FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 42, 43, 44  Następny
  Korespondecja z innymi stronami:
Wersja do druku
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Status: offline

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 15-06-2009, 12:03   

Dwie sprawy:
1.
daggerka@interia.pl napisał/a:
Witam,
W porządku. Czy w takim razie ja również mam wstawić na stronę tylko link czy banner?

Pozdrawiam,
Julia (Aralka)

Zasugeruje, że się raczej nie obrazimy jesli te dwie rzeczy na ich stronie będą jednocześnie.

2.
ConFuzja 2009 napisał/a:
Meldunek Dzienny nr 05/12/09-A

Koleżanki i Koledzy Funkcjonariusze! Strażnicy i Agenci!

Już za cztery dni zaczynamy! A tymczasem - zapoznajcie się z
programem, który trzymaliśmy w ukryciu do ostatniej chwili!
Przyjedźcie do nas koniecznie - mamy wszystko, co jest Wam potrzebne -
i sporo więcej! Czekamy na Was w Krakowie :-)

Program ConFuzji 2009 - http://confuzja.pl/program.html

Przypominam również o przesłaniu mi danych ludzi, których Wasze
serwisy wysyłają jako korespondentów - jeśli nie będę miał ich na
liście, to będą problemy, telefony i kłopoty - proszę więc o jednego
krótkiego maila ;-)

Pamiętam, że napisałam do nich kiedyś maila z propozycją naszej współpracy i zaproponowałam im coś takiego:
Cytat:
"newsy pojawiające się na głównej stronie naszego serwisu (z Czytelni), albo updaty w temacie na forum znajdujące się w odpowiednim dziale (dodatkowo temat możemy przykleić albo zamieścić jako ogłoszenie, żeby nie spadał). Możemy także zaoferować wymieszanie obu metod np. większy jeden news na stronie, a regularne updaty na forum".
i odpisali dopiero teraz i w takiej treści. Czyli oczekują tylko potwierdzenia, czy ktoś się od nas pojawi.

Numer Gadu-Gadu
9343376
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 15-06-2009, 12:24   

Ad 1. Pewnie tak, chociaż ważne, żeby link nam dali.

Ad 2. Biorąc pod uwagę, że ten "meldunek" został rozesłany na ileś adresów, nie wiązałabym tego z tą Twoją wcześniejszą korespondencją. To jest standardowy okólnik, a nie odpowiedź...

Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-06-2009, 12:25   

Konwent w Krakowie, znaczy że potencjalni korespondenci są. Zaraz dam informacje w temacie zjazdowym.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2009, 09:43   

Dostałem (a raczej: dostaliśmy) prasówkę z "U pana Boga za miedzą". Wysilić się i zrobić z tym coś, czy sobie podarować?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-06-2009, 09:48   

Chyba okichać... Dogadywanie się z IDG, mimo ich deklaracji, zawsze kładzie się na tym samym - poza przysyłaniem nam losowych materiałów reklamowych nic nie robią. Może przyciśnij za to Anime-Virtual.

PostWysłany: 18-06-2009, 09:50   

Nie widzę sensu pisania o tym cokolwiek, chyba że mamy taki obowiązek na podstawie ustaleń z firmą, względnie coś z tego będziemy mieć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-06-2009, 10:09   

Ja myślę, że Zegarmistrzowi chodziło raczej o to, czy należy do nich pisać z wyjaśnieniami, że nie tak się umawialiśmy, że tego typu materiały są nam nie bardzo potrzebne i że z dotychczasowej korespondencji wynikało, że to do nich dotarło i że zgodzili się przysyłać nam egzemplarze recenzenckie. Bo tak było, a wyszło jak zawsze (patrz: losowe reklamówki).

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2009, 10:24   

Nie. Po prostu zastanawiałem się, czy - skoro już to mam - to nie naskrobać o tym 3 zdań na czytelnie.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 22-06-2009, 15:35   

Michał(michalchorazak@wp.pl) napisał/a:
Witam,
jestem adminem strony www.inuyasha.com.pl i ponownie chciałbym wymienić się buttonami (88x31) z waszą stroną. Sądzę, że udało mi sie ze strony usunąć wszystkie nielegalne linki i rzeczy.
Pozdrawiam Michcio
Na pierwszy rzut oka zdaje się mówić prawdę (choć nadal widzę (niedziałający) link do mp3-ek w dziale download). Niech ktoś zerknie - jeśli nikt nie znajdzie żadnych innych haków na nich, to pewnie można im dać rotacyjny button (w zamian za rotacyjny button, bo innych chyba nie mają)

Codename:PeeGee(peegee@wp.pl) napisał/a:
Witam

Jestem współredaktorem http://epicentrum-kaluzy.blogspot.com/

Chciałbym zaproponować wymianę linków tudzież bannerów. Nie zajmujemy
się wyłącznie m&a, ale mamy takowy wciąż rozwijany dział zawierający
recenzje.

A poza konkursem nadmienię, że bardzo odpowiada mi wasza strona.

Pozdrawiam

PeeGee
Ktoś mógłby na to zerknąć? moja pierwsza reakcja to "drzewo tam", bo strona wygląda dość... nieciekawie, ale może coś przeoczyłem.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-06-2009, 17:18   

Cytat:
Na pierwszy rzut oka zdaje się mówić prawdę (choć nadal widzę (niedziałający) link do mp3-ek w dziale download). Niech ktoś zerknie - jeśli nikt nie znajdzie żadnych innych haków na nich, to pewnie można im dać rotacyjny button (w zamian za rotacyjny button, bo innych chyba nie mają)

Z rzeczy, które mogłyby nam nie pasować, namierzyłem dział ze skanami z artbooka:
http://www.inuyasha.com.pl/viewpage.php?page_id=104
Z Filmbooka:
http://www.inuyasha.com.pl/viewpage.php?page_id=110
Z characterbooka:
http://www.inuyasha.com.pl/viewpage.php?page_id=108
Z animangi:
http://www.inuyasha.com.pl/viewpage.php?page_id=106

Przy czym są to fragmenty, nie skany całości.
Powrót do góry
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 22-06-2009, 17:20   

Przełypałam stronę, link w mp3 rzeczywiście wywala Mysql i nie ma tam nic, skany przy artbookach są zwykle góra 4, rozkładówki, stan średni, prezentują jak wyglądają, wygląda na spełniające zasadę "cytatu".
Powrót do góry

PostWysłany: 22-06-2009, 17:57   

Cytat:
wygląda na spełniające zasadę "cytatu"

Oczywiście, że nie spełniają. Jakieś 70% tej strony to materiały skądinąd - wywiady tłumaczone z angielskiego, teksty z Wikipedii (odpowiednio oznaczone), ilustracje. Zróbcie taki prosty test - przeglądając tą stronę "wyrzućcie" wszystko to, co nie jest ich własnego autorstwa. Zostanie kilka kiepskich opisów i równie marne forum. Jak dla mnie link w linkowni, i to pod warunkiem usunięcia tych skanów, to nawet za wiele - do jakiegokolwiek buttona jeszcze sporo im brakuje.

Co do Epicentrum Kałuży - bez problemu można im dać linka. W przeciwieństwie do dziadostwa o którym pisałem wyżej, tam przynajmniej można znaleźć oryginalną twórczość.
Powrót do góry
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 23-06-2009, 11:50   

Do Inuyashy i Epicentrum Kałuży już rozesłałam odpowiedzi. A co dzisiaj doszło natomiast:
redakcja@kyaa.pl napisał/a:
witam

To co zaczynamy wspolprace? Jesli tak prosze podeslac baner i jak najszybciej reklame do magazynu a ja podesle nasz baner i button.

Numer Gadu-Gadu
9343376
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-06-2009, 16:38   

Przyszła odpowiedź od strony z hentajami:
Cytat:
od Erelen Galakar <egalakar@gmail.com>
do "Redakcja Tanuki.pl" <tanuki.redakcja@gmail.com>
data 23 czerwca 2009 15:03
temat Re: Odp.
wysłana przez gmail.com

ukryj szczegóły 15:03 (2 godz. temu)

Witam,

Dziękujemy za odpowiedź w sprawie nawiązania współpracy między Redakcją Tanuki.pl a grupą organizującą nagrody anime i hentai Centerki. Redakcja Tanuki zawsze wspierała nas w tym przedsięwzięciu, choćby poprzed reklamę na Waszym serwisie. Mamy nadzieję, że w tym roku sytuacja nie ulegnie zmianie.

Jeszcze raz dziękujemy za odpowiedź i zwrócenie uwagi na Naszą propozycję i życzymy dalszego owocnego rozwoju najlepszego w Polsce portalu, poświęcenogo zagadnieniom mangi i anime, Tanuki.pl

Z poważanie,
Michał "Erelen McGalakar" Snopek.

To by było chyba na tyle?
Powrót do góry
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 25-06-2009, 16:59   

Zarix@interia.eu napisał/a:
Witam!
Chciałbym zaproponować wam wymianę bannerów z moim forum (jest to nowe forum) Jak narazie z kolegami staramy ściągnąć do siebie graczy. Jest to forum Naruto pbf. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę odpowiedzieć na email.
Pozdro.

Biorąc pod uwagę, że nawet nie zawiera adresu forum, nie wiem czy warto na to odpowiadać - bo na razie wygląda na to, że proponują nam układ w ciemno.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Strona 28 z 44 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 42, 43, 44  Następny
Odpowiedz do tematu