Czy wszędzie widzimy już coś ze Slayers? |
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:09
|
|
|
XD
Czy obrażę kogoś jak powiem, ze moja sąsiadka kupiła sobie dzisiaj psa i ma on fryzurę właśnie Xella?^^"""""""" Masakra, właśnie go widziałam... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:13
|
|
|
-_-''' ja nic nie mówię...ale tak sie składa że też mam taka fryzurkę:P nawet pofarbowaną na filolet:P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:16
|
|
|
Ty to Ty, a pies to pies jasne?^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2004, 06:08
|
|
|
słowo daję ze wczoraj w autobusie widziałam uosobienie Fili^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 18-05-2004, 06:18
|
|
|
A ja mam fioletowe włosy ^^" Serio. (co za mania ^^") Tylko obcięte na krótko. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 18-05-2004, 13:32
|
|
|
A ja mam brązowe, do ramion i taaaakie ładne! Interesujące, nie? To może jednak koniec offtopa? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:38
|
|
|
to nie ofttop^^ jak spojrze w lustro to widzę *_*Xellosa*_* w żeńskiej formieXD |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:41
|
|
|
A ja istne mazoku ;P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:42
|
|
|
czyli wiesz o czym mowię:P |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:50
|
|
|
Dobrze, że ja nie patrzę w lustro ;P
Nie no... czasem patrzę >) I wiesz co widzę? Chaos XDDDDDDD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:57
|
|
|
za to mój znajomy to istny Phibritzo^^ takie to złosliwe a przy tym zawsze tak niewinnie wygląda... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 21:09
|
|
|
To o osobach, a coś z...mmm... rzeczy, czy sytuacji??? Zdarzeń? |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 18-05-2004, 21:21
|
|
|
Zdarzeń... hmmm... kłótnie pewnych dówch osób, które mnie zabiją jak się dowiedzą, że o tym wspominam XD Po prostu Fi i Xell. I ja ich właśnie swatam XD |
|
|
|
|
|
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 19-05-2004, 10:36
|
|
|
A ja slayers widze tylko i wyłącznie we slayers. Dlaczego? Bo żadne inne anime nie jest tak dobre, by naśladować Slajersów!!!! |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:02
|
|
|
A czy i wam zachodące słońce, które rzuca mi swoje ciepłe promienie przez okienko co wieczór przypomina wielkiego, cudnego fireballa?
>)))) |
|
|
|
|
|
|