Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Współpraca z AG w formach różnorakich |
Wersja do druku |
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 05-10-2005, 10:56
|
|
|
Melduję, że wczoraj, w okolicach godziny 19:30 została wyemitowana reklama Appleseeda.
Zjawisko to miało miejsce na falach radia RMF-FN, między reklamą supermarketu, a reklamą cudownego środka na pryszcze.
Trwało około pół minuty i miało postać pana rozentuzjazmowanym głosem mówiącego coś o świecie odmienionym przez wojnę, Anime-Gate i zapraszaniu do kin przy podkładzie dźwiękowym w postaci czegoś robiącego *gdziuch-gdziuch*, prawdopodobnie jakichś futurystycznych czołgów |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 05-10-2005, 14:17
|
|
|
Slyszalem reklame, bylo to w piatek, bratanek ogladal bajki na zigzap, pojawila sie dwa razy w ciagu godziny. Znaczy appleseed jest dla 10-latkow :D. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-10-2005, 19:15
|
|
|
w Polityce dzisiejszej jest mini-mini zajawka "Submarine..." na stronach z kulturą, w dziale DVD/Video |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-10-2005, 19:24
|
|
|
A ja sie muszę przyznać, że jestem niedobra. Bardzo. I zarejestrowałam się na Anime-Gate pod wdzięcznym pseudonimem Scilla. Pewnie by mnie nie naszło, gdybym nie poczytała sobie ichniego regulamin, który mnie zwalił z nóg (zwłaszcza punkt o niepodszywaniu się pod adminów - ekhm...).
Nie znacie mnie.
A niedobra jestem dlatego, ze po przeczytaniu ichnich materiałów prasowych po prostu nie mogłam się powstrzymać _^_ I skomentowałam. Oczywiście bardzo życzliwie i w trosce o jak najlepszy rozwój wydawnictwa, a jakże...
link
(i tak, rąbnęłam się, tam były czarno-białe literki na czerwonym tle... Ale what's the difference, i tak dostawałam oczopląsu).
Możecie mnie zabić XD
(Nie wpisywać długaśnych URLi - layout phpBB nie radzi sobie ze zbyt szeroką treścią posta, przez co tabelki się rozpychają. Tilk) |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-10-2005, 20:19
|
|
|
Chyba raczej pochwalić?
Nie jesteś prenumeratorem ANIME GATE.
Punkty za współtworzenie strony: 0
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:00
|
|
|
Kochani... Właśnie dotarł do mnie prześlicznie opakowany egzemplarz recenzencki Submarine 707R. I co teraz? Znaczy, trzeba go chyba też obdziubać... Poza tym szczerze mówiąc dobrze by było, gdyby ktoś zweryfikował Totema. Nie dlatego, żeby się Anime-Gate podlizywać, ale ja już zauwazyłam, że różni recenzenci mają różne obyczaje i jedni szukają zawsze mocniejszych stron, a drudzy - jak seria nie spełnia oczekiwań - dają 4... Więc po prostu boję się, że gdyby to NIE było Anime-Gate i gdyby to NIE totem oceniał, to mogłoby spokojnie i ze 6 dostać - i chciałabym to sprawdzić. Jacyś chętni? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:09
|
|
|
eeeeeeeeeee. mile z ich strony. jesli nie bedzie innych chetnych to moge ja - ale za to mamy nagrode do konkursu jak ktorys admin bedzie mial w koncu chwile by go zrobic. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:18
|
|
|
Zaproponowałabym zebranie się gdzieś razem i obejrzenie, ale obawiam się, że mogłoby yć jak z Elfen Lied - czysta głupawka i potem rozstrząsanie, jakbyśmy to odebrali, gdybyśmy oglądali sami..
Ale mnie to korci :D |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:23
|
|
|
Serika, Seri - ewentualnie mozemy pozyczyc na weekend (chyba ze Ave chce sama obejrzec) i oddac w poniedzialek.... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-10-2005, 18:15
|
|
|
ja ze swoje strony powiem, że news na Kasumi a propos recenzji, brzmi... wrednie :} |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-10-2005, 18:35
|
|
|
hihi, ja tam jestem ciekawa ile bedzie odwiedzin tego cacka :D |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-10-2005, 19:40
|
|
|
A ja powiem tak - sobota nie, ale niedziela owszem. Seri, Bianca, pamiętacie co mówiłem o moim stacjonarze i dużym TV? Zapraszam ^_^ Kanapa czeka. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 08:04
|
|
|
Ja się przeprowadzam XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 23-10-2005, 13:46
|
|
|
IKa napisał/a: | ja ze swoje strony powiem, że news na Kasumi a propos recenzji, brzmi... wrednie :} |
Wrednie? Uznalem ze jesli kupic to moze najpierw warto przeczytac recenzje - a ze taka jest na Tanuki :>
Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi :)
A co do oceny - dostaliscie do recenzji to znaczy ze ocena ma byc wyzsza? I tak najwazniejsze ze jest napisane. Tak to mozna by robic 10 rcenzji tego samego tytulu - tak ludzie musza obejrzec sami i ocenic. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
Ostatnio zmieniony przez Raul dnia 23-12-2005, 15:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 02-11-2005, 09:58
|
|
|
Em... Objechałam Submarine 707 na ichnim forum. Dopisał sie Joe z ACP i sie ze mną zgodził - jednocześnie reklamując swoją recenzję. Chyba nie byłoby głupim pomysłem, gdyby ktoś od nas (nie, nie ja) podesłał tam też link do naszych. A niech mają :D |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|