FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
  Kontakty i polityka zagraniczna
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-06-2009, 10:58   

Avellana napisał/a:
Przyszło, kliknęłam "Zgłoś spam".

Ja także.
Przejdź na dół
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-07-2009, 12:16   

Cytat:
Ja 12:54:16
cześć, tu Zegarmistrz nie przeszkadzam czasem?
quendi 12:54:32
nie spoko, akurat jestem w biuerze
quendi 12:54:32
o co chodzi?
Ja 12:55:35
od jakiegoś czasu pisze taki cykl artykułów na jeden z serwisów o mandze i anime http://czytelnia.tanuki.pl/lista/pokaz.php/2312/1
quendi 12:56:15
mhm
Ja 12:56:22
zasadniczo mają to być recenzje wszystkich podręczników do 3 edycji L5K (za wyjątkiem podstawek i masters of court, nie chciało mi się ich kupować)
Ja 12:56:39
nie dałoby się ciebie namówić na podlikowanie tego?
quendi 12:56:52
z wielką chęcią
quendi 12:57:16
aczkolwiek w tej sekundzie nie ma u na stronie wydawnictwa podstrony L5K
quendi 12:57:16
ale mogę napisać Ci o tym newsa.
Ja 12:57:47
nawiasem mówiąc u redaktorki są też 3 artykuły o exalted: omówienie systemu, opis stronnictw i recenzja angielskiej podstawki
quendi 12:58:33
a dlaczego nagielskiej?
quendi 12:58:34
słuchaj
Ja 12:58:36
podesłać linki, jak będą opublikowane?
quendi 12:58:41
jasne
quendi 12:58:53
ale ponawiam dlaczegoangielskiego Ex skoro jest polski?
Ja 12:59:11
bo taką dostałem na urodziny w zeszłym roku...
quendi 12:59:21
hmmmm
quendi 12:59:28
czy ty jesteś może w Lublinie obecnie?
Ja 12:59:43
w warszawie
quendi 13:00:26
hmmm
quendi 13:00:46
bo nie ma sensu recenzować anglickiego systemu gdy jest on po polsku
Ja 13:02:32
wiesz, coś wymyśle... prawdopodobnie uda się od kogoś to pożyczyć... zresztą treści chyba nie zmienialiście...
quendi 13:03:30
dodaliśmy erraty
quendi 13:03:30
:-)
Ja 13:03:41
dobry krok...
quendi 13:03:42
a słuchaj może weszlibyśmy w jakiś układ
quendi 13:03:50
bo tanuki to przecież strona mangowa
Ja 13:04:00
tak?
quendi 13:04:01
a nam jak najbardziej zależy na promocji Exalted w tym środowisku
quendi 13:05:22
a fakt, że sami z siebie wychodzicie z recenzją stawia nas wszystkich w położeniu skorym do rozmów(mam nadzieję)
Ja 13:06:44
wiesz, mnie odrobine wkurza, że w polsce nie da się przeczytać nic o nowych systemach, więc co mam to recenzuje
Ja 13:07:15
co proponujesz?
quendi 13:07:33
moment
quendi 13:07:37
mam telefon
quendi 13:12:22
ok już jestem
Ja 13:13:35
co więc proponujesz?
quendi 13:13:36
przede wszystkim proponuję egzemplarz recenzencki każdej jednej sztuki Exalted PL która będzie się ukazywać, w zamia za to recka(ze wspomnieniem nas i jakimś odsyłaczem do sklepu) + nasz banner do rotatora/wspólpracy/cotam macie
Ja 13:14:35
zapytam się reszty...
quendi 13:14:56
to jest takie gołe minimum
quendi 13:15:01
jesteśmy otwarci na różne formy wspólpracy
Ja 13:15:04
prowadzicie patronat medialny?
quendi 13:15:10
jasne
Ja 13:16:06
recki chętnie napisze, a w zamian proponuje, żebyście dali nasz buttonik na tylnej okładce...
quendi 13:16:57
ok, jestem w stanie sięna to zgodzić jeśli dostarczycie mi ten button w PSD o wysokiej rozdzielzości :-)
i tak nie pójdzie na podstawkę bo ta jest dawno wydrukowana
quendi 13:18:33
ale na wszystkich dodatkach, plakatach i innych tego typu materiałach może być wasz button. To jest jednak dość dużo z naszej strony więc chciałbym wiedzieć co opróćz recki możemy dostać
Ja 13:19:22
a co byś proponował?
Ja 13:19:48
mogę napisać jeszcze kilka dodatkowych materiałów, jakiś scenariusz albo coś w tym guście...
Ja 13:20:37
w zasadzie nie byłoby to nawet trudne, od jakiegoś czasu prowadze w Exalted, starczyłoby więc tylko uporządkować notatki
quendi 13:22:16
to byłoby bardzo fajnie. Słuchaj zróbmy tak: przemyśl i skonsultuj z pozostałymi ludźmi co możecie zaporponować. JA z naszej strony mówię tak:
1 egzemplarz recenzencki(2 jeśli będą ku temu dobre powody)
banner u nas na stronie
button na tylnej okładce podręczników
button na plakatach i materiałach promocyjnych
quendi 13:22:37
i żeby nie gadać tak po próżnicy to jak już zbierzesz i ustalisz

To jak? Bierzemy?

Quendi (Imaginator, polski wydawca Exalted i Legendy 5 Kręgów) trochę dużo za to chce. Choć z drugiej strony: napisanie tych kilku scenariuszy do Exalted nie będzie trudne, a w planach mam w końcu zrecenzowanie tych wszystkich podręczników, które u mnie leżą. Egzemplarze recenzenckie średnio mnie interesują, ale reklamy mogłyby się przydać.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 06-07-2009, 12:27   

Wiesz, to Ty byś się w to bawił, więc w dużej mierze zależy od Ciebie. Zabawa miałaby szanse być opłacalna, przede wszystkim także jako reklama Czytelni, ale z drugiej strony nie mógłbyś tych polskich podręczników zeżreć z pierzem w takiej sytuacji, tylko ewentualnie "wskazać niedociągnięcia"...

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-07-2009, 12:35   

Wiesz, na dobrą sprawę, to ja chciałem dostać od niego ten link. Zawsze to trochę pomoże przy nabijaniu Page Ranka.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 08-07-2009, 16:32   

Zareklamowało się u nas dzisiaj kino BASEN - http://forum.tanuki.pl/tematy47/4997.htm#194050

Jak dla mnie, to już typowy przykład przedsiębiorcy, który - jeżeli chce mieć reklamę - to niech zapłaci, albo zrewanżuje się w jakiś inny sposób. Proponuję ogłoszenie tymczasowo usunąć, a sprawę przekazać do negocjacji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 08-07-2009, 17:04   

Tym razem zgadzam się z Teukrosem - nie dość, że niechlujnie i od sztancy przygotowane (Totem słusznie im wytknął braki w informacji), to jeszcze ton jest jak dla mnie zbyt marketingowy. Pewnie, informujemy o ciekawostkach, rozmaitych warsztatach i tak dalej, ale to chyba się w tej kategorii nie mieści.

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 09-07-2009, 10:57   

Popieram. Zwłaszcza że nic nowego, odkrywczego nie mają... a 5/6 oferty nie jest powiązane tematycznie z naszym profilem.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 14 z 14 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Odpowiedz do tematu