Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-08-2007, 10:56
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | sprawdzamy, czy mają dla nas jakąś, sensowną ofertę? |
ja bym sprawdzila.... bo wymiana bannerow nam sie nie oplaca - jednak jestesmy rzad wielkosci wyzej jesli chodzi o odwiedzalnosc |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-08-2007, 11:42
|
|
|
Tę stronę od Ghosta podlinkować pod recenzje - niech mają, co nam szkodzi. Odpisać, że podlinkowane, że fajnie, że są i że bardzo nam się podoba, że nie robią konkurencji torrentowniom i nie uważają, że stronę należy opierać na downloadzie :)
Co do sklepu - jestem prawie zupełnie pewna, że jakikolwiek poważniejszy kontrakt z nimi stanowiłby naruszenie regulaminu Adsensów i w tym duchu należałoby im odpisać - że AdSense przynoszą nam konkretne zyski, z których wolelibyśmy nie rezygnować, więc strasznie nam przykro, ale nie bardzo możemy cokolwiek reklamować. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-08-2007, 11:49
|
|
|
Avellana napisał/a: | Co do sklepu - jestem prawie zupełnie pewna, że jakikolwiek poważniejszy kontrakt z nimi stanowiłby naruszenie regulaminu Adsensów i w tym duchu należałoby im odpisać - że AdSense przynoszą nam konkretne zyski, z których wolelibyśmy nie rezygnować, więc strasznie nam przykro, ale nie bardzo możemy cokolwiek reklamować. |
nie stanowilby!!! adsense maja tylko "anty-inne-linkownie-reklam", nie "anty-cokolwiek" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-08-2007, 12:32
|
|
|
Ok: proponuje tak: damy im ten banner za 20 zł / miesiąc, 100 zł / półrocze lub 200zł / rok?
O ile się orientuje (a orientuje się słabo), to dość okazyjna cena jak na stronę naszych rozmiarów. Naturalnie spowodowane jest to jakością usługi, banner bowiem będzie losowy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-08-2007, 13:41
|
|
|
Zegarmistrz, a czy jemu by sie nie chcialo np. placic mangami? bo za kase to moga byc problemy z podatki... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-08-2007, 07:28
|
|
|
Zapytam. Zapytać o coś jeszcze? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-08-2007, 08:52
|
|
|
Kot dobrze prawi. Wymiana towarowa jest w fandomie powszechnie przyjęta, więc nie powinni być zdziwieni ani stratni.
Ewentualnie może zaproponować ich link pod recenzjami mang na stronie z mangami. Czy to koliduje z AdSense? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-08-2007, 15:25
|
|
|
Kasumi napisał/a: | Ostatnie recenzje na Tanuki Anime
Kanały - Popularne - Ostatnie Black Lagoon: The Second Barrage
Kontynuacja przygód ekipy Black Lagoon Company, czyli kolejnych dwanaście ...
Soul Link
Garstka uczniów orbitalnej akademii wojskowej stawia czoła terrorystom i nie ...
To Heart
Słodkie dziewczątko i zaspany rycerz. Unikalne anime szkolne z ciekawym ...
Lime-iro Senkitan
Wojna japońsko-rosyjska z majtkami na pierwszym planie jako dowód na to, że ...
Gift ~Eternal Rainbow~
Warta uwagi, a zdecydowanie niedoceniona historia pewnego miłosnego ... |
hmmm.... czy nie czas sie przejsc do ACP? bo ja wszystko rozumiem, ale oni przynajmniej maja RSS od nas na czasie, a jako ze odwiedzalnosc jest porownywalna, to moznaby ich nawet poprosic o danie nas na 1 stronie |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-08-2007, 19:43
|
|
|
Cytat: | Witam
Chciałbym umiescić 5 stałych linków tekstowych na stronie http://anime.tanuki.pl/strony/ na okres 12 miesięcy łącznie za 90 PLN. Chodzi o linki w formie <a href="http://www.adres_strony.pl">nazwa_linku</a>. Linki dotyczą turystyki w Polsce.
Czy byłaby taka możliwość?
Pozdrawiam serdecznie
Maciej |
Że tak powiem - ke?! |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-08-2007, 20:09
|
|
|
"sorry, przy naszej odwiedzalnosci nie oplaci nam sie. przepraszamy" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2007, 09:55
|
|
|
Linki tekstowe, to to, co ma Goodle Adsense, czy coś innego? Jeśli coś innego to napisz, że chcemy więcej kasy i częściej ją dostawać. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2007, 17:08
|
|
|
Cytat: | Hello
Pisze nieoficjalnie z ramienia organizacji tegorocznej Baki. Czy Ty albo ktos z tanuki.pl nie podjalby sie poprowadzenia prelekcji lub panelu? Zwracam sie do Was, bo jestescie jednym z bodajze dwoch czy trzech polskich serwisow mangowych ktore reprezentuja rozsadny poziom i pomyslalam ze ktos z waszej redakcji moglby miec cos do opowiedzenia.
pozdrawiam
Rinmon |
I jak? Proponowałem już to wcześniej, teraz ktoś się sam zainteresował. Za moją obecność na Bace nie ręczę, ale sporo jenotów tam będzie. Ave z IKą z pewnością by sobie świetnie poradziły. Co odpisywać? |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 05-09-2007, 17:30
|
|
|
Nie zapominać proszę o grupie wrocławsko-noworudzkiej, która jest oddalona od miejsca odbycia się konwentu o rzut beretem (niekoniecznie moherowym) :P. Ze swojej strony mogę poprowadzić panel o historii Tanuka, może coś okołoecchiowato-haremówkowego, ale nad tym musiałbym pomyśleć. A jakby praca mi weszła w paradę to zawsze jest Tilk na zastępstwo.
Sporo? Jakie sporo? :P Chociaż... 10 osób na ubiegłorocznej Bace (11 licząc Croff której niemal nikt nie widział) to chyba rekord tanukowej obecności na konwentach. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-09-2007, 17:50
|
|
|
Grisznak, ja nie mam pojęcia...
Ja mam w tym momencie wychowawstwo klasy 4b na głowie i nie jestem w stanie nawet powiedzieć, jak się nazywam, ani kiedy będzie trzydniowa integracyjna wycieczka klas 4 na przełomie września/października z mojej szkoły. Plus basen. Plus teatr... Plus cała reszta...
Co więcej, w tej chwili nie jestem w stanie powiedziec, czy czasem mnie nie trafi szlag w ten piątek, i nie bede miała (odpukać) wtedy (w terminie baki) zjazdu (tak jak i przez najbliższe 1,5 semestru).
Myślę natomiast, że możemy rzucić banerek rotacyjny BAKI, w zamian za umieszczenie gdzieś jenota u dołu strony. Myślę też, że pomysł Bambosha jest najbliższy realizacji z racji umiejscowienia i większej przytomności umysłu w tej chwili.
Przepraszam, ale w tej chwili nie jestem w stanie myslec rozsądnie... albo w ogóle nie jestem w stanie cokolwiek planować == |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2007, 18:04
|
|
|
Wiecie, tu w grę wchodzi wejść i opowiedzieć o historii Tanuka i naszej polityce, plus trochę anegdot i ciekawostek, żeby ludzi nie zanudzić. Nadda się każdy, kto ją zna, choć Ave, jako mastermind byłaby najlepsza.
Niech się wypowiedzą inni i ustalimy co odpowiedzieć. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|