FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 42, 43, 44  Następny
  Korespondecja z innymi stronami:
Wersja do druku
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

Status: offline
PostWysłany: 04-06-2008, 19:55   

Powyższe już załatwione. Dodatkowo uzgodnione linki pod recenzjami (w obie strony - z naszej do głównej, od nich do recenzji).

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 22-06-2008, 20:45   

Cytat:
Dzień Dobry

Mam pytanie w sprawie zamieszczania recenzji(bądź ich fragmentów) z tanuki na mojej stronie, mianowicie chodzi mi o recenzje których brak mojej stronie szczególnie w dziele Anime Online, wasze recenzje są chyba w ten sposób umieszczone na stronie www.anime-online.info.pl , piszą o tym u dołu w ostatnio dodanych.

Chciałbym się zorjętować czy istnieje taka możliwość, oczywiście pod każdą recenzją(bądź jej częścią gdyż na chodzi bardziej o zarys fabuły niż kwestje typu kreska itp.) z tanuki(lub jakiś button) zostanie umieszczony link iż to z waszej strony oraz nick autora recenzji.

Adres strony to www.shiden-anime.info

Pozdrawaim i liczę na szybką odpowiedź

1. Czy to coś się do kogoś jeszcze odzywało?

2. Czy ktoś miałby ochotę coś odpisać, bo ja nie bardzo mam warunki się wgłębiać? (Maila forwarduję w razie potrzeby).

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 03-07-2008, 14:58   

Cytat:
Witam serdecznie .
Jestem Michał (czolgista) założyciel Strony Animebrat.pl
Jako że jesteśmy nowym Portalem chcielibyśmy poblikować na naszej stronie twoje recenzje anime , ze wzgledu na to że posiadamy dział ''Animefan'' czyt. Recenzje Anime.
Byłbym wdzieczny ze zgodzy bo by to troche nam pomogło ;)
Pozdrawiam i czekam na Pozytywną odpowiedz :)

Nie wiem, czy inni też to dostali, ale nie wykluczam...
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 03-07-2008, 16:27   

Nie dostałem! Nie chcą moich recenzji!
Achem...
A poza tym, to zajrzałem na ich stronę. Mieli kilka niezłych pomysłów, ale dokładnie utopili to w zalewie niesamowitej tandety. No i ten download... Spisuję ich na straty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 03-07-2008, 16:58   

Ha! A na moich się poznali! Po zobaczeniu downloadu odesłałem ich na drzewo stwierdzeniem, że życzę sobie 50 zł za każdą recenzję.
Powrót do góry

PostWysłany: 04-07-2008, 12:44   

Korespondencja z Animebrat:
Cytat:
Szanowni Państwo;

Dziękujemy za Państwa zainteresowanie recenzjami zamieszczonymi na Tanuki.pl; jest to dla nas cenny sygnał, że teksty naszych recenzetów są znane i docieniane w polskim świecie mangi i anime.

Odnośnie jednak zapytań, jakie wysyłacie Państwo do członków redakcji, zmuszeni jesteśmy udzielić Panstwu odmownej odpowiedzi. Recenzje pisane przez członków redakcji przeznaczone są do publikacji wyłącznie na Tanuki.pl, i co do zasady nie są udostępniane innym stronom.

pozostaję z poważaniem
Łukasz Lipiński
redaktor prowadzący Tanuki Manga
http://tanuki.pl
ISSN: 1898-8296

Dostałem odpowiedź:
Cytat:
Też tak myślałem i postanowiłem z innymi radzić sobie sami i własne recenzje pisać , i jeszcze jedna sprawa jest może możliwość wymiany bannerów lub buttonów .
Powiem że po tym emailu od ciebie , lepiej się można dogadać z Grupą Tanuki , niż z azumine , bo niestety od nich wyłacznie idą wyzwyska i krytyka z każdej strony ;/ .
Pozdrawiam i czekam na odp. :)
Pozdrawiam
Michał Chodownik.
I grupa Animebrat :)

Proponuję odpisać coś w stylu, że bardzo chętnie, popieramy nowe inicjatywy itp., ale warunkiem wymiany jest usunięcie całego pirackiego downloadu. Do tego tekst "o szkodliwości downloadu", taki sam jak kiedyś poszedł do strony o Kenshinie. Jak sądzicie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Lady of Autumn

PostWysłany: 04-07-2008, 13:06   

Tak, szczególnie, że to szczera prawda: jak usuną download, to możemy pogadać o wymianie bo to jest warunek stawiany wszystkim stronom.

PostWysłany: 04-07-2008, 16:59   

Propozycja odpowiedzi, wzorowana na liście Bezimiennego:
Cytat:
Bardzo chętnie wyrazilibyśmy zgodę, w zamian za umieszczenie linku zwrotnego do Tanuki.pl na Państwa stronie. Niestety, w obecnej sytuacji jest to niemożliwe. Tanuki.pl współpracuje z polskimi wydawcami mang i anime, i z tego względu nie zamieszczamy linków do stron oferujących nielegalne materiały. Dotyczy to również muzyki oraz mang i anime nie wydanych w Polsce. Oczywiście, gdyby nielegalne materiały zostały z Państwa strony usunięte, nie byłoby żadnych przeszkód w nawiązaniu współpracy; mając na względzie promocję początkujących stron, oferujemy link w linkowni oraz button w rotacji.

Można także zauważyć, że korzyść z pirackich materiałów wbrew pozorom jest dość wątpliwa. Owszem, początkowo zwiększa ilość wejść, ale użytkownicy przyciągnięci nielegalnymi materiałami ściągną co będą chcieli, a potem pójdą i najprawdopodobniej nie wrócą. Z drugiej strony tego rodzaju zawartość naraża Państwa na problemy z prawem oraz poważnie utrudnia przyszłe kontakty z portalami o podobnej do naszej polityce, oraz z wydawnictwami. Nasze doświadczenie wskazuje ponadto, że ostatecznie tym, co zapewnia stały dopływ czytelników i sprawia, że strona staje się naprawdę popularna, jest wyłącznie twórczość własna.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-07-2008, 17:26   

Czyli jednak ja nie byłem jedynym, do którego wysłali taki list? Buu...a już czułem się wyjątkowy i jedyny....
Nasze ulubione feministki - lesbijki nie odpisały?
Powrót do góry

PostWysłany: 04-07-2008, 17:37   

Yuri.pl odpisało z podziękowaniami. Zamieściły już newsa z linkiem na stronie głównej - http://yuri.pl/
Louise jeszcze nie odpowiedziała.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-07-2008, 17:40   

Oczywiście, o tym, kto ów wywiad przeprowadził mowy już nie ma. Ale spoko, dobre i to, ludzkie panny. Ciekawe, czy autorka tego ambitnego komentarza pod wywiadem tez przypełzła z yuri.pl?

Dobra, a teraz druga sprawa - news na acepie. Zajmiesz się tym?

Ostatnio zmieniony przez Teukros dnia 04-07-2008, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: 04-07-2008, 17:45   

Nie mam konta na ACP. Z tego co pamiętam, newsa na ACP miała zamieścić Abigail. Względnie, przejdziemy się z tym do IKi.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-07-2008, 17:50   

Ok, można by go wzorować na tym z yuri.pl, zaskakująco dobrze, jak na nie, napisanym.
Powrót do góry
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-07-2008, 10:58   

Cytat:
Witam!
Trafiłam na stronę tanuki.pl. Zastanawiam się, czy istnieje możliwość umieszczenia płatnej reklamy w serwisie.

Jeżeli to możliwe, proszę o kontakt przez gg (8960735) lub e-mail: m.peczek@csh.pl. Dziękuję i

czekam na odpowiedź.

A o takie dostałam (i przesłałam na redakcyjną). Mam nadzieję, że Abi się tym zajmie (o ile jest).

Lady of Autumn

PostWysłany: 20-07-2008, 12:10   

No dobrze, Abigail chyba nie ma... Czy ktoś może mógłby mi przypomnieć, jakie są ustalenia i co należałoby odpisać?

Strona 17 z 44 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 42, 43, 44  Następny
Odpowiedz do tematu