Oficjalny protest ;P |
Dyskusje na forum Tanuki.pl o polityce itp. kontrowersyjnych tematach: |
Tak |
|
39% |
[ 16 ] |
Nie |
|
34% |
[ 14 ] |
Who cares |
|
26% |
[ 11 ] |
|
Głosowań: 41 |
Wszystkich Głosów: 41 |
|
|
|
Wersja do druku |
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 21-02-2006, 20:21
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Co do rygorystycznej moderacji - owszem fora pozbawione jej zyja i maja sie dobrze. Za to wygladaja jakby zaludnialy je goryle toczace wojny slowne z szympansami. |
ech... są dobre fora bez rygorystycznej moderacji za to z klimatem. przynajmniej były bo pojawiła się rygorystyczna moderacja i wszystko poszło w diabły...
Ysengrinn napisał/a: | Sorry, ale jak wierzysz w anarchistyczne utopie to wywalaj do jakiejs dzungli i tam ja zakladaj, ja nie potrzebuje eksperymentow by wiedziec jak to sie skonczy. |
znam fora na których za jeden głupi post od razu dawali bana... czy to jest ideał? może i mam głupie anarchistyczne poglądy ale lepsza anarchia niż totalitaryzm |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-02-2006, 20:27
|
|
|
Primo jeszcze nie masz bana. Duo to Ty jeszcze nie widziałeś totalitaryzmu, jak Ci nasz ustrój przeszkadza.
Cytat: | ech... są dobre fora bez rygorystycznej moderacji za to z klimatem. |
Wiesz, różni ludzie lubią różne klimaty. To, że ktoś lubi zapaszek starych skarpet nie znaczy, że wszyscy to lubią. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-02-2006, 20:42
|
|
|
jezeli to forum ci sie nie podoba - to idz sobie na jedno z tych lepszych.
w przeciwnym razie, przestan marudzic o moderacje. jest jaka jest, uzytkownikom sie podoba, i inna nie bedzie (mam nadzieje).
powtarzam, zapisujac sie na to forum, zgadzales sie na reguly ktore tu panuja. jezeli mimo wszystko nie zamierzasz ich przestrzegac - popros dowolnego opa, niech cie zbanuje. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-02-2006, 21:24
|
|
|
Nezumi napisał/a: | ech... są dobre fora bez rygorystycznej moderacji za to z klimatem. przynajmniej były bo pojawiła się rygorystyczna moderacja i wszystko poszło w diabły... |
uno: wskaż, gdzie tu jest rygorystyczna moderacja (chyba, że uznasz za takowe pilnowanie porządku i przestrzegania regulaminu)
due: co w klimacie tego forum ci się nie podoba?
Cytat: | znam fora na których za jeden głupi post od razu dawali bana... czy to jest ideał? może i mam głupie anarchistyczne poglądy ale lepsza anarchia niż totalitaryzm |
jak na razie nie masz bana, tylko osta, za uporczywe nie stosowanie się do zaleceń Administracji. może przestałbyś grać wielce pokrzywdzonego przez "tyrańską moderację" (TM). która stara się utrzymać porządek i zaczął się stosować do regulaminu, który podobno zaakceptowałeś. Na anarchię tu nie licz - forum jest do dyskusji, a nie do trollowania, spamowania, floodowania czy obrażania innych Uzytkowników. Jeśłi te reguły wydają się komuś "zbyt" totalitarne... cóż, jego broszka...
[sarkazm]najwidoczniej klimat wzajemnego zroumienia, koleżeństwa i dobrej zabawy. oraz prób porozumienia nad podziałami niektórym się kojarzy z totalitaryzmem.... sesesese...[/sarkazm] |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-02-2006, 22:11
|
|
|
Nezumi napisał/a: |
znam fora na których za jeden głupi post od razu dawali bana... czy to jest ideał? może i mam głupie anarchistyczne poglądy ale lepsza anarchia niż totalitaryzm |
Ok to jak anarchia to ja przyjade cie skopac potem zgwalcic twoja dziewczyne i sprzedąc matke w niewole. Tylko dlatego ze mam broń parunastu kumpli z bronia i tak chce. Proste jak drut to jest anarchia.
To metafora wyrazajaca co by było jakby Ika nie miała racji i nie było żadnych zasad |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 21-02-2006, 22:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-02-2006, 22:21
|
|
|
Cytat: | lepsza anarchia niż totalitaryzm |
Czyli lepiej było mieszkańcom krajów byłej Jugosławii w czasie lat 90 niż za rządów Tity ? Z pewnością.... |
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 21-02-2006, 22:28
|
|
|
Em.. Um... Ja nie wiem po co dalej się kłócić ^^' Chyba Nezumi już zrozumiał o co wszytskim chodzi. I nie myślę żeby trzeba było się nad tym dalej rozwodzić ^_~~
|
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-02-2006, 22:31
|
|
|
*Podpisuje się pod postem Cichej Anieliczki*
Amen
I proszę o skończenie offtopu anarchistycznego. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 22-02-2006, 12:11
|
|
|
IKa, Bianca, Ysengrinn, ja nie mówiłem o tym forum tylko o innych forach na których z powodu zbyt rygorystycznej monarchii wszystko się zwaliło. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-02-2006, 12:14
|
|
|
Nezumi, ale mowiles o tym w temacie poswieconym dyskusji na temat TEGO forum. nie "jakiegos hipotetycznego forum idealnego". wiec w takim razie to sie nazywa offtop i w dyskusjach technicznych jest bardzo niemile widziane.
[EDIT=Ysengrinn] Kielon, to prywatna sprawa. Racz nie wywlekać niechęci do mnie czy kogokolwiek na publikę. Po pierwsze to offtop, po drugie to o co się czepiasz to sprawa oczywista i nie ma nic wspólnego z nadużywaniem władzy moderatorskiej. Jeśli masz pretensje o wycięcie postów wyślij priva Administratorowi. Jeśli masz pretensje o chat - wyślij go do mnie. |
|
|
|
|
|
|