Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Współpraca z AG w formach różnorakich |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2005, 15:12
|
|
|
Crack napisał/a: | W między czasie możesz przygotować jakiś konspekt działania tego |
juz posiadam
Crack napisał/a: | Ogólnie najlepiej było by to podpiąć pod stronę zbiorczą (kto ją robi?) |
nikt ;) |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-12-2005, 09:05
|
|
|
Następna przesyłka: Casshern. ANN wymienia to jako live action, czyli wypadałoby jednak do nas z recenzją. Prośba do Bianki: podziękować i obiecać recenzję w niedługim czasie. Prośba do warszawiaków - czy ktoś ma na to ochotę? I pytanie, czy nie dałoby się znowu seansu u totema urządzić? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2005, 09:49
|
|
|
done |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2005, 10:57
|
|
|
Cytat: | Witam
Przepraszam, ze tak pozno, ale niestety nie mam wielkiego wplywu na
funkcjonowanie naszego firmowego dzialu wysylki. DVD "Appleseed" powinno
dotrzec juz dawno temu, ale zabraklo go w magazynie. Mam nadzieje, ze uda
sie to zalatwic jeszcze przed swietami.
Pozdrawiam
PM:)
|
|
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-12-2005, 11:04
|
|
|
Łokurka, czyli jednak nas lubią :)
Ja liveaction nie widziałam chyba nic... Jest w ogóle ktoś, kto ma jakiś punkt odniesienia? |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2005, 11:10
|
|
|
not meow..... ja sie chyba w ogole nie pisze, jakos trailer mnie nie przekonal |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2005, 11:11
|
|
|
le tam, jesli dojdzie to o jeden problem z nagrodami na konkurs mniej (jak cos dostaniemy) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2006, 21:27
|
|
|
A propos współpracy z radiem http://forum.tanuki.pl/tematy29/2125.htm#80460
- bannerki jak najbardziej
co do innego rodzaju wspópracy:
1) co o tym sądzą nasi spece od propagandy?
2) na czym ta wspólpraca konkretnie miałaby polegać?
3) czy chodzi o audycje jakieś? czy o materiały jakieś? co oni w ogóle rozumieja pod pojęciem audycja?
4) czy może o jakies panele tematyczne - jak często było mówione odnośnie róznego rodzaju "planów"?
5) i na jakiej zasadzie robi sie audycje w radiu internetowym??? jak to sie robi technicznie?? czy ktoś cos gada do mikrofoniki, nagrywa a oni to potem puszczają?
6) czy może trzeba cos napisać a oni to przeczytają? bo może maja jakieś pasmo, w którym się tym zajmują?
Ja osobiście NIE wiem, jak to wygląda, i nie mam pojęcia zielonego JAk to ma wyglądać. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-05-2006, 21:39
|
|
|
Ktoś musi pogadać, bo takie dochodzenie o co im chodzi to se można wsadzić. Mogę to nawet być ja, z tym, że wiecie jaki kontaktowy jestem... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2006, 21:54
|
|
|
mają kanały trace, dance, mix, old ... nadają zwykle od 00.00 do 1-2 w nocy...i jakies dziwne wymagania techniczne.
szukaja także prezenterów z odpowiednim łączem, dykcją i mikrofonem... Mam dziwne wrażenie, że próbują zapchać jakąs niszę...
Czy sa jakiekolwiek propozycje? Zeg? Bianka? Anyone?
Facet od radia dał namiary na siebie, podobno jest po 21...
Jesli propaganda dopadnie go pierwej, to info proszę, jakie ustalenia.
Jesli propaganda nasza nie będzie miała jutro czasu, żeby go przemaglowac na okoliczności, to jutro bede około 21 jak już wrócę z pracy, więc spróbuje się skontaktowac z tym facetem i wybadać o co mu chodzi konkretnie. A potem mozna gdybac dalej. W ostateczności mozna dac bannerek.
Na razie żadnych obietnic, tylko sondowanie, czego konkretnie by chcieli. |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 16-05-2006, 22:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-05-2006, 22:16
|
|
|
Ja się nie znam. Kompletnie się nie znam, nie mam pojęcia, jak taka audycja w ogóle mogłaby wyglądać... Bannerkami czemu nie, ale nie jestem pewna, czy w ogóle mamy kogoś, kto by sie podjął prowadzenia czegoś (a jeśli mamy, to niech sie zgłosi). |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|