Gość
|
Wysłany: 28-07-2008, 14:43
|
|
|
ogladlaem jak i wiele innych ale szukam cos w tamtym klimacie,ergon proxy kolejna manga ktora zostala okaleczona przy zamianie na anime, tak samo jak claymore ostatenie 2 epi, hm obejze co poleciles thx, |
|
|
|
|
|
marcin11888
|
Wysłany: 30-07-2008, 18:23
|
|
|
Hej szukam anime...dobra komedia romantyczna +ecchi +happy end(tylko nie taki ze na koncu gosc orientuje sie ze kocha swoja pasztetowa kolezanke :P |
|
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 31-07-2008, 01:04
|
|
|
DiziXagi Yyy, Twoja lista jest naprawdę świetna...
marcin11888 napisał/a: | Hej szukam anime...dobra komedia romantyczna +ecchi +happy end(tylko nie taki ze na koncu gosc orientuje sie ze kocha swoja pasztetowa kolezanke :P |
... Czekaj czekaj, Sola i School days kończą się happy end'em ?? No, każdego cieszy co innego, ale mnie nie bawi śmierć większości głównych bohaterów.
Dorzuciłbym Bokurano, Air, Clannad movie Hanbun no Tsuki... to się chłopak uśmieje po pachy pod koniec... Jak już polecacie komuś serie, to nie róbcie tego na odpier... kopiując listy które nie pasują do wyszukiwanego schematu. |
|
|
Zibek1
Gość
|
Wysłany: 31-07-2008, 01:31
|
|
|
Coś podobnego do Eureka Seven.
Anme było naprawdę świetne.
Code Geass już widziałem.A żadnej seri z mechami poza tymi dwoma nie widziałem więc jestem otwarty na propozycje. |
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 31-07-2008, 07:12
|
|
|
Zibek1 napisał/a: | Coś podobnego do Eureka Seven.
Anme było naprawdę świetne.
Code Geass już widziałem.A żadnej seri z mechami poza tymi dwoma nie widziałem więc jestem otwarty na propozycje. |
Gurren Lagann
Evangelion |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-07-2008, 08:03
|
|
|
Ja z zapytaniem do weteranów. Otóż, poszukuję serii, w której nie ma absolutnie żadnego wątku romantycznego. Mam ochotę obejrzeć wreszcie coś (najchętniej coś przygodowego), w czym nie uraczę wyznań miłosnych, sytuacji z typu "ja cię kocham, a ty mnie nie zauważasz", ukradkowych spojrzeń i rumeńców. Najlepiej, gdyby taka seria nie była tasiemcem, ale jeśli jest to przeżyję. |
|
|
|
|
|
Paniol
|
Wysłany: 31-07-2008, 11:50
|
|
|
hmm co powiesz na Black lagoon,Soul eater ? |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-07-2008, 12:03
|
|
|
Paniol napisał/a: | hmm co powiesz na Black lagoon,Soul eater ? |
Soul Eatera czytam i oglądam, a w Black Lagoon z tego, co pamietam to wątek romantyczny się pojawia między Revy i Rockiem. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|