Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-02-2009, 10:04
|
|
|
Hmmmm... Może dać link tekstowy na razie, niech ma? To nam nie powinno jakoś strasznie zaszkodzić, mamy linków sporo. I napisać, że jak się nabawi sensownej zawartości, to może guzik dostać, albo i baner. Najlepiej mu napisać, żeby rzucił okiem, jakich mniej więcej rozmiarów strony te buttony dostają, to będzie mu się łatwiej zorientować. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-02-2009, 14:04
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | zależy mi na szybkim zaindeksowaniu strony przez google |
Odpisać że przez kilka miesięcy ma Fresh Site Bonus przez co Google daje go na wyższej pozycji niż stare strony. W dobrym indeksowaniu pomogą mapy witryny z Google Webmasters Tools (https://www.google.com/webmasters/tools/). |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-02-2009, 22:26
|
|
|
Dostałem takiego maila:
Cytat: | > Jestem autorem strony internetowej www.nostalgia.pl
> Przygotowuje teraz dzial poswiecony serialowi "Tajemnicze Zlote Miasta".
>
> Chcialbym wykorzystac do opisu tego filmu fragmenty twojej recenzji do
> opisu tego serialu.
> Oczywisice napisze kto jest autorem i z jakiej strony pochodzi ten opis. |
Zasadniczo zgodziłbym się, bo strona zacna, ale chciałbym znać zdanie redakcji (jako, że tekst należy do Tanuki-Anime). |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 17-02-2009, 11:29
|
|
|
Cytat: | Dziękuje bardzo za odpowiedź, z rady skorzystam, bo nigdy nie promowałem samemu strony, zawsze zlecałem to zadanie komuś innemu :)
Chciałem, aby to tanuki miało pierszeństwo w wyścigu o współpracę, gdyż to na waszym forum tenże pomysł dostałem :)
Ba! i to od administratora, co się rzadko zdarza (joke :F )
Będe w kontakcie, jak już się wybijemy to nieomieszkam napisać. |
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-02-2009, 11:42
|
|
|
Krew, pytanie jeszcze, czyja to odpowiedź i jakiej strony dotyczy?
Grisznak - ja nie mam nic przeciwko, biorąc pod uwagę, że strona nie zamierza "jechać" na naszych tekstach, tylko akurat coś takiego im pasuje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 17-02-2009, 12:42
|
|
|
Avellana napisał/a: | Krew, pytanie jeszcze, czyja to odpowiedź i jakiej strony dotyczy?
|
No tak, nie ma to jak konkrety z mojej strony...To była odpowiedź od Michała Ślęzaka, od strony www.123anime.pl. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-02-2009, 12:39
|
|
|
Te konkursy na Yeppas robią się popularne
heroes555@interia.pl napisał/a: | Witam, byłbym zaszczycony jakby Twoja strona została patronem medialnym mojego konkursu na rysunki i szkice postaci z mangi i anime. Poprzednia edycja cieszyła się niezmierną popularnością,> 260 uczestników, ponad 560 prac i ponad 90 tysięcy wejść na stronę konkursu. Patronat medialny polegałby na tym, iż Na Twojej stronie pojawiła się wzmianka o moim konkursie, a w zamian baner Twojej strony zostałby dodany na stronę konkurs(max 400x50 pix). Jeśli Cię interesuje Cię moja propozycja, to daj mi znać. Poniżej informacje z, których możesz skorzystać przy pisaniu krótkiego infa o konkursie. Pozdrawiam
Opis: Tematem konkursu są rysunki i szkice przedstawiające postaci z mangi i anime
Należy dodać własne rysunki/szkice przedstawiające postaci z mangi i anime. Aby wziąć udział w zabawie wystarczy się zarejestrować. Na stronie konkursu należy kliknąć na "weź udział" za każdym razem, gdy chce się dodać pracę do konkursu.. Każdy uczestnik może dodać nawet 3 prace do czego zachęcam:) UWAGA: Prace dodawane do konkursu mogą być wykonane w sposób tradycyjny, przy użyciu tabletu, a także wykonane w programach graficznych typu: Photoshop, czy też Paint.. Zapraszam do udziału w konkursie. Nagrodą na sam początek jest manga Ghost in the shell po polsku. Oczywiście wartość nagród będzie rosła wraz z popularnością konkursu.
Link do konkursu: http://www.yeppas.pl/konkursy/rysunki-postaci-z-mangi-i-anime-2/ |
|
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 18-02-2009, 23:07
|
|
|
Pewnie można by się zgodzić. Swoją drogą, należałoby się bliżej zapoznać z tym Yeppasem. Jutro poszperam i spróbuję się wywiedzieć, o co tam właściwie chodzi. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-02-2009, 00:35
|
|
|
Reklama dla Houko
|
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 19-02-2009, 22:33
|
|
|
Cytat: | Witam,
Cóż za zbieg okoliczności, właśnie wchodziłem na e-mail w celu napisania do Pani. No i co widzę ? Ładnie wykonaną stronę. Dziękuję, a sama gazetka zostanie wydana w następny weekend.
Pozdrawiam,
Dark |
A Vash został poinformowany o ogłoszeniu na forum. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-03-2009, 16:08
|
|
|
Cytat: | Wiadomość przekazana dalej ----------
Od: Blackmalder <blackmalder@wp.pl>
Data: 8 marca 2009 22:40
Temat: Wymiana onepiece.com.pl
Do: t@tanuki.pl
Witam. Jesteście może zainteresowani wymianą linkami z serwisem onepiece.com.pl?
Interesuje nas wymiana banerem 400x50. Ewentualnie 88x31.
Pozdrawiam, Blackmalder. |
Wszystko ładnie, ale Onepiece.com.pl to portal ze spora ilością informacji, który ma także bardzo rozbudowany dział "Multimedia".
Uprzejma odmowa umoralniająca? |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 09-03-2009, 18:45
|
|
|
Można spróbować. Swoją drogą, nie jestem pewien, ale chyba jakiś czas temu wywaliłem ich z Wikipedii. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-03-2009, 22:30
|
|
|
Cytat: | Blackmalder <blackmalder@wp.pl>
do "Redakcja Tanuki.pl" <tanuki.redakcja@gmail.com>
data 9 marca 2009 22:23
temat Re: Wymiana onepiece.com.pl
wysłana przez wp.pl
ukryj szczegóły 22:23 (8 min temu)
Odpowiedz
Witam
Rozumiem, że mówiąc "nielegalne" ma Pani na myśli dział multimedia w którym są zamieszczone odcinki. Myślę, że ta kwestia jest do obmówienia czy rzeczywiście udostępnianie odcinków które nie są licencjonowane w Polsce jest karalne i niezgodne z prawem. W każdym razie mam zamiar się tego pozbyć zaraz po przejściu na nowy hosting (kwestia kilku dni,tygodni), bo rzeczywiście sam, czuje się winny udostępniając te odcinki.
Mam nadzieje, że tłumaczenie mangi "One Piece" nie jest uznawane z waszej strony za przestępstwo i po usunięciu odcinków dojdziemy do porozumienia w sprawie wymiany linkami.
Pozdrawiam, Blackmalder.
|
Wychowujem.
Ale mangi też należy ustrzelić, sorry bratku.
Tu już chyba konkretne wytyczne szczegółowe należałoby a propos mang. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 09-03-2009, 22:35
|
|
|
Można mu napisać, że sytuacja prawna mang jest w Polsce dokładnie taka sama jak anime, nie ma pod tym względem żadnej różnicy. Oczywiście, należy też pochwalić za mające nastąpić usunięcie anime, i może delikatnie przypomnieć, że nie jest to nasze widzimisię, ale ustawodawcy. No a na koniec wyrazić szczerą nadzieję, że bez wątpienia dojdzie do nawiązania współpracy. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 09-03-2009, 23:36
|
|
|
Wysłałam więc sensowną odpowiedź z lekką nutką pouczenia i szczerą nadzieją na dalszą współpracę. Dziękuje za wskazówki :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|