Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-09-2007, 22:32
|
|
|
........................................... gdzie jest ten cholerny adres do mnie, co?
Cytat: | Witam. Jestem jednym z administratorow dosc mlodej jeszcze strony traktujacej o serii "Neon Genesis Evangelion".
www.nge.bo.pl
Chcialbym spytac czy istnialaby mozliwosc wymiany linkami miedzy Panstwa portalem a strona, ktora ja reprezentuje. Oczywiscie wiem, ze maja Panstwo ograniczone miejsce i dlatego nie duze strony (a moja jak na razie wlasnie taka jest) moga byc dodane w linkach wiec wlasnie na tym by mi zalezalo. Dodatkowo wedlug tego co przeczytalem strony poswiecone jednej serii moga wyswietlac sie pod jej recenzja na Panstwa portalu wiec takze o to chcialbym prosic. Oczywiscie w zamian na naszej stronie zamiescimy button reklamujacy Panstwa strone. Mam nadzieje ze mimo tego ze moja strona jest jeszcze mala uda nam sie nawiazac wspolprace. Oczywiscie na mojej stronie nie zamieszczane sa materialy nielegalne oraz linki do takowych. Z gory dziekuje za rozpatrzenie mojej propozycji.
Pozdrawiam.
Dino. |
|
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 15-09-2007, 22:53
|
|
|
adres poproszę, to im odpiszę |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-09-2007, 12:57
|
|
|
Download widzę, ale tylko dla zarejestrowanych więc może można udawać, że nie widzimy. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-09-2007, 13:01
|
|
|
Ten download został wczoraj obadany: zawiera awatarki, skórki do winampa i inne takie. Innymi słowy nic okropnego. Dla zarejestrowanych pewnie po to, żeby oszczędzać łącze... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-09-2007, 17:02
|
|
|
W sumie zatem OK, ale lepiej z góry ich ostrzec, że jak zrobią więcej downloadu 'oficjalnego' to polecą. Z postu któregoś usera na forum z listą epizodów na rapidshare to już się mogą wytłumaczyć... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-09-2007, 17:04
|
|
|
Niejaki Tymek - 88tymek@interia.pl
Cytat: | Witam !
Czy istnieje możliwość zeby w Aniem Elfen Lied oraz Higurashi no Naku Koro ni zostały wstawione do mojej stronki o tych anime ?
www.higurashi.go.pl
Z góry dziękije i Pozdrawiam ! |
Moja odpowiedź (wykorzystująca na chama kawałek wcześniejszej, dobrze będzie kiedy zrobić jakieś "gotowce")
Cytat: | Witam,
W zasadzie sprawami związanymi z linkami zajmuje się Bezimienny, jednak w tym przypadku nie mam powodów przekazywać mu tego maila.
Niestety, muszę odmówić zamieszczenia linka do Twojej strony na Tanuki-Anime. W ramach niedawnych ustaleń naszej redakcji z naszego portalu usuwane są linki do stron zawierających materiały nielegalne - innymi słowy, rozbudowany dział nazywany zazwyczaj "download". Znakomicie wiemy, że to "odsiewa" ogromną większość działając polskich stron fanowskich i muszę powiedzieć, że bardzo jest przykro myśleć, że zaledwie nieliczne z nich nie budują swojej oglądalności na pirackich multimediach, a na własnoręcznie przygotowanych materiałach.
pozdrawiam,
Avellana |
|
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bezimienny
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-09-2007, 14:38
|
|
|
A wydawałoby się, że jest to dość wyraźnie napisane we "współpracy"... Chciałoby się by więcej osób należało do tej samej kategorii przypadków jak ten poprzedni... |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 04-10-2007, 22:24
|
|
|
Bianca: zerknij na http://forum.tanuki.pl/tematy33/1609,75.htm (ten fragment o stronie Ouranowej) i powiedz, co im napisałaś, bo:
(tak, dział download się poszerzył) |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-10-2007, 22:53
|
|
|
......nic? ;) |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-10-2007, 00:02
|
|
|
Tilk: czy to liczenie statystyk bez uwzgledniania botow bylo podpiete pod AvStatsa czy niezalezne? I czy przez jakas web-pseudo-konsole by sie nie dalo tego AvStatsa jednak postawic? (bo to sie moze zrobic dosyc kluczowe) |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-10-2007, 16:48
|
|
|
Statystyki kliknięć są obliczane niezależnie. Jeśli o awstatsa chodzi, właśnie spróbowałem coś zrobić i wystąpił ciekawy problem: skrypt awstats wywala się w enigmatyczny sposób, chyba że wykastruję go o jakieś ostatnie 20% kodu - i to wywalenie się nie ma nic wspólnego z wykonaniem tego kodu, bo dla testów zaraz na początku skrypciku dopisałem "wyślij jakieś bzdury i zakończ pracę"... Jest dziwnie. I nie widzę żadnej ciekawszej metody szukania miejsca problemu, niż selektywne kastrowanie w poszukiwaniu winowajcy.
Notabene, awstats to wielka, półmegabajtowa zbitka kodu... Ugh! |
|
|
|
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 07-10-2007, 22:55
|
|
|
Bianca napisał/a: | ......nic? ;) |
Sprawdź jeszcze raz. Z twojej wcześniejszej wypowiedzi wynikało, że jednak coś wysłałaś.
dodatkowo (by nie zapomnieć):
statystyki dotyczące Hanami, o które prosiłaś:
Kod: | Nazwa Dziś Wczoraj 7 dni 30 dni
Wydawnictwo Hanami 9 4 20 106 |
|
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-10-2007, 13:04
|
|
|
Kot w liscie napisał/a: | Witaj,
chwilowo jest podlinkowane, jednak nieco zmartwil nas dzial download.
Mamy nadzieje, ze glownym celem strony nie jest/nie bedzie
dostarczanie odcinkow.
pozdrawiam,
B |
|
|
|
|
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 10-10-2007, 20:45
|
|
|
Cytat: | From: wkozinski@o2.pl <wkozinski@o2.pl>
Date: 06-10-2007 23:26
Subject: Pytanie do Administratora
To: avellana.tanuki@gmail.com
Witam
Chciałbym umiescić 4 stałe linki tekstowe na stronie http://anime.tanuki.pl/strony/ na okres 6 miesięcy łącznie za 60 PLN. Chodzi o linki w formie <a href="http://www.adres_strony.pl">nazwa_linku</a>. Linki dotyczą turystyki w Polsce.
Czy byłaby taka możliwość?
Pozdrawiam serdecznie
Wojciech Koziński |
Ponieważ nie wiem co konkretnie zostało odpisane poprzednim razem (poza wysłaniem na drzewo), poczekam chwilę z wysyłaniem odpowiedzi.
Edit: Tekst odesłany:
Cytat: | Podobnie jak w przypadku prawie identycznego zapytania które otrzymaliśmy nieco ponad miesiąc temu odpowiadamy, że, jako strona tematyczna, zasadniczo nie zamieszczamy reklam spoza naszego obszaru zainteresowań.
Z poważaniem,
Bezimienny
Redakcja serwisu Tanuki.pl |
|
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2007, 22:03
|
|
|
naprzyszlosc, 60 zlotych to ok, ale na miesiac a nie na pol roku. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|