Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 25-06-2009, 22:05
|
|
|
Przysłano dzisiaj plany detaliczne na miesiąc Lipiec/Sierpień 2009. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 04-07-2009, 11:20
|
|
|
Doszła odpowiedź z Epicentrum Kałuży:
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 09-07-2009, 21:58
|
|
|
Cytat: | witam
Panstwa reklama pojawi sie dzis na stronie Kyaa! Magazyn do recenzji podesle w tym tygodniu. Prosze dac mi znac jak zamieszcza Panstwo nasz baner.
Jesli maja Panstwo propozycje na poszerzenie wspolpracy to chetnie poslucham lub niedlugo sam jakies podesle :)
------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Redaktor naczelny KYAA! Krzysztof Sokołowski |
Do maila zamieszczony został też banner reklamowy Kyaa. |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-07-2009, 18:14
|
|
|
Link i banner wstawione. Na ich stronie widzę nasz banner, natomiast button hotlinkują - widać ładnego Ysenowego jenota. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 10-07-2009, 19:26
|
|
|
Chciałem się dowiedzieć jak stoi nasza współpraca z animecover. Mieli paść, z tego co się dowiedziałem od Teukrosa i Avellany, ale http://animecover.org/covers.html działa. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-07-2009, 14:23
|
|
|
Od razu napiszę, że jeśli chodzi o pytanie od szefa "Kyaa!", to recenzja powinna być na dniach, ale poczekajmy do wieczora z odpowiadaniem, to będzie można się bardziej szczegółowo wypytać Grisznaka. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-07-2009, 14:32
|
|
|
Pisze się, powoli, ale się pisze. Na dniach będzie. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 20-07-2009, 21:37
|
|
|
Avellana napisał/a: | Od razu napiszę, że jeśli chodzi o pytanie od szefa "Kyaa!", to recenzja powinna być na dniach, ale poczekajmy do wieczora z odpowiadaniem, to będzie można się bardziej szczegółowo wypytać Grisznaka. |
No właśnie przyszło zapytanie w tej sprawie, a także wiadomość typu:
Cytat: | Witam
Informujemy, iż strona do filmu „Mniejsze zło” www.mniejszezlo.vision.pl wystartuje dzisiaj wieczorem, znajdziecie tam Państwo wszelkie informacje o naszej nowej premierze. Strona będzie na bieżąco aktualizowana, więc stanie się doskonałym źródłem informacji.
Pozdrawiam
Krzysiek Ignatowicz |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-07-2009, 22:18
|
|
|
Ignatowicza można zignorować, to "obiegówka", natomiast jakbyś mogła temu od Kyaa! odpisać, to byłabym wdzięczna :) |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-08-2009, 10:59
|
|
|
Pozjazdowe grzebanie w skrzynce.
Tuż przed wyjazdem dostałam zaproszenie do beta testów serwisu o nazwie Manganima. Zignorowałam, uznając, że komuś się wysłało przez pomyłkę, względnie rozsyłał do wszystkich, z którymi wcześniej korespondował (np. w sprawie wymiany linków). Kilka dni później przyszło ponaglenie:
Cytat: | Witam chciałem się dowiedzieć czy zaproszenie na beta testy serwisu MANGANIMA zostało odebrane? oraz jak aktualnie przedstawia się sprawa związana ze współpracą? bardzo prosiłbym o odpowiedz, pozdrawiam. |
Problem polega na tym, że za jasną cholerę nie pamiętam - czy ktoś coś ma na ten temat, pamięta, kto to w ogóle jest i jak się umawialiśmy? Odpisałam, że jesteśmy na urlopie, ale sprawa jest w miarę pilna do wyjaśnienia...
Coś takiego przesłałam na skrzynkę redakcyjną:
Cytat: | Witam,
jestem administratorem serwisu AnimePlanet.com.pl, mam pytanie czy nasza stronka może wykorzystać kadry zamieszczone w waszym wortalu?
Wszystkie wykorzystane kadry przenosimy na nasz serwer.
Wygląda to tak jak na screenie http://img2.vpx.pl/up/20090805/128.jpg
Wyświetlanie po najechaniu kursorem.
Pozdrawiam Sebastian Kleinert
Administracja AnimePlanet.com.pl |
Zastanawiam się - jeśli zamierzają wykorzystać pojedynczy, w dodatku pomniejszony obrazek, to chyba można by pozwolić, zaznaczając tylko, żeby dali gdzieś informację, że zrzutki pochodzą z serwisu Tanuki.pl. To jest strona piracka, ale mowa o linkowaniu w jedną stronę, więc nie wiem, czy należy być aż tak zasadniczym... Chyba, że istnieją jakieś naprawdę poważne przeciwwskazania.
Kolejne przesłane:
Cytat: | Witaj prezentuję stronę www.swiatanime.dbv.pl chcę prosic o wymianę buttonami proszę o odpowiedz Pozadrawiam :) |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 16-08-2009, 11:25
|
|
|
Facet od Manganimy składał już propozycję. 12 czerwca dostał od Krewetki następującą odpowiedź (pamiętam, że była uzgadniania):
Cytat: | Również myślimy, że poczekanie na uruchomienie Państwa serwisu jest w tym momencie najbardziej rozsądnym posunięciem. Wierzymy, że wtedy uda nam się dojść do porozumienia i ewentualnej współpracy między Tanuki a „Manganima”. |
Może zapomniał że do nas pisał, albo ma coś nowego do zaoferowania?
www.swiatanime.dbv.pl to czyste piractwo, co raczej wyklucza współpracę. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 16-08-2009, 19:55
|
|
|
W takim razie www.swiatanime.dbv.pl podziękuje za współpracę. Panu od "Manganime" odpiszę, że w tej sprawie pisałam już do nich i zacytuje mu w jakiej formie brzmiała odpowiedź, przy okazji dopytam czy coś w tej sprawie się zmieniło.
Co do AnimePlanet.com.pl skoro nikt wstępnie nie ma zastrzeżeń - odpiszę wstępną zgodę. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 16-08-2009, 21:03
|
|
|
Jest już odpowiedź od "Manganime" (wersja oficjalna serwisu planowana jest na 25 sierpnia): Cytat: | Witam,
Wysłaliśmy zaproszenie pani Małgorzacie (redaktorowi naczelnemu serwisu "Tanuki" do wersji beta serwisu. Myślę że wersje beta odpowie na wszelkie pytania oraz nie jasności jakie były przez państwa poruszane we wcześniejszych korespondencjach.
Oficjalna wersja serwisu pojawi się w tym miesiącu i będzie oznaczona ona numerkiem (V0.9). Jak tylko serwis oficjalnie wystartuje damy znać.
Jeśli chodzi o współprace to nic się nie zmieniło, nadal jesteśmy zainteresowani, lecz oczekujemy na odpowiedz ze strony redaktora naczelnego "Tanuki". Jeśli chodzi o negocjowanie to wstępnie wysłałem naszą ofertę współpracy może dla przypomnienia dam jej treść w niniejszym e mailu:
Celem serwisu "Manganima" jest rozwój m&a w Polsce, poprzez współprace z serwisami internetowymi poświeconymi m&a. Jeśli chodzi oto co oczekujemy:
wstepnie wymagamy reklamy jesli chodzi o note prasową - news, która powinna zawierac informacje na temat mozliwosci serwisu "Manganima" jak i opis wspolnej inicjatywy rozwoju m&a oraz pare słow o współpracy między serwisami.
Jesli chodzi oto co oferujemy twojemu serwisowi:
dołączenie do partnerów serwisu (wspólna inicjatywa rozwoju M&A w Polsce)
udostępnienie mechanizmu API dzięki któremu na łamach waszej strony automatycznie będą publikowane newsy od 1 do 100 dziennie dotyczące M&A,
udostępnienie zasobów informacyjnych,
udostępnienie zasobów multimedialnych
inne formy współpracy dopasowane do wspólnego profitu działalności oraz rozwoju M&A. W przyszłości wybiegajace po za działalność internetową.
Czekam na kontakt,
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-08-2009, 21:14
|
|
|
Cytat: | wstepnie wymagamy reklamy jesli chodzi o note prasową |
Ho ho, jak stroszą piórka...
Przepraszam za wcięcie, ale nie mogłem się powstrzymać :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|