Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Współpraca z AG w formach różnorakich |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-11-2005, 15:46
|
|
|
Lol... nie wiem czy to lepiej że ten post umieściłem ja... bo to właśnie ja i ty, Seri, recenzowaliśmy... No ale co tam ^_^; Za to ACPowicz nie zrobił hotlinka, a ja tak ^_^ Dzięki temu będziemy mogli w statsach zobaczyć po refererze A-G jaki będzie ruch _^_ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-11-2005, 16:29
|
|
|
No lepiej, ja tam jestem incognito i się nie przyznaję do bycia tanukiem :P Dzieki czemu w razie czego mogę sobie po nich pojechać i nikt sie nie przeczepi, że mają wrogów u nas.
Miw sumie chodziło o postnięcie tegp na forum, nei w komentarzach (w dziale Anime jest przyklejony temat o Submarine 707R), ale whatever, tak też jest dobrze :D |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-11-2005, 16:50
|
|
|
totem - jestes oficjalnie u nich na forum.... wez sie spytaj tego joe czy mozemy u nas podac link do tej jego recenzji (w linka do 707 sie znaczy) i czy by nam nie zrobil uprzejmnosci zwrotnej |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-11-2005, 20:38 ATTN Bianca
|
|
|
Bianca napisał/a: | totem - jestes oficjalnie u nich na forum.... wez sie spytaj tego joe czy mozemy u nas podac link do tej jego recenzji (w linka do 707 sie znaczy) i czy by nam nie zrobil uprzejmnosci zwrotnej |
Mamy odpowiedź:
Joe napisał/a: | Witam,
Nie widze przeszkód, żeby podlinkować recenzję acp na Tanuki.pl, co więcej będę się z tego cieszył. Przy najbliższej aktualizacji acp podlinkuję też recenzję z Tanuki na acp.
Pozdrawiam,
Michał Durys |
Ich link: http://anime.com.pl/text.php?read=vFydawyZ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2005, 22:43
|
|
|
done |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-11-2005, 09:12
|
|
|
Zajrzałem do recenzji na łodzi podwodnej na ACP, obejrzałem screeny... A tam łódź egipska nazywa się "Mansoula". Brawo dla hamerykańskich orłów, doprawdy, jak i polskich tłumaczy. Broni się jeszcze z wież Alpuhary, Al Mansoul z garstką marinesów... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-11-2005, 17:45
|
|
|
Ysen nie "z wież" tylko "zwierz" ;-p |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:30
|
|
|
...dostałam przesyłkę. Cholerne koszulki Appleseeda (rychło w czas). Czy mamy jakiś pomysł, co można z nimi szybko zrobić? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:34
|
|
|
lo bu............... chyba konkurs...................... |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:39
|
|
|
Teraz? Moze jak wyjdzie na DVD? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:40
|
|
|
hihi - a moze na otwarcie tej czesci konkursowej? (ja wiem ze to miesiac, ale on sie nie spieszyl) |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:43
|
|
|
Co to jest czesc konkursowa? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-11-2005, 17:13
|
|
|
Cytat: | Co to jest czesc konkursowa? |
Niematerialny byt egzystujący w królestwie platońskiej idei...
Coś, co miało powstać, żeby dało się zrobić krzyżókę o Applesead, ale nie powstało... Za to narodzi się, by można było utylizować koszulki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2005, 18:28
|
|
|
Cytat: | Coś, co miało powstać, żeby dało się zrobić krzyżókę o Applesead, ale nie powstało... Za to narodzi się, by można było utylizować koszulki. |
krzyzowka o appleseed miala byc po to by utylizowac koszulki :D
natomiast co do "nie powstalo" - to crack powiedzial ze bedzie mial czas by nad tym usiasc najwczesniej w polowie grudnia, lay jest "w budowie" (podziekowania dla DR)............
tak ze wszystko powstanie, tylko nie juz ;) |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-11-2005, 15:06
|
|
|
"połowa grudnia" - dokładnie to chyba od 16 po pułudniu, według moich danych wtedy będzie już po próbnych maturach
W między czasie możesz przygotować jakiś konspekt działania tego. Ogólnie najlepiej było by to podpiąć pod stronę zbiorczą (kto ją robi?) i w dziale konkursowym po prostu zmienić kilka obrazków. Jak tak dalej pójdzie to będzie więcej serwisów niż osób obsługujących je. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them
Ostatnio zmieniony przez Crack dnia 29-11-2005, 15:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|