FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 42, 43, 44  Następny
  Korespondecja z innymi stronami:
Wersja do druku
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-08-2007, 10:56   

Zegarmistrz napisał/a:
sprawdzamy, czy mają dla nas jakąś, sensowną ofertę?

ja bym sprawdzila.... bo wymiana bannerow nam sie nie oplaca - jednak jestesmy rzad wielkosci wyzej jesli chodzi o odwiedzalnosc
Przejdź na dół
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

Status: offline
PostWysłany: 19-08-2007, 11:42   

Tę stronę od Ghosta podlinkować pod recenzje - niech mają, co nam szkodzi. Odpisać, że podlinkowane, że fajnie, że są i że bardzo nam się podoba, że nie robią konkurencji torrentowniom i nie uważają, że stronę należy opierać na downloadzie :)

Co do sklepu - jestem prawie zupełnie pewna, że jakikolwiek poważniejszy kontrakt z nimi stanowiłby naruszenie regulaminu Adsensów i w tym duchu należałoby im odpisać - że AdSense przynoszą nam konkretne zyski, z których wolelibyśmy nie rezygnować, więc strasznie nam przykro, ale nie bardzo możemy cokolwiek reklamować.

Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-08-2007, 11:49   

Avellana napisał/a:
Co do sklepu - jestem prawie zupełnie pewna, że jakikolwiek poważniejszy kontrakt z nimi stanowiłby naruszenie regulaminu Adsensów i w tym duchu należałoby im odpisać - że AdSense przynoszą nam konkretne zyski, z których wolelibyśmy nie rezygnować, więc strasznie nam przykro, ale nie bardzo możemy cokolwiek reklamować.

nie stanowilby!!! adsense maja tylko "anty-inne-linkownie-reklam", nie "anty-cokolwiek"
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-08-2007, 12:32   

Ok: proponuje tak: damy im ten banner za 20 zł / miesiąc, 100 zł / półrocze lub 200zł / rok?

O ile się orientuje (a orientuje się słabo), to dość okazyjna cena jak na stronę naszych rozmiarów. Naturalnie spowodowane jest to jakością usługi, banner bowiem będzie losowy.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-08-2007, 13:41   

Zegarmistrz, a czy jemu by sie nie chcialo np. placic mangami? bo za kase to moga byc problemy z podatki...
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-08-2007, 07:28   

Zapytam. Zapytać o coś jeszcze?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-08-2007, 08:52   

Kot dobrze prawi. Wymiana towarowa jest w fandomie powszechnie przyjęta, więc nie powinni być zdziwieni ani stratni.
Ewentualnie może zaproponować ich link pod recenzjami mang na stronie z mangami. Czy to koliduje z AdSense?
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-08-2007, 15:25   

Kasumi napisał/a:
Ostatnie recenzje na Tanuki Anime
Kanały - Popularne - Ostatnie Black Lagoon: The Second Barrage
Kontynuacja przygód ekipy Black Lagoon Company, czyli kolejnych dwanaście ...
Soul Link
Garstka uczniów orbitalnej akademii wojskowej stawia czoła terrorystom i nie ...
To Heart
Słodkie dziewczątko i zaspany rycerz. Unikalne anime szkolne z ciekawym ...
Lime-iro Senkitan
Wojna japońsko-rosyjska z majtkami na pierwszym planie jako dowód na to, że ...
Gift ~Eternal Rainbow~
Warta uwagi, a zdecydowanie niedoceniona historia pewnego miłosnego ...

hmmm.... czy nie czas sie przejsc do ACP? bo ja wszystko rozumiem, ale oni przynajmniej maja RSS od nas na czasie, a jako ze odwiedzalnosc jest porownywalna, to moznaby ich nawet poprosic o danie nas na 1 stronie
Powrót do góry
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 27-08-2007, 19:43   

Cytat:
Witam

Chciałbym umiescić 5 stałych linków tekstowych na stronie http://anime.tanuki.pl/strony/ na okres 12 miesięcy łącznie za 90 PLN. Chodzi o linki w formie <a href="http://www.adres_strony.pl">nazwa_linku</a>. Linki dotyczą turystyki w Polsce.

Czy byłaby taka możliwość?

Pozdrawiam serdecznie

Maciej

Że tak powiem - ke?!

Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-08-2007, 20:09   

"sorry, przy naszej odwiedzalnosci nie oplaci nam sie. przepraszamy"
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-08-2007, 09:55   

Linki tekstowe, to to, co ma Goodle Adsense, czy coś innego? Jeśli coś innego to napisz, że chcemy więcej kasy i częściej ją dostawać.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-09-2007, 17:08   

Cytat:
Hello
Pisze nieoficjalnie z ramienia organizacji tegorocznej Baki. Czy Ty albo ktos z tanuki.pl nie podjalby sie poprowadzenia prelekcji lub panelu? Zwracam sie do Was, bo jestescie jednym z bodajze dwoch czy trzech polskich serwisow mangowych ktore reprezentuja rozsadny poziom i pomyslalam ze ktos z waszej redakcji moglby miec cos do opowiedzenia.
pozdrawiam
Rinmon

I jak? Proponowałem już to wcześniej, teraz ktoś się sam zainteresował. Za moją obecność na Bace nie ręczę, ale sporo jenotów tam będzie. Ave z IKą z pewnością by sobie świetnie poradziły. Co odpisywać?
Powrót do góry
Szaman Fetyszy Płeć:Mężczyzna
Epic One

PostWysłany: 05-09-2007, 17:30   

Nie zapominać proszę o grupie wrocławsko-noworudzkiej, która jest oddalona od miejsca odbycia się konwentu o rzut beretem (niekoniecznie moherowym) :P. Ze swojej strony mogę poprowadzić panel o historii Tanuka, może coś okołoecchiowato-haremówkowego, ale nad tym musiałbym pomyśleć. A jakby praca mi weszła w paradę to zawsze jest Tilk na zastępstwo.

Sporo? Jakie sporo? :P Chociaż... 10 osób na ubiegłorocznej Bace (11 licząc Croff której niemal nikt nie widział) to chyba rekord tanukowej obecności na konwentach.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2277120
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-09-2007, 17:50   

Grisznak, ja nie mam pojęcia...

Ja mam w tym momencie wychowawstwo klasy 4b na głowie i nie jestem w stanie nawet powiedzieć, jak się nazywam, ani kiedy będzie trzydniowa integracyjna wycieczka klas 4 na przełomie września/października z mojej szkoły. Plus basen. Plus teatr... Plus cała reszta...

Co więcej, w tej chwili nie jestem w stanie powiedziec, czy czasem mnie nie trafi szlag w ten piątek, i nie bede miała (odpukać) wtedy (w terminie baki) zjazdu (tak jak i przez najbliższe 1,5 semestru).

Myślę natomiast, że możemy rzucić banerek rotacyjny BAKI, w zamian za umieszczenie gdzieś jenota u dołu strony. Myślę też, że pomysł Bambosha jest najbliższy realizacji z racji umiejscowienia i większej przytomności umysłu w tej chwili.

Przepraszam, ale w tej chwili nie jestem w stanie myslec rozsądnie... albo w ogóle nie jestem w stanie cokolwiek planować ==
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-09-2007, 18:04   

Wiecie, tu w grę wchodzi wejść i opowiedzieć o historii Tanuka i naszej polityce, plus trochę anegdot i ciekawostek, żeby ludzi nie zanudzić. Nadda się każdy, kto ją zna, choć Ave, jako mastermind byłaby najlepsza.
Niech się wypowiedzą inni i ustalimy co odpowiedzieć.
Powrót do góry
Strona 7 z 44 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 42, 43, 44  Następny
Odpowiedz do tematu