Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Funkcjonalność związana z kontami |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-11-2009, 21:29
|
|
|
Osiągnięcia:
Proponowałbym dodać jeszcze osiągnięcia przyznawane za zrobienie czegoś (np. dodanie 100 ogryzków, napisanie recki, napisanie dobrze ocenianej notki blogowej etc.). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-11-2009, 11:44
|
|
|
Zmieniłem trochę wzór wyliczający preferencjomierz, obniżając w ten sposób znaczenie wyróżników rzadko pojawiających się na liście. Zmiana jest chyba na lepsze, różne WTFy w rodzaju elementów u Teukrosa czy duchów u GoNika spadły nieco w rankingach, a reszta jest w zasadzie bez zmian. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-01-2010, 10:15
|
|
|
Czy istnieje możliwość stworzenia w profilu opcji pt "Pokaż ostatnie komentarze do moich tekstów". Czasem nie ma mnie dzień - dwa, czasem i dłużej, w tym czasie może pojawić się komć do jakiegoś z moich tekstów na który warto by odpowiedzieć, ale że zleci już z głównej, to go nie zauważę. Chyba, że taka opcja już jest, tylko jej nie zauważyłem. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-01-2010, 10:43
|
|
|
Pomysł nie jest zły - wpiszę na TRAC, ale z priorytetem raczej niskim, bo recenzenci stanowią niewielki odsetek użytkowników portalu. Ale licho wie, może to jakiś drobiazg będzie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-01-2010, 10:50
|
|
|
Powiadamianie o komentarzach pod swoimi tekstami nie jest złym pomysłem. Mamy już powiadamianie o odpowiedziach na własne komentarze, w zasadzie wystarczy więc rozszerzyć trochę to, co już jest.
Oczywiście dotyczy to tylko mangi i anime - Czytelnia ma niestety zupełnie oddzielny system komentarzy. Dobrze by było kiedyś to zunifikować. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-01-2010, 10:54
|
|
|
Tilk - właśnie wpisałam ticket na TRAC. Ja pomyślałam inaczej - przypisałam to Crackowi i uznałam, że należałoby zrobić coś takiego, jak obecnie w profilu mamy "Komentarze użytkownika" - zbierające przecież komentarze z Czytelni, Mangi i Anime. Chyba dałoby się zrobić podobną listę, ale filtrującą właśnie teksty, których użytkownik jest autorem. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-01-2010, 11:22
|
|
|
Czytelnia nie jest problemem o tyle, że tam "przerób" komentarzy jest niski, chodzi mi głównie o anime, gdzie w ciągu nawet jednego dnia komentarze na stronie potrafią się przewinąć, nawet więcej niż jeden raz. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|