Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-01-2007, 15:27
|
|
|
Ok, jeśli nie ma zastrzeżeń, to dziś wysyłam.
A oto, co dziś do mnie przyszło:
Cytat: | Witam,
Pisz� w zwi�zku zblişaj�cego si� konwentu �R-Kon 2007: Post Mortem�. Dosta�em Twój adres od �uksza Lipi�skiego. Potrzebujemy ludzi, którzy mieliby ochot� poprowadzi� punkty programu. Mam na my�li prelekcje, warsztaty lub projekcje zwi�zane z mang�/anime. Idea�em by�oby co� zwi�zane (cho�by luźno) ze �mierci� i şyciem poza grobowym (nie jest to jednak konieczne), gdyş ca�y konwent b�dzie utrzymany w klimatach ��mier� na weso�o�.
Sam konwent odb�dzie si� w dniach 16-18 marca 2007 w jednej ze szkó� podstawowych w Rzeszowie. Tak wi�c czas nagli i by�bym bardzo wdzi�czny za pomoc, oraz szybk� odpowiedź.
Zapraszam rĂłwnieĹź na nasze strony:
http://reanimator.pl � strona Podkarpackiego Stowarzyszenia Mi�o�ników Fantastyki �Reanimator�
http://www.rkon.reanimator.pl � strona po�wi�cona nadchodz�cemu konwentowi
|
Polskie znaki zjadła poczta.
Kurcze... Fajnie! Czuje się moralnie podbudowany! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-03-2007, 12:17
|
|
|
Cytat: | Hey pisze w sprawie wymiany...
Moja strona : dragonball.zuu.pl
unikalnych wizyt dziennie : 1400-1700
unikalnych wizyt ogolnie : 36 tys.
Proponuje wymiane buttonem i bannerem .. Jesli ktorys typ nie
odpowiada przystosuje sie do waszego .. Prosze o odpowiedz.. W razie
potrzeby pisszczie na GG 866728 lub na maila
|
czy ktos by mogl ich przeswietlic? nie widze download, ale widze duzego discaimera... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-03-2007, 14:54
|
|
|
Cytat: | StrefaDownload dostępna po rejestracji! |
Taki napis lata u nich na górze strony. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-04-2007, 17:54
|
|
|
http://www.my-se.xt.pl/
Pod linkiem mieści się forum telefonów komurkowych. Nie wiem, dlaczego mielibyśmy linkować tego rodzaju instytucje. Nie mniej jednak ten, co to wysłał powołuje się na Avellane, więc może jest coś, o czym nie wiem? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-04-2007, 18:59
|
|
|
Że khem?!
Owszem, jakiś pacjent mnie nagabywał wczoraj i dzisiaj, "czy mam czas" i że "on w sprawie reklamy". Napisałam mu, że jeśli chodzi o wymianę bannerów to do Zega i dałam mu Zegowe GG. Ale nie raczył mi powiedzieć, z jakiej jest strony, więc podejrzewałam kogoś z naszej "branży". |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:14
|
|
|
www.animeTV.webd.pl
Ktoś widzi przeciwskazania? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:31
|
|
|
Strefa Download
Dragon Ball DVDrip (PL)
Dragon Ball Z Remastered
Dragon Ball GT DVDrip
Filmy Kinowe
Gry Dragon Ball
Odcinki TVrip (PL)
Openings & Endings
SoundTracks
Khem? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:35
|
|
|
Cytat z regulaminu:
Cytat: | Wraz z zarejestrowaniem się dołączasz do społeczności animeTV jesteś tak samo jak Ekipa animeTV odpowiedzialny(na) za naszą stronę. Wszystkie pliki które będziesz chciał(a) ściągać są całkowicie legalne w Polsce gdyż Dragon Ball nie ma według prawa polskiego żadnych praw w naszym kraju. Zabrania się kopiowania jakichkolwiek danych bądź linków ze strefy download bez zgody adminów: eXtrim lub AdIqQ dopiero po ich wyrażeniu zgody linki mogą zostać użyte na innych stronach (forach). |
Myślę, że to wyjaśnia wątpliwości? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:42
|
|
|
Cytat: | Dragon Ball nie ma według prawa polskiego żadnych praw w naszym kraju. |
Ciekawe, czy JPF, które wydało DB w Polsce, ma ten ten temat podobne zdanie... |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:47
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Cytat: | Dragon Ball nie ma według prawa polskiego żadnych praw w naszym kraju. |
Ciekawe, czy JPF, które wydało DB w Polsce, ma ten ten temat podobne zdanie... |
Nie wiem dlaczego, ale jakoś w to wątpię... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:58
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Dragon Ball nie ma według prawa polskiego żadnych praw w naszym kraju |
na pewno nie ma ;) z racji na to ze jest przedmiotem prawa autorskiego a nie jego podmiotem |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-04-2007, 17:44
|
|
|
Bo Polacy rasiści są i nie uznają żadnych praw pomarańczowych szklanych kulek. A że te konkretne szklane kulki mają w środku czerwone gwiazdy, to już w ogóle mogiła... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-04-2007, 18:06
|
|
|
http://www.narutocenter.pl/
Czyli strona, którą jakiś czas temu podesłała mi Ave. Generalnie problem jest dwojaki. Po pierwsze mają niewielki w sumie dowload z grami, których statusu prawnego nie potrafie określić. Po drugie - co jest chyba ważniejsze - domagają się stałego buttona.
O ile link i button w rotacji byłem skłonny im dać, przymykając oko na ich szemrane praktyki. Co do buttona stałego nie mam pewności, czy naprawde warto.
Pytanie brzmi, co mam z tym zrobić:
a) Zrealizować ich proźbe i wsadzić na stały button
b) Starać się wynegocjować utrzymanie obecnego statusu, czyli buttona w rotacji.
c) Odesłać ich z kwitkiem i usunąć linki. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-04-2007, 12:33
|
|
|
Otrzymany przeze mnie e-mail (w załączeniu stos olśniewającej urody wielkich kadrów):
Cytat: | Witam Państwa,
Reprezentuje firmę Monolith Films i mam zaszczyt poinformować iż nie tylko udało nam się ściągnąć do polski anime ze Studia Ghibli pt. „Opowieści z Ziemiomorza” (tytuł oryginalny; „Gedo senki”), będący debiutem Gora Miyazakiego, syna mistrza Hayo Miyazakiego ale udało nam się również umieścić go na srebrnych ekranach co nastąpi już w nie tak odległej, drugiej połowie maja (na dzień dzisiejszy 18 maja).
„Opowieści z Ziemiomorza” jest adaptacją osadzoną w książkowym świecie fantasy stworzonym przez autorkę Ursulę K. Le Guin, uznawaną za żeński odpowiednik J.R.R Tolkiena. Więcej o samym filmie znajdą Państwo w załącznikach i na oficjalnej stronie pod tym adresem; www.opowiesci.monolithplus.pl.
W związku z tym wydarzeniem chcielibyśmy zaprosić wszystkich zainteresowanych do współpracy przy promocji filmu i wizerunku ogólnie pojętego anime w Polsce z którym jak widać po częstotliwości ukazywania się anime w kinach jest krucho, bardzo chcielibyśmy to zmienić.
Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje i pomysły odnośnie współpracy która mogłaby uczynić wasze strony, kluby czy konwenty ciekawszymi a film który dystrybuujemy głośniejszym. Od nas proponujemy np. pomoc przy organizacji konkursów z nagrodami na waszych stronach, reklamę barterową z większymi stronami itd. Nie wykluczone że będziemy mogli zorganizować zniżki grupowe na bilety do kin dla klubów i konwentów anime, oczywiście pod warunkiem że zbierze się wystarczająco duża grupa, jednak mimo najlepszej woli nie możemy tego obiecać na 100% we wszystkich przypadkach. Zachęcamy też do proponowania pomysłów jak nasza współpraca miałaby wyglądać waszym zdaniem.
W załącznikach umieszczam materiały i informacje prasowe z których możecie dowoli korzystać w celach promocyjnych.
Z poważaniem i pozdrowieniami,
AS
P.S w wypadku pytań lub wątpliwości kontakt przez mail lub kom. 500456481 |
|
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-04-2007, 14:49
|
|
|
Ze współpracą z Monolithem radzę uważać - wymagania miewają kosmiczne, a za to dają, za przeproszeniem, gówno.
Joe z Acepa na to poszedł i jest zobowiązany do zamieszczania tych wszytskich newsów o Gedo Senki. To co my, jako Otaku, przeszliśmy z nimi, to inna sprawa.
Aha, nie wiem jak z Tanukiem, ale nam próbowali nawet narzucić styl recenzji. Tyle moich uwag. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|